Primarul și secretarul din Agigea, trimiși în judecată pentru abuz în serviciu

primar agigea
primar agigea

Primarul și secretarul comunei Agigea, județul Constanța, au fost trimiși în judecată de procurorii anticorupție, în stare de libertate, pentru abuz în serviciu. Dosarul va fi dezbătut de magistrații de la Tribunalul Constanța, relatează realitateadeconstanta.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Ancheta ar putea fi extinsă, urmând să se facă cercetări privind noi fapte reținute de anchetatori.

Accident
Val de accidente grave pe șoselele din România: trei șoferi au ajuns în stare gravă la spital
Val de accidente grave pe șoselele din România, soldate cu răniți grav.

Grindina
Vremea extremă a făcut ravagii în țară: grindina a blocat șosele, mai mulți copaci au fost doborâți de vânt. Meteorologii anunță ce urmează
Vremea rea din ultimele zile a pus mari probleme autorităților din țara noastră. S-au înregistrat mai multe fenomene extreme care au generat chiar și pagube materiale.

Atacurile hackerilor sunt tot mai diversificate
O bancă importantă din România avertizează asupra unei noi metode de fraudare
CEC Bank și-a avertizat clienții să nu dea curs unor mesaje SMS sau e-mail, în numele instituției, prin care li se cer datele bancare, sub pretextul apariției unei plăți suspecte. Banca precizează că este vorba despre o tentativă de fraudare, pentru că astfel de probleme nu se rezolvă prin solicitarea datelor pe care trebuie să le știe doar titularul.

Social

Polițist de la penitenciar, găsit mort într-o benzinărie / Foto: Inquam Photos
Polițist de la penitenciar, găsit mort într-o benzinărie
Moarte suspectă în Focșani! Un polițist de 44 de ani de la penitenciarul din oraș a fost găsit fără suflare într-o benzinărie. 

Romanii vor introducerea votului obligatoriu
Peste 60% dintre români își doresc introducerea votului obligatoriu
Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP. În urmă cu 10 ani, procentul acestora era cu aproape 20% mai mic.

Profesor din Botoșani, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare/ Captură video
Profesor din Botoșani, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost acuzat de corupere sexuală a minorilor
Profesorul unui liceu din județul Botoșani acuzat de corupere sexuală a minorilor a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia finală a devenit după un proces cu multe termene de judecată. 

Oua cu preturi uriase
Prețurile la ouă au explodat, profituri uriașe pentru magazine, scumpiri fără precedent chiar înainte de Paște
Prețurile la ouă au crescut foarte mult chiar înainte de Paște și comercianții încearcă să profite din plin.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Cătălin Hideg și Anca Alexandrescu, înainte de realizarea interviului Exclusiv
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița generalior Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un mega interviu acordat Ancăi Alexandrescu – VIDEO
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița condusă de generalii Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu. Cătălin Hideg a devoalat și legăturile caracatiței foștilor șefi SRI cu hidra de la Romprest, un alt subiect despre care jurnalista Realitatea Plus vorbește de câțiva ani. Într-un interviu în mai multe părți, Hideg a dezvăluit, în exclusivitate, cele mai murdare secrete ale Statului Paralel.

Pedro Sanchez
Premierul spaniol Pedro Sánchez își suspendă îndatoririle publice din cauza unui scandal în care e implicată soția sa
Premierul spaniol Pedro Sánchez și-a suspendat atribuțiile publice pentru a „reflecta” dacă să rămână în funcție, după ce o instanță a deschis o anchetă preliminară asupra soției sale.

Alcool/unsplash.com
Consum alarmant de alcool și țigări electronice, în rândul tinerilor de 11-15 ani. OMS trage un semnal de alarmă: se cer măsuri urgente
Semnal de alarmă tras de OMS! Consumul de alcool şi de ţigări electronice în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani este "alarmant", se arată într-un raport al filialei europene a organizaţiei, care recomandă măsuri de sănătate publică pentru a limita accesul la băuturile alcoolice.

Facebook
O nouă rețea de socializare rivalizează cu Facebook și Twitter: a ajuns deja la 150 de milioane de utilizatori
150 de milioane de utilizatori folosesc cel puţin o dată pe lună noua reţea socială dezvoltată de Meta pentru a concura cu X/Twitter.



Vezi emisiunile Realitatea Plus