FOTO | Inedit: Pantofii de distanţare socială au apărut la Cluj

pantofi distantare sociala cluj
pantofi distantare sociala cluj

Un atelier de încălţăminte din Cluj-Napoca a lansat o colecţie inedită de încălţăminte: „Pantofi de Distanţare Socială”, informează realitateadecluj.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Prințul a fost reținut în urmă cu puțin timp. Condamnat la închisoare…

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Protestul afectează activitatea în mai multe orașe
Protest spontan la Registrul Comerțului. Activitatea cu publicul este suspendată
Activitatea cu publicul este suspendată luni dimineața la Registrul Comerţului Bucureşti şi în mai multe registre din ţară, după ce membri ai Sindicatului Angajaţilor, afiliat la Federaţia Publisind şi la Blocul Naţional Sindical, au declanșat un protest spontan.

Premierul Ciolacu vrea să știe care este exact situația bugetului
Miniștrii banilor, chemați de urgență la Ciolacu. Sunt sau nu bani pentru plata pensiilor și salariilor?
Premierul Marcel Ciolacu l-a convocat de urgență la Palatul Victoria pe ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, după ce săptămâna trecută a avertizat că nu mai sunt bani de pensii și salarii. Totul în condițiile în care și deficitul a explodat în primele trei luni ale anului. La întâlnire au fost convocați și miniștrii PSD ai Muncii și Investițiilor europene.

Mihai Pinzari era deja condamnat în alt dosar
Alertă NAȚIONALĂ în dosarul avocatei care se droga cot la cot cu interlopii. Principalul suspect a dispărut
Autoritățile sunt în alertă maximă de mai bine de 3 zile după ce Mihai Pînzari, interlopul care a mituit judecătoarea drogată de la Suceava a fugit în momentul în care a fost condamnat în alt dosar, pentru lipsire de libertate. Mafiotul fusese scos din arest preventiv, în 25 aprilie şi plasat în arest la domiciliu. 

Guvernul a luat măsuri ca pensiile să fie plătite înainte de Paște
Cand se plătesc, de fapt, pensiile care nu sunt pe card? Anunț oficial de la Poșta Română
Pensionarii care nu pensiile pe card vor primii banii abia în a doua jumătate a săptămânii, adică după ziua de 1 Mai, potrivit anunțului oficial făcut de compania Poșta Română.

Social

Dependența față de jocurile de noroc a devenit un fenomen îngrijorător
Legea „păcănelelor” a intrat în vigoare. Ce se întâmplă, de fapt, cu sălile de joc deja funcționale?
Așa-numita lege a „păcănelelor”, prin care este interzisă funcționarea sălilor de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare.  Legea urmăreşte să limiteze dependenţa de jocurile de noroc şi prevede amenzi de până la 200 de mii de lei.

Români arestați în Franța, după ce au jefuit sute de morminte: pagube de 175.000 de euro
Români arestați în Franța, după ce au jefuit sute de morminte: pagube de 175.000 de euro. Metoda prin care acționau
Trei români au fost arestați în Franța, după ce au furat din zeci de cimitire. Faptele acestora au început în vara anului trecut, iar pagubele ajung la 175.000 de euro. 

S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49
S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49. Cine a luat premiul de peste 725.000 de euro cu un bilet de 10.50 lei
Rezultate loto 28 aprilie 2024. Premiul la categoria I, la Loto 6/49, a fost câștigat în duminica Floriilor cu un bilet în valoare de 10.50 de lei.

Tinere rănite de un șofer drogat și băut. Teribilistul a încercat să fugă după accident 
Tinere rănite de un șofer drogat și băut. Teribilistul a încercat să fugă după accident
Un bărbat băut, drogat și cu permisul suspendat a provocat un accident, după care a fugit de la locul faptei. Teribilistul a băgat în spital două femei, însă a fost prins de polițiști la câteva minute după ce a încercat să se facă nevăzut. Tânărul de 26 de ani riscă acum închisoarea. 

Ultimele stiri

Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai și Paște: zonele afectate de ploi și vânt puternic. Unde vor fi maxime de 27 de grade Celsius
Vremea se schimbă radical în Săptămâna Mare. Meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi ridicate în aceste zile, chiar și cu maxime de 27 de grade, însă spre sfârșitul săptămânii vin ploile. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 796. Zelenski, un nou apel la comunitatea internațională pentru discuții oficiale privind intrarea Ucrainei în UE - LIVE TEXT
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a adresat comunității internaționale un nou apel să se grăbească și să ofere mai multe sisteme de apărare antiaeriană, să înceapă discuții oficiale pentru ca țara sa să intre în Uniunea Europeană și să invite Ucraina să adere la NATO. Ucraina a intrat în ziua 796 a războiului.

Horoscop pentru 29 aprilie - 05 mai 2024. Zodiile care sunt mângâiate de Dumnezeu în Săptămâna Mare
Horoscop pentru 29 aprilie - 05 mai 2024. Zodiile care sunt mângâiate de Dumnezeu în Săptămâna Mare
Odată cu intrarea în Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, energia cosmică se schimbă și influențele astrale se manifestă în moduri diferite pentru fiecare zodie. În această săptămână plină de semnificație și spiritualitate, unele zodii sunt binecuvântate cu mângâieri divine, pregătindu-se pentru sărbătoarea Învierii Domnului. Iată ce ne rezervă astrele pentru perioada 29 aprilie - 05 mai 2024:

Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor. Tradiții și obiceiuri în Lunea Mare
Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor. Tradiții și obiceiuri: De ce nu se consumă oțet în Lunea Mare
Pe 29 aprilie 2024, creștinii ortodocși intră în ultima săptămână a Postului Paștelui, cunoscută sub numele de Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Această perioadă este considerată cea mai importantă din calendarul creștin, iar fiecare zi este marcată de tradiții și obiceiuri specifice, cu un accent deosebit pe introspecție și pregătire spirituală intensă.

Bizar

Un minor de 12 ani a fost găsit decedat în pod, la patru ani după ce a fost dat dispărut. Mama sa a murit așteptându-l
Un minor de 12 ani a fost găsit decedat în pod, la patru ani după ce a fost dat dispărut. Mama sa a murit așteptându-l
Un caz tulburător a avut loc în Buffalo, New York, unde corpul unui băiat de 12 ani, Jaylen, a fost descoperit în podul unei case la patru ani după ce fusese dat dispărut. Descoperirea macabră a fost făcută de un muncitor care a fost alertat de un miros puternic venind din pod.

Praful saharian i-a îmbogățit pe patronii se spălătorii: „Era coadă interminabilă de la 7 dimineața”
Praful saharian i-a îmbogățit pe patronii se spălătorii: „Era coadă interminabilă de la 7 dimineața”
Ploile care au căzut zilele trecute au acoperit mașinile cu un strat substanțial de praf roșiatic, un fenomen cauzat de celebrul „praf saharian”. Dacă șoferii au fost afectați, nu la fel s-a întâmplat cu patronii de spălătorii auto, care au avut clienți într-o singură zi cât nu văd într-o lună.

Povestea lui Tammy a stârnit controverse (sursă: Instagram)
Schimbare absolut incredibilă. Cum a putut să slăbească o vedetă aproape 200 de kilograme - FOTO
Fanii unei vedete reality TV din Marea Britanie sunt absolut uimiți de schimbare în bine pe care a făcut-o favorita lor. Amy Slayton a reușit să slăbească aproape 200 de kilograme. 

O femeie a incendiat mașina proprietarei salonului de înfrumusețare unde obișnuia să meargă. S-a enervat pentru că nu a mai găsit programare la gene
O femeie a incendiat mașina proprietarei salonului de înfrumusețare unde obișnuia să meargă. S-a enervat pentru că nu a mai găsit programare la gene
Un incident șocant a avut loc la un salon de înfrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente pentru că nu a primit o programare dorită s-a transformat într-un act de violență extremă. Marcella Orr Cobbins, proprietara salonului „Lashed by Cella”, a fost victima acestui act după ce o clientă, supărată că nu a obținut un loc la programare pentru extensii de gene, i-a incendiat mașina.



Vezi emisiunile Realitatea Plus