Ministrul Rovana Plumb, interceptată în dosarul Duicu. STENOGRAME

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Dosarul Duicu. Rovana Plumb, fostul ministru al Mediului, în prezent ministru al Muncii, a fost interceptată de anchetatori în timp ce discuta la telefon cu preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, tema fiind campania de presă declanşată împotriva ei de realizatorul TV Andrei Bădin, scrie obiectiv.info.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Vara se lasă aşteptată! Când se încălzeşte în România. Prognoza meteo până la final de iunie

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

Cod galben de instabilitate
Cod galben ANM. Se strică vremea, mai multe regiuni din țară vor avea parte de instabilitatea atmosferică accentuată. Cât ține episodul
Meteorologii anunţă, marţi, cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, până joi dimineaţă, în mai bine de jumătate din ţară. Vor cădea cantităţi importante de precipitaţii, iar vântul va sufla şi cu 70 de kilometri la oră.

Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la GREVA japoneză
Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la GREVA japoneză
Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la greva japoneză până când salariile nu le sunt majorate cu 30 la sută. Asta, în timp ce premierul Marcel Ciolacu a plecat în Turcia, acolo unde va negocia cu președintele turc, printre altele, și proiecte în energie, transporturi sau agricultură. Revoltă este și în alte instituții importante din țară. Între timp, sindicaliștii din mediul privat vor avea miercuri ultimele discuții cu Guvernul pe salariul minim. 

Profesor și paznic DGASPC, arestați după ce ar fi violat 7 copii! Caz cutremurător în Mehedinți/ Arhivă foto
Profesor și paznic DGASPC, arestați după ce ar fi violat 7 copii! Caz cutremurător în Mehedinți
Caz înfiorător în Mehedinți, acolo unde un profesor și un paznic al DGASPC au abuzat sexual ani la rând cel puțin 7 minori. Cei doi bărbați au fost arestați după ce i-au violat în apartamentele acestora. Indivizii îi convingeau să întrețină relații sexuale cu aceștia în schimbul unor sume de bani. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs ororile. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! 

Un șarpe de aproximativ un metru, descoperit în scara unui bloc din Târgu Jiu. Locatarii au trecut prin momente de panică/ Captură foto
Un șarpe de aproximativ un metru, descoperit în scara unui bloc din Târgu Jiu. Locatarii au trecut prin momente de panică
Un incident halucinant a avut loc în Târgu Jiu. Un șarpe de aproximativ un metru a fost descoperit în scara unui bloc. 

Politică

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Ce mesaj le-a transmis românilor premierul Marcel Ciolacu de Sfinții Împărați Constantin și Elena
Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marți, un mesaj românilor, cu prilejul sărbătoririi Sfinților Împărați Constantin și Elena. 

Gabriela Firea propune un plan în minimum 14 pași pentru renașterea culturii bucureștene
”Micul Paris” are șanse să renască! Gabriela Firea propune un plan în minimum 14 pași pentru renașterea culturii bucureștene
Încă nu s-au stins definitiv ecourile intenției actualului primar general de a desființa mai multe instituții de cultură din București, că măsură pentru o mai bună gestionare a fondurilor publice. 

Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Nicolae Ciucă, mesaj de Sfinții Constantin și Elena: Au arătat că există tărie în credință și pace sufletească într-o viață plină de primejdii
Președintele PNL Nicolae Ciucă și, totodată, președintele Senatului a transmis, marți, un mesaj de Sfinții Împărați Constantin și Elena. "Sfinții Împărați Constantin și Elena au arătat că există tărie în credință și pace sufletească într-o viață plină de primejdii", a arătat liderul liberal.

Gabriela Firea: „Trebuie să combatem cu severitate traficul de droguri, dar, în primul rând, să ne ocupăm de educația elevilor”
Gabriela Firea: „Trebuie să combatem cu severitate traficul de droguri, dar, în primul rând, să ne ocupăm de educația elevilor”
Gabriela Firea, candidat pentru Primăria Capitalei, a transmis marți un mesaj în care a subliniat principalele sale obiective pentru viitorul Bucureștiului, punând accent pe educație, siguranța copiilor și combaterea consumului de droguri.

