EXCLUSIV. Scandal cu focuri de armă în apropiere de București. Un bărbat a fost împușcat cu muniție letală

scandal cu focuri de arma
scandal cu focuri de arma

Un bărbat a fost împușcat, ieri după amiază, în apropiere de localitatea ilfoveană Popești Leordeni. Scandalul a pornit după ce un grup de ciobani și-ar fi scos animalele la păscut pe un teren care ar aparține unui fond de vânătoare, informează realitateadebucuresti.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Andreea Marin, gafă URIAȘĂ în direct! A căzut GRAV, ce a urmat întrece orice imaginație

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Actual

Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu
Discuție decisivă între Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis despre sistemul Patriot care ar putea fi donat Ucrainei: Urmează să luăm o decizie
Premierul Ciolacu a declarat, marţi, la Braşov, că a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, despre donarea unui sistem Patriot către Ucraina, el arătând că urmează să se ia o decizie în CSAT.

Ce a cauzat, de fapt, surparea străzii din Slănic Prahova: rapoartele specialiștilor, făcute publice
Ce a cauzat, de fapt, surparea străzii din Slănic Prahova: rapoartele specialiștilor, făcute publice
Prefectura Prahova a informat, marţi, în urma prezentării rapoartelor specialiştilor, că surparea străzii 23 August din oraşul Slănic poate fi cauzată de un fenomen natural de sufoziune mecanică ce a afectat depozitele nisipoase.

Traian Băsescu a lăsat politica și și-a făcut ONG. Ce sumă de bani câștigă politicianul lunar
Traian Băsescu a lăsat politica și și-a făcut ONG. Câți bani câștigă fostul președinte lunar
Traian Băsescu a lăsat politica pentru ONG-uri! Fostul președinte și-a înființat o fundație care ghidează elevii de liceu care vor să viziteze Parlamentul European. Culmea, în doar jumătate de an de funcționare, ONG-ul lui Băsescu a reușit să facă un profit colosal. 

Soferii drogati, sanctiuni aspre
Șoferii prinși beți sau drogați la volan vor rămâne 10 ani fără carnet. Legea a fost votată în Parlament
Proiectul de lege care îi lasă pe șoferi 10 ani fără permis, dacă sunt prinși băuți sau drogați la volan, a fost votat și în Camera Deputaților și urmează să meargă la președinte.

Social

Bărbat din Teleorman, aresat preventiv pentru că a violat o femeie de 82 de ani/ Foto: Inquam Photos
Bărbat din Teleorman, aresat preventiv pentru că a violat o femeie de 82 de ani. Agresorul are 31 de ani era era beat în momentul comiterii faptelor
Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din judeţul Teleorman, a fost arestat preventiv pentru viol după ce ar fi intrat în casă peste o femeie de 82 de ani, ar fi agresat-o şi, mai apoi, a violat-o. Conform primelor informații, bărbatul ar fi fost beat în momentul comiterii faptelor. 

Accident cu un autobuz și trei autoturisme, în Râmnicu Vâlcea. Două persoane au ajuns la spital/ Arhivă foto
Accident cu un autobuz și 3 autoturisme, în Râmnicu Vâlcea. Două persoane au ajuns la spital
Un autobuz, în care se aflau zece pasageri, şi trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs, marţi după-amiază, în municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma evenimentului rutier, două persoane au fost rănite.

Alimentatie sanatoasa
Câte calorii trebuie să consume o persoană în funcție de sex și vârstă
Pentru a menține o stare de sănătate optimă și a-ți atinge obiectivele de greutate, este important să știi câte calorii trebuie să consumi zilnic. Necesitățile calorice variază în funcție de mai mulți factori, printre care sexul, vârsta, nivelul de activitate fizică și metabolismul individual. Acest articol explorează necesarul caloric zilnic pentru diferite categorii de vârstă și sexe, oferind orientări generale pentru menținerea sănătății.

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Județul lăudat de Marcel Ciolacu: Este campionul absolut! În ultimii doi ani s-a dezvoltat de două ori mai repede decât restul țării
Marcel Ciolacu a lăudat dezvoltarea unui județ în ultimii doi ani. El susține că ritmul de dezvoltare a fost unul impresionant, accelerat.

Ultimele stiri

Operatiunea este in desfășurare (foto arhivă)
Un muncitor care lucra la o reţea de canalizare în Argeș, acoperit de un val de pământ
Pompieri şi echipaje medicale de urgenţă s-au mobilizat de urgență pentru salvarea unui bărbat care a fost prinsă sub un mal de pământ, în localitatea argeşeană Bogaţi. Primele date arată că victima lucra la realizarea unei reţele de canalizare.

Fugarii români, obligați să-și plătească singuri cheltuielile de repatriere
Fugarii români, obligați să-și plătească singuri cheltuielile de repatriere
Camera Deputaţilor a adoptat marți, 14 mai, decizional, proiectul de lege iniţiat de către Ministerul Justiţiei care reglementează modalitatea de stabilire a cheltuielilor judiciare în cazul fugarilor care s-au sustras de la urmărirea penală sau de la judecată, cât şi modalitatea de recuperare a cheltuielilor ocazionate de aducerea lor în România.

Ce îl face fericit într-o relație, în funcție de zodia lui. Nativii care caută mai mult decât pasiunea în viața de cuplu/ unsplash.com
Ce îl face fericit într-o relație, în funcție de zodia lui. Nativii care caută mai mult decât pasiunea în viața de cuplu
Iată ce anume contribuie la fericirea fiecărui semn zodiacal într-o relație!

Patru oi au fost înscrise la școală pentru a opri închiderea instituției
Situație incredibilă: Patru oi au fost înscrise la școală pentru a opri închiderea instituției
Un grup de părinți din Franța a găsit o soluție ingenioasă pentru a salva clasa copiilor lor, care era amenințată de lipsa de elevi. Ei au decis să înregistreze patru oi la școală, completându-le cu nume, prenume și date de naștere, pentru a atinge numărul minim legal de elevi.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus