Certificatul COVID-19 ar putea deveni obligatoriu pentru medici, polițiști și jandarmi. Cine refuză, riscă să fie dat afară (DOCUMENT)

Vaccinarea ar putea deveni obligatorie in sistemul de sănătate
Vaccinarea ar putea deveni obligatorie in sistemul de sănătate

Ministerul Sănătății începe demersurile pentru introducerea vaccinării obligatorii la locul de muncă. Mai precis, este vorba de un proiectul de lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor unități publice și private.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cele patru zodii care au noroc la locul de muncă până în luna iunie. Vor primi o promovare neașteptată și un salariu mai mare

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Noile taxe și impozite pregătite pentru români: ”Asta este păcăleala!”

Articol partener

PUTEREA.RO

Al 3-lea Război Mondial: arsenalele nucleare promit extincție totală

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi deschise” 20-21 aprilie 2024, pe Calea Victoriei și pe strada Zece Mese din Sectorul 2/ Programul complet pe zile

Actual

Guvernul pregătește noi taxe, de la anul. Foto/Arhivă
Se pregătesc noi taxe. Care sunt cele două scenarii aflate pe masa Guvernului
Guvernul recunoaște indirect că se pregătesc noi taxe pentru români! Se reaprind discuțiile despre cotă unică fără excepții și impozitul progresiv, iar ambele variante presupun biruri noi pentru populație.

Minivacanța de primăvară vine cu prețuri mai mari pe litoral. Foto/Profimedia
Minivacanța de Paște și 1 Mai. Marea, mai scumpă cu 16% anul acesta. Care este prețul mediu la noaptea de cazare
Mamaia și Vama Veche sunt, ca de obicei, de 1 Mai polurile distracție pe litoralul românesc. Mamaia conduce în topul vânzărilor, având și cele mai multe unități de cazare deschise.

Prognoza meteo 20 aprilie 2024. Foto/Profimedia
Meteo 20 aprilie 2024. Vreme la extreme. Unde va fi astăzi cel mai frig
Astazi, Valorile termice vor crește ușor, astfel că se vor apropia de mediile climatologice, însă dimineața va fi în continuare rece, în special în vestul, centrul și nordul țării. 

Carnea de miel aproape că a devenit un lux. Foto/Profimedia
Paradoxul românesc: Carnea de miel, de două ori mai scumpă în magazine, decât la poarta fermei
Diferență uriașă între prețul kilogramului de carne de miel de la poarta fermei și cel din magazin! Unii ciobani vând carnea cu 25 de lei, în timp ce în magazine sau piețe prețul este mai mult decât dublu: peste 55 de lei și ar putea să crească și mai mult până la Paște, spun comercianții. 

Sănătate

Foto/Arhivă
Tot mai puțini pacienți în spitalele de stat. Bolnavii preferă spitalele private
Sistemul sanitar din România este la un pas de colaps. Bolnavii preferă spitalele private, chiar dacă sunt nevoiți să scoată zeci de mii de lei din buzunare. Și asta pentru că unitățile medicale de stat nu au bani nici măcar pentru medicamente de bază și tratamente esențiale. 

Val de infecții respiratorii și scarlatină, în spitalele de copii: sute de pacienți zilnic
Val de infecții respiratorii și scarlatină, în spitalele de copii: sute de pacienți zilnic. Medicii cer ajutorul Poliției
Secțiile de primiri urgențe a spitalelor de pediatrie din București sunt pline. Fiecare spital primește, în fiecare zi, între 250 și 500 de copii la UPU. Printre acestea se numără Spitalul Grigore Alexandrescu, Institutul pentru Sănătatea Mamei și a Copilului și Spitalul Victor Gomoiu. Poliția este chemată periodic să mențină ordinea din cauza faptului că mulți părinți își pierd răbdarea.

RMN
O româncă a murit după ce a făcut un banal RMN. Patru medici sunt cercetați
O româncă de 54 de ani a murit după ce a făcut la o clinică privată din Italia o rezonanță magnetică cu substanță de contrast. Autoritățile încearcă să-și dea seama acum cum s-a petrecut tragedia.

Pericolul ascuns din căpşuni pe care nimeni nu îl spune
Pericolul ascuns din căpşuni pe care nimeni nu îl spune. Astfel de fructe au apărut deja în toate piețele
Căpșunile se numără printre cele mai consumate fructe ale primăverii. Sunt aromate, suculente și apetisante, așa că nimeni nu se mai gândește la pericolul pe care îl ascund aceste fructe cu aspect inofensiv. 

Ultimele stiri

Un guvern UE se gândește să interzică Facebook. Foto/Profimedia
Decizie radicală! Țara UE care este aproape să interzică utilizarea Facebook în instituții
Un stat membru al UE se gândește să interzică utilizarea Facebook, mai ales în comunicările oficiale ale instituțiilor statului. Asta din cauză că Meta, firma proprietară a rețelelor Facebook și Instagram, nu este transparentă în ceea ce privește utilizarea datelor utilizatorilor.

PASTILA PENTRU SUFLET - Pilda zilei - 20 aprilie: Cele două grăunțe
PASTILA PENTRU SUFLET - Pilda zilei - 20 aprilie: Cele două grăunțe
Pilda zilei. Cele două grăunţe.Într-o zi, un ţăran ieşi pe ogor, la semănat. Un grăunte, rămas pe vârful unui bulgăre de pământ, a început să se laude către altul, aflat adânc sub brazdă:

Două autoturisme în care se aflau patru persoane s-au ciocnit pe un pod, iar una a ars complet. Foto/ISU
Accident teribil, în Timiș. O mașină a ars complet. Patru persoane au fost rănite VIDEO
Patru oameni au fost răniți după ce o mașină a luat foc în urma unui accident. În imagini se vede cum autoturismul a ars complet. 

TEST IQ pentru cei mai deștepți. Încearcă să găsești toate triunghiurile din imagine în doar 15 secunde
TEST IQ pentru cei mai deștepți. Încearcă să găsești toate triunghiurile din imagine în doar 15 secunde
Un nou test de perspicacitate face furori pe internet, provocându-i pe participanți să-și măsoare agilitatea mentală într-un mod inedit. Publicația Bright Side, specializată în enigme vizuale și teste de inteligență, a lansat recent o provocare care testează capacitatea de analiză rapidă și acuratețea vizuală a celor care îndrăznesc să o accepte.



Vezi emisiunile Realitatea Plus