Tânăra din Bistrița care a încălcat de două ori arestul la domiciliu a ajuns după gratii

furt
furt

O tânără din Bistrița a ajuns în arest preventiv în Penitenciarul Gherla, după ce a fost depistată în două rânduri de polițiști și jandarmi că a nu a respectat măsura arestului la domiciliu impus de instanță. Tânăra este trimisă în judecată pentru tâlhărie calificată, informează realitateadebistrita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ai aflat??! A MURIT în urmă cu puțin timp...ce tragedie imensă

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Actual

Poșta Română va distribui fluturașii cu noua calculație
Taloanele cu pensiile recalculate pornesc spre destinatari. Ce trebuie să verifice pensionarii?
Taloanele cu pensiile recalculate, ce vor intra în plată din luna septembrie, vor porni către destinatari în perioada imediat următoare. Poștașii vor distribui fluturașii, dar destinatarii trebuie să verifice neapărat câteva elemente, pentru a sesiza în timp util eventualele erori.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Marele actor se reface după intervenția suferită
Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Marele actor se reface după intervenția suferită
Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, se află internat la Spitalul Foișor din Capitală. Artistul se reface după intervenția chirurgicală și a transmis un mesaj pentru a-și liniști fanii.

Copii in stare grava la spital
Șase copii din Constanța au ajuns de urgență la spital după ce au fost spălați cu o substanță pentru deparazitarea animalelor
Direcția pentru Protecția Copilului Constanța a început o anchetă în cazul copiilor din Lipnița care au ajuns la spital, după ce ar fi fost spălați cu o substanță pentru deparazitarea animalelor. Pe lângă copii, de îngrijiri medicale a avut nevoie și o tânără, care face parte din aceeași familie, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

Se schimbă CNP-urile românilor: Ministerul de Interne anunță modificări importante
Se schimbă CNP-urile românilor: Ministerul de Interne anunță modificări importante. Ce se întâmplă cu codurile numerice personale VECHI
După punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat, generarea CNP-ului (codul numeric personal) nu va mai ține cont de locul de naștere.

Social

Un șofer a oprit mașina în mijlocul traficului și s-a aruncat de pe podul de la Agigea! Sinucidere misterioasă/ Arhivă foto
Un șofer a oprit mașina în mijlocul traficului și s-a aruncat de pe podul de la Agigea! Sinucidere misterioasă
Sinucidere șocantă la Constanța, acolo unde un șofer în vârstă de 37 de ani a oprit mașina în mijlocul traficului și s-a aruncat de pe podul de la Agigea. 

Marcel Ciolacu
Ciolacu, despre impozitarea muncii pe venituri mici: Nu arunc România într-o aventură, ca să-mi aducă eventuale voturi
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că impozitarea muncii în România este una dintre cele mai ridicate din Europa, însă nu va lua măsuri "pe picior" pentru reducerea ei, în scop electoral, deoarece numărul angajaţilor plătiţi cu salariul minim se poate dubla.

Alimente la raft
Carnea și berea au înregistrat cele mai mari scumpiri, în România, în ultima lună. Ce alimente s-au ieftinit cu peste 30%
Rata anuală a inflaţiei în luna aprilie 2024 comparativ cu luna aprilie 2023 a fost 5,9%, anunţă Institutul Naţional de Statistică (INS), fiind cea de-a treia scădere consecutivă a acestui indicator. Rata anuală a inflaţiei a scăzut la 6,6% în martie, de la 7,2% în februarie.

Soferii drogati, sanctiuni aspre
Șoferii prinși beți sau drogați la volan vor rămâne 10 ani fără carnet. Legea intră la votul final, în Parlament
Proiectul de lege care îi lasă pe șoferi 10 ani fără permis, dacă sunt prinși băuți sau drogați la volan, urmează să ajung la vot final. Acesta a fost amânat câteva luni la rând și urmează să fie votat astăzi în Camera Deputaților.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Cristian Popescu Piedone, atac furibund la adresa jurnaliștilor Realitatea PLUS, după ce i-au fost demascate afacerile clanului 
Cristian Popescu Piedone, atac furibund la adresa jurnaliștilor Realitatea PLUS, după ce i-au fost demascate afacerile clanului
Candidatul PUSL pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a formulat acuzații grave la adresa postului de televiziune Realitatea PLUS fără să aducă nicio dovadă, în direct la emisiunea Culisele Statului Paralel. Piedone și-a ieșit din minți după ce Realitatea PLUS a prezentat în exclusivitate clanul familiei sale de la conducerea Sectorului 5, dar și legăturile sale cu lumea interlopă. 

Crimă în Kazahstan. Fostul ministru al economiei a fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis soția
Crimă în Kazahstan. Fostul ministru al economiei a fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis soția
Un fost ministru al Economiei din Kazahstan a fost condamnat la peste 20 de ani de închisoare, după ce și-a omorât cu sânge rece soția în vârstă de 31 de ani. 

Prognoza Accuweather pentru litoral: cum va fi vremea în stațiuni, în această vară
Prognoza Accuweather pentru litoral: cum va fi vremea în stațiuni, în această vară
Meteorologii de la Accuweather au actualizat prognoza meteo pentru vară. Cum va fi vremea pe litoralul românesc?

Dumitru Prunariu a fost unul dintre cei mai tineri cosmonauți
Primul român în Cosmos, 43 de ani de la zborul istoric al lui Dumitru Prunariu
Pe 14 mai se implinesc 43 de ani de la prima și singura ieșire în spațiu a unui astronaut român. La doar 29 de ani, Dumitru Prunariu a făcut înconjurul Pământului, la bordul complexului orbital sovietic „Saliut-6“ — „Soiuz T-4/Soiuz- 40“.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus