RECORD absolut al incidenței în Capitală: Rata de infectare a trecut de 26 de cazuri la 1000 de locuitori

Crește incidența în Capitală
Crește incidența în Capitală

Rata de incidență în Capitală a înregistrat un record absolut de la începutul pandemiei de coronavirus. 26,42/1000 este incidența în București, potrivit DSP.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Alertele de vreme rea nu se mai opresc! A fost emis un nou cod galben de ninsori, frig şi vânt

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Marcel Ciolacu si Gabriela Firea
Marcel Ciolacu anunță oficial decizia de a merge cu Gabriela Firea în alegerile pentru București: "Este soluția corectă"
Marcel Ciolacu a publicat pe Facebook prima reacție după ce coaliția a decis că nu va merge cu un candidat comun la alegerile locale din București.

Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Klaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că nu s-a gândit la recrutare obligatorie în armată şi nu va avansa aşa ceva.

Iohannis, despre şansele la şefia NATO: „Nu voi divulga aceste poziţii”
Iohannis, despre şansele la şefia NATO: „Nu voi divulga aceste poziţii”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, despre şansele la şefia NATO şi prezenţa sa pe lista scurtă pentru preşedinţia Comisiei Europene că despre susţinerea în spatele uşilor închise, înseamnă că în limbaj diplomatic nu se vorbeşte în public şi nu va divulga aceste poziţii.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 790. Zelenski: Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia folosește ca bază pentru teroare
Este ziua cu numărul 790 de la începutul conflictului din Ucraina. Volodimir Zelenski a susținut un discurs important înainte ca ajutoarele militare americane să ajungă în Ucraina pentru a face față atacurilor rusești.

Ultimele stiri

justiție
Sentință într-un caz tras la indigo cu dosarul lui Vlad Pascu. Pedeapsa primită de șoferul de 19 ani care a spulberat 6 tineri, pe o trecere de pietoni din Petroșani
Avem o nouă situație trasă la indigo cu cazul ucigașului drogat din 2 Mai. Șoferul de 19 ani, cel care în decembrie anul trecut circula cu 140 de kilometri pe oră și a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni, și-a aflat pedeapsa. Claudiu Nițariu a fost judecat pentru omor, după ce una dintre victime a decedat la spital. 

Rețeaua penală de magistrați ai lui Coldea: presiuni și șantaj la cel mai înalt nivel
Rețeaua penală de magistrați ai lui Coldea: presiuni și șantaj la cel mai înalt nivel. Anca Alexandrescu, dezvăluirile care dinamitează Statul Paralel - VIDEO
Jurnaliștii Realitatea Plus au obținut înregistrari-bombă care dovedesc ca Dumitru Dumbravă și Florian Coldea au format un grup infracțional organizat pentru a “rezolva” anumite dosare în justiție. Dezvaluiri despre legaturile dintre cei doi au fost făcute în exclusivitate în emisiunea Culisele Statului Paralel. 

Conserva de peste
Cum poți face botulism de la o simplă conservă de pește și ce trebuie să faci ca să te ferești
Botulismul este o afecțiune gravă, cauzată de toxina botulinică, care poate fi fatală dacă nu este tratată rapid și corespunzător. Unul dintre modurile în care această toxină poate intra în organism este prin consumul de alimente conservate inadecvat, inclusiv conserva de pește. Iată cum se poate întâmpla acest lucru și ce măsuri se pot lua pentru a preveni o astfel de situație.

Scandal cu topoare şi macete într-un bar din Eforie Nord. Un bărbat a fost reținut/ Captură video
Scandal cu topoare şi macete într-un bar din Eforie Nord. Un bărbat a fost reținut
Scandal cu topoare şi macete într-un bar din Eforie Nord. Un individ a fost surprins de camerele de supraveghere cum intră înarmat în local şi amenință mai mulţi clienţi şi angajaţi. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus