HOROSCOP. Cea mai norocoasă zi a lunii august pentru fiecare zodie

Luna august este marcată de o serie de evenimente astrale speciale
Luna august este marcată de o serie de evenimente astrale speciale

Planeta Mercur va fi retrogradă în semnul Fecioarei pe data de 5 august, apoi va ajunge în Leu pe 14 august și va avea o staționare directă pe 28 august. Chiar dacă în general se spune că acestea ar fi zile mai dificile, acum nativii vor avea o surpriză.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii. Imaginile secrete au SCĂPAT pe net

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Precizări pentru pensionarii care au lucrat în condiții deosebite sau speciale. Budăi: „E un mod de calcul care a fost discutat”

Articol partener

PUTEREA.RO

Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Elevii pot solicita un abonament gratuit, valabil un an, direct de la casieriile Metrorex

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

STUDIU/ Eroziunea râurilor a accentuat creşterea recentă în înălţime a muntelui Everest

Lifestyle

Jador, acuzat că și-a bătut fosta iubită: tânăra ar fi fost învinețită și "legată de pat". Cine a lansat acuzațiile pe piață
Jador, acuzat că și-a bătut fosta iubită: tânăra ar fi fost învinețită și "legată de pat". Cine a lansat acuzațiile pe piață
Este scandal în lumea vedetelor! Jador este acuzat că ar fi fost violent cu fosta lui iubită, Oana Ciocan. Acuzațiile vin din partea lui Zannidache, câștigătorul Survivor. Vedeta este acuzată de fostul său coleg de junglă că, în timpul relației cu Oana Ciocan, acesta ar fi lovit-o și ar fi dat-o afară din casă în repetate rânduri. Tot scandalul a început de la un videoclip postat pe Instagram chiar de cântărețul de manele. 

Monica Bârlădeanu se căsătorește astăzi. Cine este alesul: nunta anului în showbiz/ Captură Instagram
Monica Bârlădeanu se căsătorește astăzi. Cine este alesul: nunta anului în showbiz
Monica Bîrlădeau și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc astăzi! Evenimentul a fost pregătit în mare secret, iar cei doi sunt gata să își unească destinele. Nunta va avea loc în Snagov, departe de ochii curioșilor. Nu mai e un secret că actrița are o relație cu medicul Valeriu Gheorghiță de mai bine de un an, însă cei doi au încercat să păstreze discreția cât mai mult. 

Vedetă TV, teorie șoc: Cine are salariu sub 5000 de euro pe lună e sărac. Ce i-au răspuns internauții/ Captură video
Vedetă TV, teorie șoc: Cine are salariu sub 5000 de euro pe lună e sărac. Ce i-au răspuns internauții
Declarație halucinantă! Prezentatoarea Tv Cristina Șișcanu a postat pe rețelele sociale un filmuleț, în care susține că oricine are un salariu sub 5 mii de euro pe lună este sărac. Postarea acesteia a stârnit cu repeziciune indignarea internauților. Declarația vine la scurt timp după ce soția lui Mădălin Ionescu s-a certat cu un polițist în plină stradă. 

Bianca Drăgușanu, apariție de senzație la petrecere de de fițe a lui Gabi Bădălău, fiul baronului PSD anti-diaspora /Captură Instagram
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație la petrecere de fițe a lui Gabi Bădălău, fiul baronului PSD anti-diaspora. Unde s-a ținut evenimentul
Apariție de senzație! Gabi Bădălău, fiul fostului ministru, Niculae Bădălău, a împlinit 37 de ani. Cu această ocazie, împreună cu iubita lui, Bianca Drăgușanu, a organizat o petrecere de lux chiar pe un roof top din Capitală. Fosta asistentă TV a atras privirile tuturor invitaților de la marele eveniment, eveniment care s-a remarcat prin delicatesele exclusiviste, printre care se numără și cunoscuta ciocolată Dubai. 

Ultimele stiri

Candidatura lui Ciolacu la prezidențiale rămâne în picioare. Ce au decis magistrații în cazul lui Geoană și Orban
Candidatura lui Ciolacu la prezidențiale rămâne în picioare. Ce au decis magistrații în cazul lui Geoană și Orban
Contestatia la CCR impotriva candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidentiale din luna noiembrie a fost respinsa de judecatori, astfel ca acesta ramane in cursa pentru cea mai importanta functie in stat.

