S-au ales cu dosare penale după ce au fugit din spital, respectiv dintr-un centru de carantină. Vezi UNDE s-a petrecut asta

Tragedie, la Craiova: o elevă de liceu s-a spânzurat
Tragedie, la Craiova: o elevă de liceu s-a spânzurat

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie în vârstă de 25 de ani, ambii din Craiova, s-au ales cu dosare penale, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Alte șapte persoane au fost plasate în izolare și sancționate contravențional pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu, informează realitateadecraiova.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Scandal MONSTRU! Gestul halucinant făcut de Șoșoacă, românii sunt șocați

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Cât a plătit Marcel Boloș pe enrgie electrică luna trecută. Foto/Arhivă
Cât a plătit pentru ultima factură la curent ministrul Marcel Boloș și de ce i se pare o sumă mare
Marcel Boloș a declarat că ultima factură la energie electrică pe care a trebuit să o plătească a fost de aproape 200 de lei. O sumă mare, în accepțiunea ministrului de Finanțe, care spune că nu are aparatură în casă care să consume foarte mult curent.

Mihai Tudose / Foto: Inquam Photos
Mihai Tudose: Lista la europarlamentare este deschisă de un brăilean, un factor de mândrie pentru mine şi pentru Brăila
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat joi, în prima conferinţă de presă după desemnarea sa oficială în fruntea listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, că este un factor de mândrie, atât pentru el, cât şi pentru Brăila, ca un brăilean să deschidă această listă.

Peste 1 milion de români mai au bani pe carduri
Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. Cât timp mai pot fi achitate facturi și depuse cererile pentru recuperarea sumelor neconsumate
Guvernul a decis, joi, prelungirea valabilității cardurilor de energie. Măsura reprezintă un sprijin atât pentru cei care vor avea de plătit restanțe pe perioada de iarnă, cât și pentru cei care vor să depună cereri pentru recuperarea sumelor neconsumate.

Metodele clasice nu au dat rezultate
Femeie dispărută în apele Oltului, căutată cu ajutorul Inteligeței Artificiale. Intervenție în premieră în România - FOTO
Salvamontiştii din Gorj au intervenit, joi, cu un aparat de detectare în mediul subacvatic, bazat pe inteligenţa artificială, pentru recuperarea trupului unei femei despre care există informaţii că s-a înecat într-unul dintre barajele de pe râul Olt, în judeţul Vâlcea. Intervenţia salvatorilor are loc după ce pompierii din Vâlcea au căutat, fără succes, cadavrul.

Social

Scandal în România cu carnea de pui colorată. Foto/Arhivă
Scandalul puilor vopsiți. Ministrul Agriculturii: „NU cred că fermierii practică așa ceva”
Scandalul cărnii de pui „vopsite” ca să arate bine, comercializată în supermarketuri, este departe de a se fi terminat. Însă, ministrul Agriculturii nu crede în astfel de practici ale fermierilor.

Cum te poate îmbolnăvi grav carnea de pui
Cum te poate îmbolnăvi grav carnea de pui. Greșeala pe care o face toată lumea: efect devastator pentru sănătate
Un gest pe care toată lumea îl face înainte de a găti carnea de pui poate provoca boli grave.

România intră în spațiul Schengen aerian și maritim. Bogdan Despescu, precizări importante pentru români
România intră în spațiul Schengen aerian și maritim. Bogdan Despescu, precizări importante pentru români - ce se schimbă din 31 martie
Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în spaţiul Schengen pe cale aeriană şi maritimă, pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară.

Ștefan Ilie
Primăria Tulcea, model de administrare a banului public. Performanță: 82 milioane euro, bani europeni, pentru renovarea clădirilor. Zeci de proiecte de investiții în derulare
Administrația PNL din Tulcea a atras cele mai multe fonduri europene de până acum în oraș. Liberalii vor o echipă puternică: Ilie și Șișcu, la Primărie și la Consiliul Județean.

Local

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață
Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață - Resturile submarinului în care au murit 5 oameni, cheia investigației
Bucăți ale navei Titanau fost scoase la suprafață de roboți. Resturile submarinului în care au murit 5 oameni reprezintă în acest moment cheia investigației.

Ultimele stiri

Scenariu-șoc în presă britanică. " E timpul să vorbim despre căderea Kievului"
Scenariu-șoc în presă britanică. " E timpul să vorbim despre căderea Kievului"
Ultimele evoluții de pe fronul dn Ucraina, unde trupele ucrainene în retragere au reușit doar să încetinească înaintarea Rusiei, îi forțează pe liderii occidentali să se pregătească de un eşec. În condițiile în care armata Kievului, rămasă fără armele și munițiile de care au nevoie, "Este timpul să vorbim despre căderea Kievului", afirmă un editorial The Times.

Mii de români au beneficat de serviciile caravanei medicale
Peste 500 de maramureșeni au beneficiat de serviciile medicilor voluntari
În primele trei zile de activitate în județul Maramureș, peste 500 de locuitori din satele defavorizate au beneficiat de servicii medicale gratuite, la standarde europene oferite de medicii voluntari din cadrul proiectului umanitar Caravana Medicală. 

Capcanele din ofertele all-inclusive
Capcanele din ofertele all-inclusive. Cum să te bucuri de toate avantajele vacanței, sfaturi de la un expert
Vacanța într-o stațiune all-inclusive este una dintre opțiunile preferate ale călătorilor dornici de relaxare și confort, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de facilități și servicii complete fără a-și face griji în privința costurilor suplimentare. Cu toate acestea, mulți oaspeți trec cu vederea anumite detalii care ar putea îmbunătăți experiența lor de vacanță, conform observațiilor unui expert în turism care a vizitat multiple stațiuni all-inclusive din întreaga lume. Astfel, importanța acordată atenției la detalii și la beneficiile adiționale oferite de stațiune devine evidentă în crearea unei experiențe de vacanță cu adevărat memorabilă.

Andreea Esca. Foto: Facebook
Ce religie are Andreea Esca. Puțin știu că prezentatoarea tv a făcut o schimbare majoră în viața ei când s-a căsătorit
Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și respectate prezentatoare TV din România, însă puțini sunt cei care știu detalii despre religia sa. Andreea Esca a făcut o schimbare majoră în viața ei atunci când s-a căsătorit, iar această schimbare a inclus și aspecte legate de credința religioasă. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus