Încă trei angajate de la fabrica de textile din Caracal, vindecate și externate din spital

spital
spital

Vești bune din focarul infecției de COVID-19 din Caracal! Patru persoane infectate cu noul coronavirus au fost externate, astăzi, din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, după ce s-au vindecat, informează realitateadeolt.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Mai mulți bani pentru acești români, Iohannis a promulgat legea. 3.500 de lei în fiecare lună

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Bombardamente in Fasia Gaza
Bombardamente israeliene intense în orașul Rafah: mai mulți civili au murit
Armata israeliană a efectuat bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar pentru un armistiţiu cu Israelul în Fâşia Gaza. 

Cutremur de magnitudine importantă, marți dimineața, în România. Anunțul INFP
Cutremur de magnitudine importantă, marți dimineața, în România. Anunțul INFP
Un cutremur de magnitudime importantă s-a produs, marți dimineața, în România. 

Casă în flăcări după ce a fost lovită de un trăsnet, la Baia Mare. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale/Captur[ video
Casă în flăcări după ce a fost lovită de un trăsnet, la Baia Mare. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale
O casă din Baia Mare a luat foc după ce a fost lovită de un trăsnet, in urma unei furtuni ce a durat 10 minute. Pompierii au intervenit de urgență. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 804: Volodimir Zelenski anunță că lucrează la un plan de pace
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă că lucrează foarte activ la pregătirea summitului inaugural, Summitul pentru pace din Elveţia, el precizând că este important ca cât mai multe state posibil, cât mai mulţi actori posibil care sunt interesaţi de aplicarea deplină a Cartei ONU şi a dreptului internaţional, să îşi demonstreze poziţia de lider în cadrul summitului. Zelenski mai spune că o astfel de pace şi adevărata restabilire a liniştii în relaţiile internaţionale sunt posibile doar dacă majoritatea mondială se alătură la instaurarea păcii şi obligă Rusia la pace, o obligă să adere la regulile de bază ale coexistenţei normale a naţiunilor. 

Social

Foto/Arhivă/Profimedia
România a înregistrat cea mai mare creștere a speranței de viață din UE, dar tot la coada clasamentului este
Deși România este țara care și-a mărit cel mai mult speranța de viață, în perioada 2019-223, însă, ne aflăm tot la coada clasamentului, alături de Estonia și Bulgaria.

Hristos a înviat!
Cât timp se urează „Hristos a Înviat!” Ce rugăciune se rostește în a doua zi de Paște
După ce au luat Lumină și Paște de la biserică, credincioșii încep să se salute cu ”Hristos a înviat!”, la care se răspunde cu ”Adevărat a înviat!”. Această urare se folosește timp de 40 de zile, mai exact până la Înălţarea Mântuitorului Iisus Hristos. Ulterior, oamenii se salută cu ”Hristos S-a Înălţat!”

Saptamana luminata
Săptămâna Luminată: LUNEA ALBĂ. Ce trebuie să faci azi pentru sporul casei
Creștinii ortodocși și greco-catolici sărbătoresc, luni, doua zi de Paște. În biserici se oficiază aceeași slujbă care a avut loc în noaptea Învierii și Sfânta Liturghie. Prin Învierea Domnului Iisus Hristos din morţi, cei din popor cred că Raiul se deschide tuturor sufletelor reţinute în prinsoarea iadului începând de la Adam şi până la venirea Mântuitorului şi rămâne deschis de la Înviere până la Duminica Tomei.

Accident grav in Giurgiu
Accident grav în Giurgiu: Trei persoane grav rănite, o femeie a rămas încarcerată
Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce s-a produs, luni noapte, pe DJ 401, în localitatea Hotarele, din judeţul Giurgiu.

Local

Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD / Sursa foto - ISU Giurgiu
Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD
Pompierii din Giurgiu au fost solicitați să intervină într-un tragic accident rutier care a avut loc pe DJ 701, în apropierea localității Gratia din județul Teleorman. Incidentul s-a soldat cu trei victime, iar situația a fost atât de gravă încât a fost necesară intervenția elicopterului SMURD.

Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său
Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său
O tragedie a avut loc cu doar o zi înainte de sărbătorile de Paște, în Argeș. Andrei, în vârstă de 19 ani, și vărul său, de 16 ani, au murit într-un accident de mașină, lăsând în urmă o familie îndurerată și o comunitate șocată.

Accident de ultim moment în Giurgiu. Coliziune violentă între două mașini
Tragedie în Vinerea Mare, în Giurgiu: o victimă, după ce mașina s-a răsturnat. Impactul, deosebit de violent
Un accident rutier devastator a avut loc în această dimineață în municipiul Giurgiu, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Academician Miron Nicolescu. Două autoturisme s-au ciocnit într-un impact puternic, rezultând răsturnarea unuia dintre vehicule și rănirea unei femei în vârstă de 78 de ani.

Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranță”
Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Perimetrul de siguranță a fost extins. Anunțul lui Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus noi evacuări la Slănic Prahova, luând în considerare situația actuală și deciziile recente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

Ultimele stiri

Judecătoarea penală care vindea informații interlopilor a fost filmată în timp ce se droga
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei care se droga cu interlopii: ar putea să scape de probe din dosar. Cum se folosește de copii
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei drogate din Suceava despre care procurorii susțin că avea o relație cu mafiotul care îi făcea rost de stupefiante. Ana Maria Chirilă este la un pas să scape de unele acuzații grave din dosar după ce s-a plâns că anchetatorii i-au încălcat drepturile atunci când au strâns probe împotriva ei și că nu i-au fost protejați copiii. Mai exact, magistrata care apară drogații susține că i-a fost încălcat dreptul la intimitate după ce a fost prinsă în flagrant că se droga. 

Vremea - Ploi torentiale
Prognoza meteo 7 mai: Ce zone vor fi lovite de ploi torențiale
Vremea în data de 7 mai va fi una instabilă dar cu temperaturi ridicate. Izolat sunt așteptate chiar și ploi torențiale.

Horoscop 7 mai. Astrele promit unei zodii o zi puternică
Horoscop 7 mai. Astrele promit unei zodii o zi puternică. Energiile își unesc puterile pentru echilibrul suprem
Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 7 mai 2024. 

Norocul li se schimbă! Zodiile care vor avea parte doar de lucruri bune în Săptămâna Luminată. Vor excela pe toate planurile
Norocul li se schimbă! Zodiile care vor avea parte doar de lucruri bune în Săptămâna Luminată. Vor excela pe toate planurile
În Săptămâna Luminată, o perioadă asociată cu bucurie, înțelegere și începuturi pline de speranță, există câteva zodii care se pot aștepta la o serie de evenimente pozitive și reușite pe diverse planuri. Această săptămână specială, care urmează după Paștele creștin, este considerată una benefică din punct de vedere astrologic pentru anumite semne zodiacale. Iată care sunt cele patru zodii care vor excela în Săptămâna Luminată!



Vezi emisiunile Realitatea Plus