Acesta a declarat că Piteşiul are toate atuurile necesare dezvoltării şi creării de locuri de muncă, fiind atât de aproape de Bucureşti:
"Un primar nu poate ignora nevoia reală a oamenilor de a avea stabilitate şi venituri decente. Putem crea locuri de muncă împreună!
PRIMARUL trebuie să satisfacă această nevoie reală a piteştenilor.
O garanţie a stabilităţii şi a unor condiţii de viaţă decentă o reprezintă locurile de muncă. Putem crea locuri de muncă împreună! Cum?
Prin construirea unui parc industrial pe un teren al Primăriei cu infrastructura asigurată unde se vor dezvolta întreprinderi care vor angaja din rândul tinerilor noştri, din rândul miilor de specialişti rămaşi pe drumuri după distrugerea industriei locale, din rândul celor care acum se zbat cu venituri de subzistenţă.
De ce să nu investim minim 10% din bugetul local pentru înfiinţarea unor unităţi economice ale Primăriei Piteşti şi, impicit, ale fiecărui piteştean care contribuie direct la acest buget plătindu-şi conştiincioşi taxele şi impozitele decât să plătim preţuri exorbitante pentru borduri schimbate anual, pentru investiţii obscure şi pentru plimbări în străinătate.
Da, e bine să ştim cu toţii că o Primărie condusă cu bună-credinţă poate crea locuri de muncă pentru cetăţenii ei!"
Mircea Andrei, candidatul PAM la Primăria Piteşti: Construcţia Spitalului Municipal este o necesitate!
Mircea Andrei, candidatul PAM pentru funcţia de primar al Piteştiului şi primul pe lista de consilieri judeţeni ai partidului pentru Argeş şi Muscel e hotărât să construiască la Piteşti un Spital Municipal. Chiar dacă există un proiect în acest sens şi chiar terenul necesar acestei construcţii, argeşenii s-au uitat în ultimii patru ani cum le-au murit copiii pe patul de spital, bătrânii, rudele - de multe ori din cauze “necunoscute”. Cu toate că au avut toate premisele construirii acestui spital, administraţia piteşteană nici măcar nu s-a sinchisit să demareze procedurile de obţinere a finanţării. Iată că Mircea Andrei, candidatul PAM pentru funcţia de primar al Piteştiului şi primul pe lista de consilieri judeţeni pune punctul pe i şi îşi asumă această sarcină:
"Spitalul Municipal este o necesitate, şi nu un moft! Spitalul Municipal este o prioritate! Avem teren, avem proiect, avem un buget de 80 milioane de euro pe an.
PRIMARUL trebuie să aibă grijă de sănătatea cetăţenilor oraşului!
Oamenii au nevoie de servicii medicale normale, civilizate, de îngrijire de specialitate şi de asigurarea acestor condiţii la ei acasa, nu la Bucureşti sau la Cluj! Piteştiul are 177.485 de cetăţeni. Angajaţii şi firmele din Piteşti contribuie la bugetul naţional de sănătate cu sume de ordinul milioanelor de euro.
Trebuie implicare, bună-credinţă şi – mai presus de orice – întelegerea faptului că pentru oameni una dintre cele mai mari probleme o reprezintă sănătatea lor şi a familiei.
Un spital al oraşului, construit din temelii, dotat cu aparatura pe care o au clinicile din Bucureşti, cu secţii pentru copii, un spital curat, un spital în care nu intri cu o boală şi pleci cu alta.
Şi, mai presus de orice, un spital în care administraţia care l-a construit ştie cum să atragă, cum să păstreze şi cum să valorifice medicii buni. Infrastructura trebuie creată şi pentru pacienţi şi pentru medici".