Ultimele stiri

Masina de gunoi
Mașină de gunoi scăpată de sub control, în Mureș. Șoferul este în comă după ce a fost strivit
Un șofer a fost strivit de mașina de gunoi. El s-a dat jos din utilaj și a uitat să tragă frâna de mână.

Românii se confruntă cu un nou fenomen la raft, după scăderea gramajului produselor! Ce este „cheapflation”
Românii se confruntă cu un nou fenomen la raft, după scăderea gramajului produselor! Ce este „cheapflation”
După fenta de la raft cu gramajul redus al produselor și vândute la același preț, românii se confruntă cu un nou fenomen la raft! Este vorba despre „cheapflation” - adică unii producători înlocuiesc ingredientele cu unele mult mai ieftine, însă prețul rămâne același.

3 zodii sunt binecuvântate cu noroc de Sfinții Constantin și Elena. La va merge bine pe toate planurile/Arhivă foto
3 zodii sunt binecuvântate cu noroc de Sfinții Constantin și Elena. La va merge bine pe toate planurile
În fiecare an, pe 21 mai, creștinii ortodocși sărbătoresc ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena. Această zi este considerată una plină de binecuvântări și noroc pentru mulți, dar pentru trei zodii anume, influențele astrale sunt deosebit de favorabile. În 2024, astrele prevestesc o perioadă de prosperitate și succes pe toate planurile pentru nativii din aceste zodii. Haideți să descoperim cine sunt cei norocoși!

Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
Creștinii ortodocși sărbătoresc în această zi două personalități importante. Este vorba de Sfântul Împărat Constantin cel Mare și pe mama sa, Elena. Sărbătoare are loc pe 21 mai și este un prilej extraordinar pentru a trimite câteva mesaje de la muți ani. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc semnificația numelui Elena.

Justiţie

Lectia de drept
Lecția de drept: Domeniul fiscal - cele mai frecvente fapte de fals intelectual
Lecția de drept: Domeniul fiscal - cele mai frecvente fapte de fals intelectual

Marcel Gâfu a mai fost primar în trecut
Candidatul PSD la o primărie din Vaslui a fost arestat. Bărbatul care a vrut să-i mituiască pe polițiști va aștepta rezultatul din spatele gratiilor
Situație inedită în județul Vaslui. Candidatul PSD la funcția de primar într-o localitate a fost arestat luni seară, după ce a vrut să-i mituiască pe polițiștii de la „Economic” care au dat amenzi la magazinul soției sale. În 2016, Cătălin Cherecheș a fost ales primar al municipiului Baia Mare, deși se afla în arest preventiv.

Prof. dr. univ. Iulia Motoc este primul magistrat român ales la CPI
Judecătoarea Iulia Motoc va prezida completul ce se va pronunţa asupra mandatelor de arestare pentru Netanyahu și 3 lideri Hamas
Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale, condus de românca Iulia Motoc, se va pronunţa asupra cererii de emitere a unor mandate de arestare împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu, a ministrului apărării Yoav Gallant şi a trei lideri principali ai grupării islamiste palestiniene Hamas, pentru presupuse crime de război şi crime împotriva umanităţii comise în Fâşia Gaza.

Anchetatorii nu au transmis ce acuzații i se aduc acum femeiii
Femeia care a pretins că și-a ucis un fiu, pentru a-l acoperi pe alt fiu care a comis crima, a fost eliberată
Femeia din Bihor care a afirmat că și-ar fi înjunghiat mortal unul dintre copii, pentru a-l acoperi pe altul, a fost eliberată. Tribunalul a revocat măsura arestării preventive și l-a trimis în spatele gratiilor pe adevăratul criminal, un alt fiu al ei.



Vezi emisiunile Realitatea Plus