Plângere penală pe numele a patru cadre medicale care au refuzat detașarea la Spitalul Județean Suceava

prefect suceava
prefect suceava

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a depus plângere penală pe numele a patru cadre medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc care au refuzat detașarea la Spitalul Județean Suceava, informează realitateadesuceava.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Generalul (r) D. Dumbravă își negocia influneța (sursă foto: Luju.ro)
Noi dezvăluiri despre generalul Dumbravă. Un om de afaceri dezvăluie un război al serviciilor, în jurul unei importante bănci din Ungaria
Noi dezvăluiri bombă despre fostul general SRI Dumitru Dumbravă, unul dinte personajele cheie ale Statului Paralel, alături de generalul Florian Coldea. După ce dezvăluire făcute în exclusivitate pentru Anca Alexandrescu de către omul de afaceri Cătălin Hideg, apar noi probe că generalul în rezervă a mai fost implicat în acțiuni similare împotriva altor oameni de afaceri români. Aurel Săvulescu a relatat, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, cum a fost abordat de către generalul Dumbravă, încă din 2014, când acesta era încă activ și cum a apelat la ajutorul "altui serviciu profesionist" al statului pentru a-și face dreptate.

Liderul PSD i-a sugerat lui Piedone să rămână primar la S5
Ciolacu s-a spălat pe mâini de Piedone: Am încetat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone
Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a anunțat că s-au încheiat dialogul și ofertele pentru Cristian Popescu Piedone, candidatul PPSUL la Primăria Generală a Capitalei.

Analiza prafului saharian.
Analiza prafului saharian: Date șocante dezvăluite de un stat balcanic
Un comunicat recent emis de Partidul Bosniac (BOSS) și documentele furnizate de Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia dezvăluie date îngrijorătoare despre efectele pe care le-ar avea asupra sănătății particulele de "praf saharian".

Programul magazinelor de Paște 2024
Programul magazinelor de Paște 2024. Când mai putem face cumpărături în preajma sărbătorilor
În preajma sărbătorilor de Paște 2024, majoritatea magazinelor vor reduce programul de lucru pentru a permite angajaților să se bucure de timp liber alături de familie și prieteni. Astfel, clienții sunt încurajați să își facă cumpărăturile necesare înainte de închiderea magazinelor, pentru a se asigura că au tot ce le trebuie pentru sărbători.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Descoperire virală pe TikTok: Cea mai frumoasă casă din România, o poveste de la țară
Descoperire virală pe TikTok: Cea mai frumoasă casă din România, o poveste de la țară
Într-o lume unde frumusețea naturală și simplitatea sunt adesea trecute cu vederea, Oana, o tânără tiktokeriță din România, a capturat inimile a sute de mii de urmăritori prin descoperirea unei case de vis în Bistrița. Aceasta nu este doar o locuință, ci un simbol al căldurii și ospitalității românești, transformat într-o adevărată operă de artă de către doi soți dedicați.

Un milionar a devenit om al străzii ca să demonstreze că poate ajunge bogat într-un an
Un milionar a devenit om al străzii ca să demonstreze că poate ajunge bogat pornind de la 0. Cum a mers planul
Un milionar a decis să renunțe pentru un an la banii săi și viața de lux, ca parte a unui experiment social neobișnuit. Bărbatul a dorit să demonstreze că oricine, cu puțină pricepere și spirit antreprenorial, poate să se îmbogățească, indiferent de pătura socială din care provine.

Planul de regionalizare al României, adus din nou în discuție de Marcel Ciolacu
Planul de regionalizare al României, adus din nou în discuție de Marcel Ciolacu. Ce spune premierul despre reforma teritorială
În cadrul unei conferințe de presă ținute, joi, la Timișoara, Premierul Marcel Ciolacu a declarat că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ.

Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai
Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai. Astrele sunt puse pe șotii. Aproape toate zodiile se vor vedea nevoite să se adapteze în fața schimbării
În săptămâna 29 aprilie - 5 mai, horoscopul aduce cu sine provocări și schimbări pentru toate semnele zodiacale. Este o perioadă în care mulți nativi se vor vedea nevoiți să se adapteze la situații noi și să facă față unor momente de cotitură în viața lor. 

Justiţie

Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Parchetul General continuă urmăriea penală în Dosarul Mineriadei faţă de Roman, Voiculescu, Măgureanu, Cozma și Sârbu
Parchetul General anunţă, joi, continuarea urmării penale în Dosarul Mineriadei faţă de Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cosma şi generalii Vasile Dobrinoiu şi Petre Peter. Fostul președinte Ion Iliescu, șef al statului în acel moment, va fi audiat la domiciliu.

Suspiciunea este de fraudare a unor fonduri agricole europene/ Foto: Inquam Photos
Procurorii lui Kovesi fac percheziții în județul Brăila, într-un dosar cu un prejudiciu presupus de peste o jumătate de milion de euro
Procurorii Parchetului European, condus de Laura Codruța Kövesi, fac joi o serie de percheziții în județul Brăila, într-o anchetă privind o presupusă fraudă cu fonduri agricole UE în valoare de peste o jumătate de milion de euro. 

Bolnavi de corupție: mită de până la 15.000 de euro pentru un post la spitalul din Botoșani
2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru medicul sucevean care a luat mită de 280 de ori într-o lună. De ce n-a refuzat atențiile de la pacienți: explicații halucinante
Șefa Secției Oncologie a Spitalului Județean (SJ) Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost condamnată, joi, la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare. Medicul a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună, însă a avut o explicație halucinantă pentru această situație. Mai exact, avocații săi au susținut că aceasta nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi pentru ca aceștia să nu creadă că nu mai au nicio șansă de viață. Totodată, apărarea medicului a numit mita drept "suvenir".

Fiul omului de afaceri Sever Mureșan, condamnat la închisoare și dat în urmărire, s-a predat la Paris
De ce nu a fost adus până acum în țară fugarul Adrien Stephane Mureşan. Răspunsul ministrului Gorghiu
Alina Gorghiu spune că lipsa de consimțământ a fugarului Mureșan i-a făcut pe magistrații francezi să întârzie expulzarea sa în România. Noul termen acordat de instanța din Franța este 5 iunie, spune ministrul Justiției.



Vezi emisiunile Realitatea Plus