Restaurant deschis în centrul Clujului, în plină pandemie de coronavirus!

POLITIST
POLITIST

Un restaurant de pe strada Napoca, situat în centrul Clujului, şi-a deschis astăzi uşile clienţilor, chiar dacă starea de urgenţă interzice acest lucru, informează realitateadecluj.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Mai mulți bani pentru acești români, Iohannis a promulgat legea. 3.500 de lei în fiecare lună

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Bombardamente in Fasia Gaza
Bombardamente israeliene intense în orașul Rafah: mai mulți civili au murit
Armata israeliană a efectuat bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar pentru un armistiţiu cu Israelul în Fâşia Gaza. 

Cutremur de magnitudine importantă, marți dimineața, în România. Anunțul INFP
Cutremur de magnitudine importantă, marți dimineața, în România. Anunțul INFP
Un cutremur de magnitudime importantă s-a produs, marți dimineața, în România. 

Casă în flăcări după ce a fost lovită de un trăsnet, la Baia Mare. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale/Captur[ video
Casă în flăcări după ce a fost lovită de un trăsnet, la Baia Mare. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale
O casă din Baia Mare a luat foc după ce a fost lovită de un trăsnet, in urma unei furtuni ce a durat 10 minute. Pompierii au intervenit de urgență. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 804: Volodimir Zelenski anunță că lucrează la un plan de pace
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă că lucrează foarte activ la pregătirea summitului inaugural, Summitul pentru pace din Elveţia, el precizând că este important ca cât mai multe state posibil, cât mai mulţi actori posibil care sunt interesaţi de aplicarea deplină a Cartei ONU şi a dreptului internaţional, să îşi demonstreze poziţia de lider în cadrul summitului. Zelenski mai spune că o astfel de pace şi adevărata restabilire a liniştii în relaţiile internaţionale sunt posibile doar dacă majoritatea mondială se alătură la instaurarea păcii şi obligă Rusia la pace, o obligă să adere la regulile de bază ale coexistenţei normale a naţiunilor. 

Social

Lectia de drept
Lecția de drept: Ce este clauza abuzivă
În tot mai multe contracte și documente sunt introduse clauze abuzive, elemente ce pot crea un prejudiciu grav uneia dintre părți. În cele mai multe dintre cazuri, însă, situația este neclară sau limitează drepturile ori obligațiile esențiale.

Drugtest
Zeci de șoferi drogați, prinși la volan după Paște. Inconștiență maximă: un tânăr a fost depistat cu cel puțin 4 substanțe consumate
Cel puțin 200 de persoane au fost prinse cu droguri, pe litoral, în minivacanța de 1 Mai si Paște. Acestea s-au ales cu dosare penale. Inconștienți, unii dintre tineri s-au urcat la volan sub influența substanțelor psihoactive. Vorbim și despre doi indivizi pe care polițiștii i-au oprit pe autostrada Soarelui. În urma drug-testului, a reieșit că unul dintre ei consumase cocaină, iar celălalt înghițise un cocktail de stupefiante. 

Saptamana luminata
Săptămâna Luminată. Ce nu ai voie să faci în marţea de după Paşte. Sub nicio formă
 Săptămâna Luminată care urmează imediat Duminicii Pastelui păstrează în credinţa populară o serie de obiceiuri. Conform tradiţiei crestine în aceste zile credincioşii sunt supuşi la numeroase restriciţii.

Foto/Arhivă/Profimedia
România a înregistrat cea mai mare creștere a speranței de viață din UE, dar tot la coada clasamentului este
Deși România este țara care și-a mărit cel mai mult speranța de viață, în perioada 2019-223, însă, ne aflăm tot la coada clasamentului, alături de Estonia și Bulgaria.

Local

Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD / Sursa foto - ISU Giurgiu
Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD
Pompierii din Giurgiu au fost solicitați să intervină într-un tragic accident rutier care a avut loc pe DJ 701, în apropierea localității Gratia din județul Teleorman. Incidentul s-a soldat cu trei victime, iar situația a fost atât de gravă încât a fost necesară intervenția elicopterului SMURD.

Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său
Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său
O tragedie a avut loc cu doar o zi înainte de sărbătorile de Paște, în Argeș. Andrei, în vârstă de 19 ani, și vărul său, de 16 ani, au murit într-un accident de mașină, lăsând în urmă o familie îndurerată și o comunitate șocată.

Accident de ultim moment în Giurgiu. Coliziune violentă între două mașini
Tragedie în Vinerea Mare, în Giurgiu: o victimă, după ce mașina s-a răsturnat. Impactul, deosebit de violent
Un accident rutier devastator a avut loc în această dimineață în municipiul Giurgiu, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Academician Miron Nicolescu. Două autoturisme s-au ciocnit într-un impact puternic, rezultând răsturnarea unuia dintre vehicule și rănirea unei femei în vârstă de 78 de ani.

Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranță”
Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Perimetrul de siguranță a fost extins. Anunțul lui Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus noi evacuări la Slănic Prahova, luând în considerare situația actuală și deciziile recente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

Ultimele stiri

Judecătoarea penală care vindea informații interlopilor a fost filmată în timp ce se droga
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei care se droga cu interlopii: ar putea să scape de probe din dosar. Cum se folosește de copii
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei drogate din Suceava despre care procurorii susțin că avea o relație cu mafiotul care îi făcea rost de stupefiante. Ana Maria Chirilă este la un pas să scape de unele acuzații grave din dosar după ce s-a plâns că anchetatorii i-au încălcat drepturile atunci când au strâns probe împotriva ei și că nu i-au fost protejați copiii. Mai exact, magistrata care apară drogații susține că i-a fost încălcat dreptul la intimitate după ce a fost prinsă în flagrant că se droga. 

Vremea extremelor: România, lovită de furtuni cu grindină
Vremea extremelor: România, lovită de furtuni cu grindină. Zonele unde temperaturile sar la 30 de grade Celsius
Ploile continuă și astăzi în țara noastră, însă vor fi și regiuni unde temperaturile vor urca la 30 de grade Celsius.

Narcise/ unsplash.com
Poiană plină cu narcise din România. Unde se află acest loc unic, desprins parcă din basme: oamenii îl compară cu un colț de rai
În inima României se ascunde un colț de poveste, un loc fermecător care pare desprins din basme: o poiană sălbatică îmbietoare, îmbrățișată de munți și presărată cu petalele delicate ale narciselor.

Horoscop 7 mai. Astrele promit unei zodii o zi puternică
Horoscop 7 mai. Astrele promit unei zodii o zi puternică. Energiile își unesc puterile pentru echilibrul suprem
Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 7 mai 2024. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus