O femeie cu afecțiuni ginecologice și 4 copii, printre cei 51 de pacienti cu COVID internati la SJU Sfântu Gheorghe

spital
spital

51 de pacienţi testaţi pozitiv pentru coronavirus, şi alţi 7 suspecţi se află în prezent internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Sfântu Gheorghe. Printre persoanele confirmate se numără şi primul caz al unui pacient cu afectiuni ginecologice, dar si patru copii din grupa de vârstă 0-4 ani. În plus, doi pacienți se află în stare critică la Terapie Intensivă, informează realitateadecovasna.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Când scăpăm de ploi şi frig. Vine vara în România, ANM a făcut anunţul mult aşteptat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Rares Bogdan
Rareș Bogdan explică de ce vor merge PSD și PNL cu listă comună la europarlamentare: Trebuie să păstrăm coaliția și după 2024
Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat marți că alianța cu PSD ar trebui să continue și după 2024 deoarece România are nevoie de stabilitate. 

Primii pensionari care află cât iau la recalculare. La ce sume să se aștepte în plus: anunțul ministrului Muncii/ Foto: Inquam Photos
Primii pensionari care află cât iau la recalculare. La ce sume să se aștepte în plus: anunțul ministrului Muncii
Veste pentru 3 milioane de români. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat că primele decizii cu pensiile de la recalcularea din septembrie vor ajunge la beneficiari la finalul lunii mai. Sumele acestora vor avea în medie o creștere de 40%. 

Vladimir Putin
Vladimir Putin a preluat pentru a cincea oară funcția de președinte al Rusiei. Momentul depunerii jurământului - VIDEO
Vladimir Putin a depus jurământul pentru un nou mandat în fruntea Federației Ruse.

Politist local
Polițiștii locali, protest în fața Guvernului. Care sunt principalele revendicări
Poliţiştii locali vor protesta, miercuri, în faţa Guvernului, având mai multe solicitări de natură financiară, dar şi modificarea prevederilor O.U.G. nr. 63/2010, în sensul înlocuirii sintagmei 1 post / 1000 locuitori/ cu 1 poliţist local /1000 locuitori.

Social

Risc de inundatii
Cod galben de inundații pe mai multe râuri din 12 județe, pe parcursul zilei de marți
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până la miezul nopţii pe râuri din patru bazine hidrografice, aflate pe raza a 12 judeţe.

Incendiu la o locuință din Sectorul 2 al Capitalei. Intervin pompierii
O persoană și-a pierdut viața într-un incendiu produs la două case din Sectorul 2 al Capitalei. Intervin pompierii
O persoană și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit, marți, în Sectorul 2 al Capitalei. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la o locuință tip parter și la acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Pompierii se află la fața locului și intervin. 

Doi frați din Botoșani, la spital după ce s-au opărit cu ciorbă! Mama micuților a lăsat oala fierbinte pe jos, nesupravegheată
Doi frați din Botoșani, la spital după ce s-au opărit cu ciorbă! Mama micuților a lăsat oala fierbinte pe jos, nesupravegheată
Intervenție de amploare a salvatorilor, în Botoșani. Doi copii au fost transportați de urgență la spital, după ce s-au opărit cu ciorbă. Unul dintre micuți este în stare gravă, iar medicii se luptă să îi salveze viața. Atenție, vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional. 

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe podul ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari! Incident grav în a treia zi de Paște
Un bărbat a murit după ce a căzut de pe podul ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari! Incident grav în a treia zi de Paște
Incident șocant în județul Constanța. Un bărbat a murit, după ce a căzut de la aproximativ 25 de metri, de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari, în oraşul Ovidiu. Poliția anchetează cazul.  

Local

Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD / Sursa foto - ISU Giurgiu
Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD
Pompierii din Giurgiu au fost solicitați să intervină într-un tragic accident rutier care a avut loc pe DJ 701, în apropierea localității Gratia din județul Teleorman. Incidentul s-a soldat cu trei victime, iar situația a fost atât de gravă încât a fost necesară intervenția elicopterului SMURD.

Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său
Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său
O tragedie a avut loc cu doar o zi înainte de sărbătorile de Paște, în Argeș. Andrei, în vârstă de 19 ani, și vărul său, de 16 ani, au murit într-un accident de mașină, lăsând în urmă o familie îndurerată și o comunitate șocată.

Accident de ultim moment în Giurgiu. Coliziune violentă între două mașini
Tragedie în Vinerea Mare, în Giurgiu: o victimă, după ce mașina s-a răsturnat. Impactul, deosebit de violent
Un accident rutier devastator a avut loc în această dimineață în municipiul Giurgiu, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Academician Miron Nicolescu. Două autoturisme s-au ciocnit într-un impact puternic, rezultând răsturnarea unuia dintre vehicule și rănirea unei femei în vârstă de 78 de ani.

Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranță”
Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Perimetrul de siguranță a fost extins. Anunțul lui Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus noi evacuări la Slănic Prahova, luând în considerare situația actuală și deciziile recente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

Ultimele stiri

Cod galben de ploi și vijelii: România, lovită de un val de frig 
Cod galben de ploi și vijelii. România, lovită de un val de frig: vor cădea până la 40 l de apă/mp. HARTA potopului
Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare meteo cod galben de ploi și vijelii. 

Șansa ta la bilete de avion accesibile - descoperă acum oferte grozave
Șansa ta la bilete de avion accesibile - descoperă acum oferte grozave (P)
Te afli în căutarea celor mai bune oferte de călătorie? Economiile de bani, energie și timp pe care le poți face sunt unele dintre cele mai importante aspecte, însă poți beneficia de oferte grozave și te poți bucura de o experiență de călătorie simplă, convenabilă, economică. Cum? Vei descoperi în acest articol.

Vicențiu Mocanu
Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, interviu de excepție în presa egipteană: afaceri de succes și investiții de 20 de milioane de euro în zonă
Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Vicențiu Mocanu! Importanți oameni de afaceri egipteni îl consideră candidat principal pentru Primăria Râmnicu-Vâlcea. Dacă Mocanu va câștiga alegerile, afaceriștii vor deschide noi fabrici în zonă. 

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea, președintele UNPR, mesaj de forță de ziua SPP
Președintele UMPMV, gl.(r) Gabriel Oprea, a trasmis un mesaj cu ocazia Zilei Serviciului de Protecție și Pază, scrie umpmv.eu, site-ul Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, al cărei președinte este. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus