Ședință de Guvern | Dancă: Masca va deveni obligatorie în spațiile deschise în toate județele cu rata de infectare mai mare de 1,5 la mia de locuitori

Ionel Dancă
Ionel Dancă

Masca va deveni obligatorie în spațiile deschise și în toate județele cu rata de infectare mai mare de 1,5 la mia de locuiori, a anunțat premierul Ludovic Orban, iar acest lucru va deveni hotărâre joi în ședința de Guvern.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Gadgeturile la preţuri mici care intră în oferta Lidl. Orice român le caută, ofertele pleacă de la 49 de lei

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

La locul accidentului au fost trimise  ambulante si unități de descarcerare (foto arhivă)
Accident rutier grav în Bistrița Năsăud, cu 6 copii implicați. S-a activat Planul Roșu de Intervenție
Pompierii militari intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Petriș, județul Bistrița-Năsăud, accident în care sunt implicate opt persoane, dintre care șase sunt copii. Din cauza gravității evenimentului, s-a declanșat Planul Roșu de Intervenție.

Angajatii din numeroase instituții bugetare au protestat pentru a cere majorarea salariilor
Bugetarii vor primi 10% în plus la salariu, în două tranșe. Guvernul încearcă să stingă nemulțumirile cu majorări
Guvernul stinge revolta bugetarilor cu noi majorări. Salariile din mai multe domenii vor crește cu 10 la sută, 5% în iunie, 5% în septembrie. Proiectul de lege a fost finalizat și pus deja în transparență publică. 

Judecătoare a sfidat în nenumărate rânduri durerea familiilor victimelor
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu a fost recuzată, după ce i s-a aprobat transferul. Dosarul tragediei cu doi morți se reia de la ZERO
Dosarul drogatului criminal din 2 Mai va fi reluat de la zero. Asta după ce judecătoarea care și-a bătut joc de familiile victimelor lui Vlad Pascu a fost recuzată și transferată de la Mangalia la Constanța. Asta înseamnă că un alt magistrat va prelua dosarul beizadelei drogate care a ucis doi tineri. Controversatul magistrat a stârnit un val de furie după ce, la una dintre ședințe, a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți de șoferul drogat este în sala, iar la ultima confruntare cu presa pur și simplu nu a vrut să scoată niciun cuvânt.

Discuții între Marcel Ciolacu cu Recep Tayyip Erdogan
Ce a discutat Marcel Ciolacu cu Recep Tayyip Erdogan. Declarațiile premierului la finalul întâlnirilor oficiale
Şeful Executivului de la Bucureşti a susţinut, marţi, declaraţii comune alături de preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, la finalul întâlnirilor oficiale care au avut loc la Palatul Prezidenţial de la Ankara.

Ultimele stiri

Specialiștii atrag atenția că lăcomia este dăunătoare și cât este vorba despre autoturism
Cum faci corect plinul de carburant. Mulți șoferi fac această greșeală, având impresia că vor ieși în câștig
Când vine vorba de alimentarea mașinii cu benzină sau motorină, mulți șoferi fac o greșeală care, cred ei, le va aduce un plus de carburant în rezervor, dar care pune in pericol funcționarea autoturismului.

Dezvăluirile au provocat o amplă dezbatere în spațiul public
Acuzații grave, o fostă jurnalistă susține că un fost coleg că ar fi agresat-o sexual: "Am zis NU, iar el m-a violat". Presupusul agresor "Nu a fost viol, am avut o relație"
Scandal uriaș în presă! O fostă jurnalistă vine cu acuzații extrem de grave la adresa unui fost coleg. Adina Florea susține printr-un mesaj pe Facebook că ar fi fost violată de Răzvan Băltărețu. Totul s-ar fi întâmplat în 2015, pe când ziarista avea doar 20 de ani. Bărbatul neagă în totalitate acuzațiile și spune că, de fapt, cei doi ar fi avut o relație.

Recep Tayyip Erdogan. Foto: Profimedia
Erdogan, ținte optimiste în relațiile cu România: Scopul nostru este să ajungem la 15 miliarde de dolari în ce priveşte volumul schimburilor comerciale
Preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că volumul total al schimburilor comerciale româno-turce a ajuns la 10 miliarde de dolari, în doi ani consecutivi, şi că obiectivul este de 15 miliarde de dolari.

Guvernele României şi Turciei au ținut prima şedinţă comună
Guvernele României şi Turciei au ținut prima şedinţă comună. Ciolacu: „Va apropia statele noastre strategic, economic şi social”
Prima şedinţă comună a guvernelor României şi Turciei reprezintă un mare pas înainte, un pas care va apropia şi mai mult cele două state atât în plan strategic, cât şi economic şi social, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.



Vezi emisiunile Realitatea Plus