Proiect: Pedepse mai mari pentru faptele de corupție comise în timpul stării de urgență

Proiect de lege coruptie
Proiect de lege coruptie

Un deputat USR de Bihor a depus un proiect de lege care propune creșterea pedepselor pentru faptele de corupție comise pe perioada unei stării de urgență, informează realitateadinjustitie.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Gafa făcută de Gabi Firea în public! Ar trebui să ţină cont de detalii, a fost aspru criticată

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Colegii de partid au părut surprinși de comentariul premierului
Ciolacu, gafă de proporții: Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!" Moldovenii au reacționat - VIDEO
Greșeală de comunicare a premierului Marcel Ciolacu, aflat în vizită la Timișoara. În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". Declarația a devenit în scurt timp virală și reacțiile n-au întârziat să apară.

Țânțarii care răspândesc malaria au fost descoperiți și pe teritoriul României. Ce spun autoritățile
Țânțarii care răspândesc malaria au fost descoperiți și pe teritoriul României. Ce spun autoritățile
România se confruntă cu o nouă provocare de sănătate publică: prezența țânțarilor care pot transmite malaria. Această situație alarmantă a determinat autoritățile și specialiștii în sănătate să intensifice măsurile de prevenție și să informeze publicul despre riscurile asociate.

Arestarea adjunctului lui Shoigu ar putea fi o lovitură dată de un ''clan'' rival. Foto: Profimedia
Rusia: Arestarea adjunctului lui Shoigu ar putea fi o lovitură dată de un ''clan'' rival. Care sunt argumentele aduse de jurnaliștii britanici
Jurnaliștii Reuters au analizat atent situația creată de arestarea Timur Ivanov, unul dintre cei 12 miniştri adjuncţi ai ministrului Apărării din Federația Rusă. Conform acestora, Serghei Şoigu a încercat să transmită un mesaj de 'business as usual' de când adjunctul său a fost arestat pentru luare de mită, dar scandalul care se extinde arată rău şi pentru el şi este văzut drept o încercare a unui clan rival de a-i slăbi puterea. 

Tudorache și-a anunțat de câteva săptămâni intenția de a candida/ Foto: Inquam Photos, Sabin Cirstoveanu
Dan Tudorache, fostul edil al sectorului 1, vrea să candideze din nou. Situație complicată în sectorul lui Clotilde Armand
Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1 din perioada 2016-2020, a anunțat că își va depune candidatura pentru un nou mandat. Intrarea în cursă a fostului edil complică lupta dintre principalii competitori, actualul edil Clotilde Armand și candidatul Coaliției PSD-PNL, George Tuță.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

Cum pot pozele în rapiță să se lase cu amenzi pentru șoferi
Cum pot pozele în rapiță să se lase cu amenzi pentru șoferi. Prevederile Codului Rutier care i-ar putea băga în bucluc
Cu peisaje pitorești și câmpuri întinse de rapiță înflorită, România oferă un spectacol natural deosebit, atrăgându-i pe mulți amatori de fotografie să se oprească pentru a imortaliza aceste momente. Cu toate acestea, șoferii trebuie să fie vigilenți, deoarece pozele în rapiță i-ar putea costa scump

 Rețetă delicioasă de pască pentru masa de Paște. Este aromată și plină de gust
Rețetă delicioasă de pască pentru masa de Paște. Este aromată și plină de gust
Paștele este o sărbătoare plină de tradiții și bucurie, iar pasca este unul dintre cele mai iubite deserturi care nu trebuie să lipsească de pe masa festivă. Acest cozonac încoronat, umplut cu brânză dulce și stafide, este nu doar un deliciu pentru papile, ci și un simbol al renașterii și al bucuriei. Iată o rețetă de pască aromată și plină de gust, perfectă pentru a impresiona familia și prietenii în această perioadă festivă.

Lucian Bode mizează pe Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Lucian Bode: Ne dorim ca PNL să rămână vioara intâi la guvernare dupa 2024
Secretarul general al PNL, Lucian Bode, își dorește ca PNL să rămână vioara intâi la guvernare dupa 2024 și să dea viitorul președinte al României, pe Nicolae Ciucă.

Justiţie

Daniel Niculae
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul petardelor introduse pe stadion. Au fost publicate noi date
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, aflat în arest preventiv în acest dosar. Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.

Sorina Pintea, condamnată la închisoare. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare
Sorina Pintea a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul în care era acuzată de luare de mită în formă continuată.

Crima de la Grădina Botanică. Este așteptată soluția instanței: Ucigașul cere pedeapsă redusă!
Crima de la Grădina Botanică. Este așteptată soluția instanței: Ucigașul cere pedeapsă redusă!
Sunt tensiuni uriașe la procesul în care este judecat ucigașul Melisei, eleva în vârstă de 14 ani, ucisă cu sânge rece la Grădina Botanică din Craiova. Instanța de judecată este așteptată să pronunțe, astăzi, sentința tânărului. Părinții Melisei vor pedeapsa maximă pentru ucigașul fiicei lor, care a declarat că nu suporta să vadă oameni fericiți. 

Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei
Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german. Caz revoltător, în Gorj! Acuzații grave: mai multe instituții ar fi implicate
Anchetă de amploare, după ce o familie din Gorj și-ar fi vândut copilul unui cetățean german. Ei ar fi primit în schimbul minorului suma de 8.000 de lei. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus