Caz ȘOCANT în Lugoj: S-a aruncat de la etajul patru al apartamentului în care locuia. CUM s-a întâmplat

Crimă în județul Timiș. Și-a omorât nepotul
Crimă în județul Timiș. Și-a omorât nepotul

Scene teribile în orașul timișean Lugoj. Un bărbat a sărit în gol de la etajul patru al apartamentului în care locuia. Se pare că bărbatul suferea de ceva vreme de depresie, scrie realitateadetimis.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Care este, de fapt, diferența dintre puiul galben și cel normal din supermarketuri. Vei ramâne surprins, care este mai sănătos

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Avocatul Adrian Cuculis: ”Dacă se întâmplă asta, întreg procesul se va lua de la zero”

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a anunțat primul concurs de frumusețe IA din lume, cu femei generate de calculator

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Documentele profesionale ridică o serie de semne de întrebare Exclusiv
Cum a devenit Cătălin Cîrstoiu medic primar cu 4 ani mai devreme. Documente-bombă prezentate de Realitatea Plus
Informații-bombă dezvăluite de Realitatea Plus. Postul de televiziune a obținut în exclusivitate adeverințele cu care medicul Cătălin Cîrstoiu și-a obținut specializările. Potrivit datelor, acesta a reușit să devină medic primar cu cel puțin 4 ani mai devreme. Mai mult, ortopedul a reușit să-și scurteze și rezidențiatul, dar și perioada de specializare. Culmea, totul s-a întâmplat în timpul mandatelor de primar și de președinte ale nașului său, Traian Băsescu.

Doina Pârcălabu a atras atenția asupra unei greșeli pe care o fac mulți pensionari
Fosta șefă a Casei de Pensii atrage atenția. Care este greșeală frecventă legată de calcul punctajului și grupele de muncă?
Fosta șefă a Casei de Pensii Doina Pârcălabu a explicat în exclusivitate la Realitatea PLUS cum se face recalcularea în funcție de grupele de muncă. Pârcălabu a arătat și cum se calculează punctajul în funcție de vârsta de pensionare și punctele de stabilitate. 

RMN
O româncă a murit după ce a făcut un banal RMN. Patru medici sunt cercetați
O româncă de 54 de ani a murit după ce a făcut la o clinică privată din Italia o rezonanță magnetică cu substanță de contrast. Autoritățile încearcă să-și dea seama acum cum s-a petrecut tragedia.

Rusia vs NATO
Război în Ucraina, ziua 786: Rusia ar putea fi pregătită să atace NATO în 5-8 ani, afirmă comandantul armatei germane
Războiul continuă în Ucraina în ziua cu numărul 786. O declarație a comandantului armatei germane dă fiori reci cetățenilor din țările NATO. El afirmă că Rusia ar putea să atace în 5-8 ani.

Social

Un avion a aterizat de urgenta la Timisoara
S-a aflat motivul pentru care un cetățean polonez a anunțat că ar fi o bombă în avionul care a aterizat de urgență la Timișoara
Un cetăţean din Polonia ar fi fost cel care a anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului care efectua o cursă charter de la Wroclaw spre Hurgada şi care a trebuit să aterizeze la Timişoara.

Amenințare cu pistolul în trafic, în urma unei șicanări. Panică la Eforie sud / Foto: Arhivă
Amenințare cu pistolul în trafic, în urma unei șicanări. Panică la Eforie sud
La un pas de tragedie, în Eforie Sud, după o șicanare în trafic. Un șofer a fost amenințat cu pistolul de către un altul după ce, anterior, între cei doi a existat un moment tensionant. Incidentul a avut loc joi seara, pe o stradă intens circulată.

Bărbat căutat de autorităţile din Germania, prins în Ilfov. De ce infracțiuni este acuzat
Bărbat căutat de autorităţile din Germania, prins în Ilfov. De ce infracțiuni este acuzat
Un bărbat în vârstă de 38 de ani, căutat de autorităţile din Germania pentru furturi şi infracţiuni la regimul drogurilor, a fost prins de poliţiştii din Ilfov. 

”Săptămâna verde” la ”Dumbrava Minunată”, alături de reprezentanții Sectorului 4
”Săptămâna verde” la ”Dumbrava Minunată”, alături de reprezentanții Sectorului 4 - FOTO
În sectorul 4 s-a desfășurat, în această săptămână, Programul ”Săptămâna verde”. 

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai
Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai
Cererea de abţinere a judecătoarei Ancuța Popviciu din dosarul lui Vlad Pascu de la Judecătoria Mangalia a fost respinsă, vineri. Decizia instanţei este definitivă.

Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad / Foto: Profi Media
Șeful unui serviciu secret român, întâlnire de taină cu preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, la Damasc
Șeful unui serviciu secret din România s-a întâlnit în spatele ușilor închise cu liderul sirian Bashar al-Assad, dezvăluie presa din Siria. Întâlnirea a avut loc în capitala Damasc. 

Marcel Cioalcu/ Facebook
Ciolacu: În fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă. Consulatele vor fi redimensionate
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la finalul vizitei oficiale în Emiratele Arabe Unite, că în fiecare zi, în Dubai sunt 100.000 de români în vacanţă şi este normal că dimensiunea reprezentanţelor, consulatelor din cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite (UAE) după numărul populație, din Abu Dhabi, trebuie modificată, în acord cu aşteptările românilor. În context, el a precizat că Ministerul de Externe se află în procedură de reorganizare, potrivit legii în vigoare.

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă, dezvăluirile care dinamitează Grupul de la Monaco: cine coordonează, de fapt, România
Fostul șef SRI Florian Coldea a pus bazele Grupului de la Monaco în timpul mandatului fostului premier Adrian Năstase. Sunt dezvăluirile făcute de Cozmin Gușă în exclusivitate la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus