Salariul mediu pe economie a crescut cu aproape 7% în 2021 - CINE a primit cei mai mulți bani

Salariul mediu pe economie a crescut cu aproape 7% în 2021 - CINE a primit cei mai mulți bani
Salariul mediu pe economie a crescut cu aproape 7% în 2021 - CINE a primit cei mai mulți bani

Salariul mediu net a crescut cu 101 lei în noiembrie 2021 în comparație cu luna precedentă. Cele mai mari salarii au fost în domeniul IT și forestier, iar cele mai mici în HoReCa. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bătaie de joc! Judecătoarea lui Vlad Pascu, gest IREAL în public. Românii au rămas mască

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Înregistrarea conversatiei dintre Cătălin Hideg și Dan Tocaci
Înregistrarea bombă care îl detonează pe Florian Coldea: „Dădeai 200, după aia 200, era altul comportamentul”
Realitatea a difuzat informații incendiare despre cazul afaceristului Cătălin Hideg, căruia influentul cuplu care a condus cândva SRI (Coldea-Dumbravă) i-a promis să îl scape de problemele pe care le avea în justiție, contra unor sume cu multe zerouri, în euro.

Candidatura lui Iulian Dumitrescu la șefia CJ Prahova a pus pe jar liberalii
Candidatura lui Iulian Dumitrescu la șefia CJ Prahova a pus pe jar liberalii. Lucian Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL
Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut tuturor factorilor de decizie să rezolve problema
Plata pensiilor înainte de Paște va fi vineri pe masa Guvernului. La cine vor ajunge prima dată banii? - DOCUMENT
Plata pensiilor înainte de Paște va fi mâine pe masa Guvernului. Hotărârea de guvern în acest sens are toate avizele. În exclusivitate la Realitatea Plus, șeful Casei de Pensii a precizat că primele plăți către Poșta Română se vor face chiar de vineri.

Volodimir Zelenski
Război în Ucraina, ziua 791. Mesajul Congresului SUA către Zelenski după aprobarea ajutorului: "Acum du-te și câștigă lupta"
Un amplu pachet de ajutor extern a trecut cu uşurinţă, marţi seară târziu, în Congresul SUA, după luni de amânare, deschizând calea pentru o nouă finanţare de miliarde de dolari pentru Ucraina, în contextul în care forţa de invazie a Rusiei avansează şi Kievul duce lipsă de provizii militare, transmite Reuters. 

Social

Inteligența Artificială s-a apucat să producă imagini halucinante cu Iisus Hristos
Inteligența Artificială s-a apucat să producă imagini halucinante cu Iisus Hristos și a împărțit internetul în două tabere
O parte a internetului este plină de imagini cu Iisus create de programele de inteligența artificială. Facebook este un rai pentru fermele de click-uri și are propriul său tip de „Mântuitor" AI.

Primele norme ale UE privind combaterea violenţei împotriva femeilor, adoptate de Parlamentul European. Foto: Profimedia
Este oficial: Primele norme ale UE privind combaterea violenţei împotriva femeilor, adoptate de Parlamentul European
Miercuri, Parlamentul European a adoptat primele norme menite să combată violența de gen și să ofere protecție victimelor, în special femeile şi victimele violenţei domestice, informează un comunicat al instituţiei legislative de la Strasbourg.

Mașină de poliție, făcută „acordeon” în centrul Capitalei. Foto: Facebook
Mașină de poliție, făcută „acordeon” în centrul Capitalei. Accidentul care a surprins trecătorii din Piața Unirii
Trecătorii din Piața Unirii, București au fost surprinși să vadă o mașină de poliție în mijlocul intersecției, grav avariată în urma unui accident.  Cu capota atârnând pe jos și polițiștii depunând eforturi pentru a limita pagubele, scena s-a dovedit a fi una mai puțin obișnuită pentru cei care tranzitau zona. 

Loteria Română va lansa un nou loz pentru cei care vor să își încerce norocul
Loteria Română va lansa un nou loz pentru cei care se simt norocoși. Cât va costa „Lozul Team Romania”
Compania Loteria Română a anunțat lansarea lozului "Team Romania", menit să susțină sportivii români care au atins performanțe remarcabile și care vor reprezenta România la cea de-a XXXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice Paris 2024

Economie

Băncile nu mai pot ajunge atât de simplu la executare
Veşti bune pentru românii care întâmpină greutăți cu plata ratelor şi riscă executarea silită. Ce trebuie să solicite băncilor?
Veşti bune pentru clienţii băncilor care întâmpină greutați cu plata ratelor şi riscă să ajungă la executare silită. Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar anunţă că, potrivit unei ordonanţe de urgenţă de anul acesta, băncile sunt obligate să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează întârzieri la plată mai mari de 90 de zile.

O nouă procedură de infringement de la CE împotriva României. Foto/Arhivă
România, în vizorul UE. Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement pentru că farmaciile nu-și primesc banii de la stat
Pentru că statul român întârzie inexplicabil de mult plata sumelor destinate farmaciilor independente, Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement.

Peste 500 de anunțuri sunt pe siteul imobiliar al Poștei. Foto/Profimedia
Poșta Română are și site de imobiliare. Peste 500 de proprietăți sunt la vânzare
Poșta Română și-a făcut un site de anunțuri imobiliare, unde sunt postate anunțuri cu spații comerciale, dar și apartamente ori terenuri de vânzare.

Foto/Arhivă/Profimedia
Ministrul Transporturilor a făcut anunțul. Tarom, în pericol! Ce decizie RADICALĂ s-a luat pentru companie
Aflată de mulți ani pe minus, Tarom a devenit o adevărată gaură în bugetul României, motiv pentru care, după ce va primi ajutorul de redresare de la Comisia European, compania va intra în reorganizare economică.

Ultimele stiri

Cătălin Hideg și Anca Alexandrescu, înainte de realizarea interviului Exclusiv
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița generalior Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un mega interviu acordat Ancăi Alexandrescu – VIDEO
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița condusă de generalii Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu. Cătălin Hideg a devoalat și legăturile caracatiței foștilor șefi SRI cu hidra de la Romprest, un alt subiect despre care jurnalista Realitatea Plus vorbește de câțiva ani. Într-un interviu în mai multe părți, Hideg a dezvăluit, în exclusivitate, cele mai murdare secrete ale Statului Paralel.

Gușă sugerează că Piedone este un pion al grupării Voiculescu-Coldea
Scenariu-bombă aruncat de Cozmin Gușă! Joc subteran Dan Voiculescu - Florian Coldea, pentru a-l favoriza pe Nicușor Dan
Scenariu-bombă lansat de analistul politic Cozmin Gușă, în emisiunea Culisele Statului Paralel. Menținerea în cursa pentru Primăria Generală a lui Cristian Popescu-Piedone face parte dintr-un joc subteran între Dan Voiculescu și Florian Coldea.

Povestea emoționantă a unei femei bolnave de cancer. Tânăra mamă a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră”, apoi a urmat minunea
Povestea emoționantă a unei femei bolnave de cancer. Tânăra mamă a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră”, apoi a urmat minunea
Când Kema Ward-Hopper, diagnosticată cu cancer la sân, și familia ei au ales să se mute în Costa Rica, nu anticipau că acest pas le va schimba viețile într-un mod atât de profund. Pueblo Nuevo, o mică localitate în Peninsula Nicoya - recunoscută ca o "zonă albastră" pentru longevitatea remarcabilă a locuitorilor săi - a devenit noul lor cămin.

Metoda naturală a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de dăunători
Metoda naturală a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de dăunători
Descoperă secretul grădinarilor de la țară pentru un sol fertil și plante sănătoase.În inima grădinilor tradiționale românești, bunicii noștri păstrează vie o practică străveche ce nu numai că stimulează creșterea plantelor, dar și le protejează de dăunători. Este vorba despre utilizarea apei cu cenușă, un fertilizator natural care aduce beneficii remarcabile florilor din curte.



Vezi emisiunile Realitatea Plus