Pentru Dana Bărăgan, scrisul este cea mai complexă formă de comunicare, o pasiune dobândită încă din copilărie și cultivată de-a lungul anilor. S-a alăturat echipei Realitatea.NET în martie 2020, abordând cu precădere domeniile politic, social și eveniment. A absolvit Facultatea de Filosofie și Jurnalism, fiind pasionată de comunicarea politică, strategii de comunicare, arta manipulării și a persuasiunii – domenii în care a făcut și un masterat. Orientul Îndepărtat reprezintă un izvor nesecat de inspirație, la fel și limbile asiatice, de care este fascinată. În timpul liber, scrie poezii, organizează evenimente culturale și activități pentru copii, dar scrie și articole și știri despre cultura coreeană.

Articolele autorului Dana Bărăgan:

Distribuția Covid-19 pe județe: Unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri în ultimele 24 de ore
Distribuția Covid-19 pe județe: Iașul a întrecut Capitala ca și număr de cazuri raportate în ultimele 24 de ore!
Bilanțul epidemiei de coronavirus din România a ajuns, astăzi, la 88.593 de cazuri de Covid-19 și 3.681 de decese. Față de ziua precedentă au fost raportate 1.053 de infectări și 60 de decese, la 22.320 de teste efectuate în utlimele 24 de ore. La Terapie intensivă sunt internați 522 de pacienți. Capitala a fost "detronată" de județul Iași, cu 95 de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore, față de 83 - București, urmată de Prahova, cu 57 de cazuri.


Șeful Poliției Eforie, mită de 300 de lei pe zi pentru a tolera comerțul clandestin pe plajele din stațiune
Șeful Poliției Eforie, mită de 300 de lei pe zi pentru a tolera comerțul clandestin pe plajele din stațiune
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 31 august 2020, față de COTEANU CORNEL GABRIEL, șef al Poliției Eforie, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată și instigare la abuz în serviciu, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul instituției. 







Virgil Guran, la România în realitate:
Virgil Guran, la România în realitate: "Există cel puțin trei factori care au dus la întârzierea publicării normelor metodologice privind începerea școlilor, precum și achiziția de tablete"
Consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, Virgil Guran, a declarat, astăzi, în emisiunea "România în realitatea", moderată de Marilena Mititelu, că există cel puțin trei factori vinovați de întârzierile din ultima perioadă, atât în ceea ce privește publicarea normelor metodologice privind începerea școlilor în 14 septembrie, cât și legat de achizițiile de tablete necesare învățământlui online. 

Virgil Guran, la România în realitate:
Virgil Guran, la România în realitate: "Moțiunea n-o să treacă. Dacă, totuși, vom fi dați la o parte, o problemă va avea PSD pentru că nu va mai putea să dea din gură și va trebui să vină cu măsuri”
În vreme ce dezbaterile și votul din Parlament pe marginea moțiunii de cenzură depuse de PSD cu scopul de a înlătura cabinetul Orban s-au amânat, pentru o oră, liberalii continuă să afirme că acțiunea social-democraților vizează doar un exercițiu de imagine și că aceștia nu-și doresc cu adevărat guvernarea în această perioadă dificilă de criză economică și socială provocată de pandemia de coronavirus. "Moțiunea n-o să treacă. Dacă, să spunem totuși că am fi dați la o parte, o problemă va avea PSD, nu noi, pentru că nu va mai putea să dea din gură și va trebui să vină cu măsuri. Să vedem atunci cum vor mări pensii și alocații. Noi am pierdut voturi, ne-am asumat asta. (...) Sunt 5% șanse să treacă moțiunea, dar PSD-iștii nu-și doresc asta. Au făcut doar un exercițiu de imagine să rezolve congresul, să iasă Ciolacu (...) și acum nu știu cum s-o scoată la capăt", a declarat Virgil Guran, consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în cadrul emisiunii "România în realitate", moderată de Marilena Mititelu.




Distribuția COVID-19 pe județe. Unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri în ultimele 24 de ore
Distribuția Covid-19 pe județe: Bucureștiul, fruntaș. Vasluiul și Iașul depășesc Prahova la numărul de cazuri noi confirmate
Bilanțul epidemiei de coronavirus din România a ajuns, astăzi, la  87.540 de cazuri de Covid-19 și 3.621 de decese. Față de ziua precedentă au fost raportate 755 de infectări și 43 de decese, la 6.943 de teste efectuate în utlimele 24 de ore. La Terapie intensivă sunt internați 506 de pacienți. Cele mai multe cazuri noi de contaminare s-au înregistrat în continuare în municipiul București, unde s-au înregistrat 102 cazuri. Vasluiul urcă din nou pe poziția a doua, cu 68 de cazuri confirmate, urmat de Iași cu 61 de cazuri și Prahova - 56. La polul opus, în Caraș-Severin, Covasna și Sălaj nu a fost raportat niciun caz de îmbolnăvire cu COVID-19.


Ungaria suplimentează punctele de trecere a frontierei pentru cetățenii români, aflați în tranzit
Ungaria suplimentează punctele de trecere a frontierei pentru cetățenii români, aflați în tranzit
Ungaria a decis să suplimenteze punctele de trecere a frontierei care vor putea fi tranzitate de cetățenii români de la 1 septembrie cu încă patru, față de cele opt comunicate initial. O decizie în acest sens a fost luată în această dimineață, ca urmare a unei discuții telefonice între ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și omologul său ungar, Sandor Pinter, pe tema restrictiilor de circulație pentru cetățenii străini impuse de Budapesta.





COVID-19: Peste 25,3 milioane de cazuri la nivel mondial. India, tot mai aproape să egaleze Brazilia la numărul de contaminări
COVID-19: Peste 25,3 milioane de cazuri la nivel mondial. India, tot mai aproape să egaleze Brazilia la numărul de contaminări
Cel puțin 25.391.110 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus la nivel mondial de la începutul pandemiei, în decembrie anul trecut, în provincia Wuhan din China, și până în prezent. Cifrele arată, de asemenea, că cel puțin 850.633 de persoane au decedat ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2. În ceea ce privește numărul de persoane vindecate, acesta a ajuns în prezent la 17.709.750, potrivit worldometers.info.






Ședință de guvern înaintea moțiunii de cenzură din Parlament. Care este agenda discuțiilor
A început ședința de guvern înaintea moțiunii de cenzură. Orban, ordin către miniștri: ”Organizați întâlniri cu reprezentanții din cultură și HORECA”
Guvernul s-a întâlnit, în această dimineață, în ședință, cu doar câteva ore înaintea dezbaterii și votului moțiunii de cenzură depuse de PSD împotriva cabinetului Orban. Cu o seară înainte, premierul a anunțat că parlamentarii PNL nu vor participa la votul de astăzi pe moțiunea de cenzură depusă de social-democrați. 

Efectele pandemiei COVID-19 în Olanda: Fermele specializate în exploatarea blănurilor, închise până în martie 2021
Efectele pandemiei COVID-19 în Olanda: Fermele specializate în exploatarea blănurilor, închise până în martie 2021
Decizie fără precedent a guvernului olandez: toate fermele specializate în exploatarea blănurilor urmează să fie închise până la 1 martie 2021, ca urmare a cazurile de infectare a animalelor şi chiar a oamenilor cu virusul SARS-CoV-2, înregistrate în peste patruzeci de ferme. Mai mult decât atât, toate animalele din fermele afectate au fost eutanasiate, relatează Hotnews.ro.