Ciucă, reacție în scandalul CCR-Șoșoacă: PSD vrea să ia toată puterea politică, nu va putea/Facebook
Ciucă, reacție în scandalul CCR-Șoșoacă: PSD vrea să ia toată puterea politică, nu va putea. Mesaj tranșant transmis partenerilor de Coaliție
Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, sâmbătă seara, că finala prezidențială va fi decisă de români, "nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții". "Românii vor ieși la vot, iar PSD nu va lua toata puterea politică și economică așa cum vrea acum", a spusă Ciucă, în replica la decizia CCR de a respinge candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale.

Diana Șoșoacă / Foto: Inquam Photos
Diana Șoșoacă, SCOASĂ din cursa pentru Cotroceni! CCR i-a respins candidatura: motivarea judecătorilor constituționali
Decizie soc pe scena politica. Diana Sosoaca a fost scoasa definitiv din cursa pentru prezidentiale. CCR a luat aceasta decizie sambata dupa-amiaza in urma unei contestatii facute de Amalia Bellantoni. Scorul a fost 5-2 pentru respingerea candidaturii. Doi judecători au lipsit. Decizia judecatorilor constitutionali este definitivă, ceea ce însamna ca Diana Sosoaca ramane pe dinafara in cursa pentru Cotroceni.

BLOCAJ în Coaliție pe modificările la PENSII: urmează o săptămână decisivă. De unde a apărut
BLOCAJ în Coaliție pe modificările la PENSII: urmează o săptămână decisivă. De unde a apărut "mărul discordiei"
Săptămână decisivă pentru pensiile românilor! Potrivit unor surse, liderii Coaliției urmează să discute și să stabilească ce vor face ca să rezolve inechitățile restante din noua lege a pensiilor. Săptămâna viitoare, proiectul depus de PNL pentru pensiile militare urmează să intre la dezbateri în Parlament, însă surse din PSD spun că nu susțin inițiativa. Între timp, se caută soluții și pentru pensionarii nevăzători și pentru cei care au lucrat în condiții grele de muncă.

Horoscop

Ce obiect îți poartă noroc, în funcție de zodie. Talismanul pe care trebuie să-l ai permanent la tine
Ce obiect îți poartă noroc, în funcție de zodie. Talismanul pe care trebuie să-l ai permanent la tine
Care este talismanul zodiei tale și ce obiect trebuie să porți la tine pentru a avea noroc și a fi protejat în permanență.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 7-13 octombrie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 7-13 octombrie. Două zodii norocoase dau lovitura, în timp ce altele sunt forțate să strângă cureaua
În săptămâna 7-13 octombrie, astrele se aliniază într-un mod interesant, oferind oportunități financiare neașteptate pentru unele zodii, în timp ce altele se confruntă cu provocări și nevoia de a-și gestiona cu atenție resursele. Această perioada aduce cu sine o gamă variată de vibrații energetice, iar influențele planetare pot provoca schimbări importante în viața financiară a multora. 

Horoscopul dragostei, săptămâna 7 - 13 octombrie
Horoscopul dragostei, săptămâna 7 - 13 octombrie. Astrele vor să învețe trei zodii să se iubească mai întâi pe sine, înainte să se arunce în relații
În săptămâna 7 - 13 octombrie, horoscopul dragostei ne pregătește o călătorie plină de emoții intense și revelații profunde. Astrele se aliniază într-un mod special, îndemnându-i pe nativii zodiacului să se conecteze cu sinele lor interior și să învețe eroul lucrul cel mai important: iubirea de sine. Cei îndrăgostiți vor simți cu intensitate forța iubirii și vor fi provocați să își reevalueze limitele în căutarea sufletului pereche. Fie că e vorba de fluturi în stomac sau de momente de incertitudine, această perioadă promite să fie una deosebită, plină de lecții valoroase și transformări emoționale.

Horoscop CHINEZESC săptămâna 7-13 octombrie 2024
Horoscop CHINEZESC săptămâna 7-13 octombrie 2024. Energii benefice pentru patru zodii. Acestea vor reuși în tot ce își propun și vor învăța să se valorizeze fără ajutorul celorlalți
În săptămâna 7-13 octombrie 2024, horoscopul chinezesc anunță energii benefice pentru mai multe zodii, favorizând realizările și autoevaluarea. Această perioadă se dovedește a fi un moment oportun pentru cei care doresc să își manifeste potențialul, să își contureze obiectivele personale și să învețe să își recunoască valoarea intrinsecă, chiar și fără sprijinul celor din jur. 

Vezi emisiunile Realitatea Plus