Primarul Brașovului, George Scripcaru, achitat într-un dosar de corupție

scripcaru
scripcaru

Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, a fost achitat, vineri, de judecătorii Curții de Apel Brașov. Decizia instanței nu este una definitivă. Edilul a fost trimis în judecată în luna februarie 2016, informează realitateadinjustitie.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Scandal MONSTRU! Gestul halucinant făcut de Șoșoacă, românii sunt șocați

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Cât a plătit Marcel Boloș pe enrgie electrică luna trecută. Foto/Arhivă
Cât a plătit pentru ultima factură la curent ministrul Marcel Boloș și de ce i se pare o sumă mare
Marcel Boloș a declarat că ultima factură la energie electrică pe care a trebuit să o plătească a fost de aproape 200 de lei. O sumă mare, în accepțiunea ministrului de Finanțe, care spune că nu are aparatură în casă care să consume foarte mult curent.

Peste 1 milion de români mai au bani pe carduri
Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită. Cât timp mai pot fi achitate facturi și depuse cererile pentru recuperarea sumelor neconsumate
Guvernul a decis, joi, prelungirea valabilității cardurilor de energie. Măsura reprezintă un sprijin atât pentru cei care vor avea de plătit restanțe pe perioada de iarnă, cât și pentru cei care vor să depună cereri pentru recuperarea sumelor neconsumate.

 Val de neregului descoperite la Primăria lui Piedone. Anchetă în urma raportului Curții de Conturi
Val de neregului descoperite la Primăria lui Piedone. Anchetă în urma raportului Curții de Conturi
Un val de nereguli a fost descoperit la Primăria Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone. Potrivit Curții de Conturi, instituția trebuie să recupereze suma de peste 5 milioane de lei, bani plătiți ilegal în 2022. În acest timp însă, edilul spune că ajută cetățenii ce nu au posibilități financiare. 

Hărțuirea la locul de muncă. Modificări majore ale legii. Foto/Profimedia
Legea hărțuirii la locul de muncă, schimbări majore. Președintele Iohannis a promulgat modificările
Președintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, o lege care extinde noţiunea de „loc de muncă”. 

Local

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață
Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață - Resturile submarinului în care au murit 5 oameni, cheia investigației
Bucăți ale navei Titanau fost scoase la suprafață de roboți. Resturile submarinului în care au murit 5 oameni reprezintă în acest moment cheia investigației.

Ultimele stiri

Foto: realitatea.net
Baraj distrus de cutremur. Scenariul care a pus capăt carierei celui mai de succes regizor din vremea lui Ceaușescu
Scenariul unui baraj distrus de un seism catastrofal a însemnat sfârșitul carierei lui Dinu Cocea, autorul seriei de filme cu haiducii lui Șaptecai și cel mai de succes creator din perioada comunistă. S-a întâmplat la finalul anilor `70, iar Nicolae Ceaușescu a luat foc când a auzit ce idee a avut celebrul regizor de tip. Cocea a mai reușit să facă un film de succes, "Ecaterina Teodoroiu", cu care probabil a încercat să reintre în grațiile conducătorului suprem, dar peste doar câțiva ani a emigrat în Franța, cu toată familia. Cutremur în România. ISU verifică Barajul Bicaz

Horoscopul banilor pentru luna aprilie
Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Oportunități financiare neașteptate. Trei zodii vor fi pe cai mari
Luna aprilie este plină de schimbări și provocări, iar Horoscopul banilor vine să ne ofere indicii și sfaturi pentru a ne gestiona mai bine resursele financiare în această perioadă agitată. Mai ales cu Mercur retrograd și influența puternică a Eclipselor, este important să fim atenți la deciziile financiare pe care le luăm și să ne adaptăm la energiile intense ale Berbecului.

Bărbat, arestat preventiv după ce a omorât un om, în urma unui conflict în trafic
Bărbat, arestat preventiv după ce a omorât un om, în urma unui conflict în trafic
Un bărbat de 50 de ani din judeţul Prahova a fost omorât, în stradă, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat. Agresorul, nemulţumit de felul în care celălalt parcase autoturismul, s-a luat la ceartă cu acesta, iar în cele din urmă l-a lovit o dată, în faţă, iar victima a murit. După zece zile de căutări, agresorul a fost prins şi arestat preventiv.

Foto/Arhivă/Profimedia
Ce este chimioterapia preventivă, tratamentul urmat de Kate Middleton
Anunțul Prințesei de Wales a luat lumea prin surprindere, însă și tratamentul este unul mai special: chimioterapie preventivă.

Justiţie

Arestat
Cinci bărbaţi din București, reţinuţi după ce, deghizaţi în femei, ar fi atras alţi bărbaţi în apartamente închiriate, sub pretextul oferirii de servicii sexuale și i-au jefuit
Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce, deghizaţi în femei, ar fi postat pe un site anunţuri privind oferirea de servicii sexuale, atrăgând alţi bărbaţi în apartamente unde, profitând de neatenţia lor, le-ar fi furat bani şi bijuterii. Unul dintre ei ar fi încercat să fure şi din locuinţa unei părţi vătămate, lovind o femeie.

Foto: Inquam Photos
Cătălin Cherecheș, în celulă cu un proxenet! Primarul fugar a refuzat mâncarea din închisoare
Cătălin Cherecheș nu mai are parte de condițiile de lux pe care le avea la Penitenciarul din Munchen. La Rahova, împarte celula cu un proxenet și ține post. În plus, fostul edil din Baia Mare refuză mâncarea din penitenciar și spune că primește pachet de acasă. Recent, el a fost vizitat și de câțiva membri din familie. 

Iulian Dumitrescu
DNA a prelungit măsura controlului judiciar pentru Iulian Dumitrescu, preşedinte suspendat al Consiliului Judeţean Prahova
Procurorii DNA au prelungit cu încă 60 de zile măsura controlului judiciar şi restricţiile impuse iniţial preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Prahova Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal. Dumitrescu este inculpat pentru luare de mită şi fals în declaraţii.

Nicuşor Dan o înlocuiește din funcția de director al ASSMB pe Oana Sivache. Ea e urmărită penal pentru luare de mită
Nicuşor Dan o înlocuiește din funcția de director al ASSMB pe Oana Sivache. Ea e urmărită penal pentru luare de mită
Oana Sivache va fi înlocuită din funcția de director al ASSMB, a anunțat primarul Capitalei - Nicușor Dan.



Vezi emisiunile Realitatea Plus