Euro, la 20 de ani. A doua cea mai folosită monedă din lume

Euro, la 20 de ani. A doua cea mai folosită monedă din lume
Euro, la 20 de ani. A doua cea mai folosită monedă din lume

Moneda Euro a fost sărbătorită marţi la sediul Parlamentului European de la Strasbourg, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansare.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Cod galben de instabilitate
Cod galben de instabilitate atmosferică, până la ora 23, în mai multe zone din țară. Sunt așteptate ploi în cantități însemnate
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabilă, până la ora 23.00, în mai multe zone din ţară. Cantităţile de apă vor depăşi 40 de litri pe metru pătrat. În Bucureşti, valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul anterior.

Polițiștii protestează! Alegerile riscă să fie blocate: greve masive la nivel național
Polițiștii protestează! Alegerile riscă să fie blocate: greve masive la nivel național
Polițiștii ies din nou din stradă! Oamenii legii sunt nemulțumiți de condițiile de muncă. Alegerile riscă să fie blocate chiar în zilele în care este necesară cea mai mare desfășurare de forțe de ordine.

Judecătoarea care șterge pe jos cu aleșii: E vremea proștilor agresivi care strigă suficient de tare încât să acopere glasul rațiunii
Judecătoarea care șterge pe jos cu aleșii: "E vremea proștilor agresivi care strigă suficient de tare încât să acopere glasul rațiunii"
Magistrata Adriana Stoicescu iese la atac în prag de alegeri! Judecătoarea critică actuala clasă politică, dar și pe alegători, pe care îi numește, citez: „proști agresivi” și „analfabeți funcțional”. 

Controverse uriașe privind creșterea salariului minim. Experții avertizează: s-ar putea ajunge la concedieri / Foto: Inquam Photos
Controverse uriașe privind creșterea SALARIULUI MINIM. Experții avertizează: s-ar putea ajunge la CONCEDIERI!
Majorarea salariului minim pe economie stârnește în continuare controverse uriașe! În timp ce patronii spun că nu își mai permit să crească lefurile angajaților și în luna iulie, un fost ministru al Economiei avertizează că majorarea va duce la un val de concedieri și la închiderea firmelor mici. Asta pentru că ar crește taxarea pe venitul minim. Pe de altă parte, simulările arată că venitul majorat nu va acoperi inflația, iar față de valoarea netă actuală, românii vor încasa doar puțin peste 130 de lei în plus. 

Economie

Vești proste pentru fermieri: Banca Mondială recomandă reducerea ajutoarelor pentru crescătorii de animale/ Arhivă foto
Vești proste pentru fermieri: Banca Mondială recomandă reducerea ajutoarelor pentru crescătorii de animale
Banca Mondială recomandă reducerea ajutoarelor pentru crescătorii de animale, cu scopul de a combate schimbările climatice. Acest lucru ar duce la majorarea prețului la produsele pe bază de carne cu până la 60 la sută. 

Cum s-a îmbogățit Mihaela Neagu din afacerile cu statul român
Cum s-a îmbogățit Mihaela Neagu din afacerile cu statul român: 1.226 de contracte în pandemie. Culmea lăcomiei: cum a sifonat un singur om banii țării
Influența politică și afacerile cu statul au făcut-o pe Mihaela Neagu una dintre femeile de succes în afaceri. Ea deține două fabrici de zahăr, o companie distribuitoare de echipamente medicale, un imperiu în lumea construcțiilor, dar și mai multe firme deținute prin interpuși. 

Încă o bancă din România a fost înghițită de o rivală
Încă o bancă din România a fost înghițită de o rivală. Tranzacția va propulsa cumpărătorul în Top 10 al celor mai mari bănci din țară
O nouă bancă din România a fost absorbită de un concurent, ceea ce va duce cumpărătorul în rândul celor mai importante zece instituții de acest gen din țară.

Schimbări în privința voucherelor de vacanță în 2024. Tot ce trebuie să știe românii
Schimbări în privința voucherelor de vacanță în 2024. Tot ce trebuie să știe românii
Guvernul României a implementat o serie de modificări importante în ceea ce privește acordarea și utilizarea voucherelor de vacanță, începând cu data de 1 ianuarie 2024. Aceste schimbări vizează atât valoarea voucherelor, cât și modalitățile de acordare și utilizare a acestora.

Ultimele stiri

George Simion recrutează viitori senatori pe LinkedIn
George Simion recrutează viitori senatori pe LinkedIn
Președintele AUR George Simion recrutează viitori senatori pe platforma de socializare LinkedIn. Anunțul de recrutare a fost postat de pe contul său oficial. 

5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze de adevăr.

Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Victoriei în Europa: Aduc omagiul meu militarilor români care au luptat în al Doilea Război Mondial
Preşedintele Senatului Nicoale Ciucă a transmis, miercuri, de Ziua Victoriei în Europa de la finele celui de-al Doilea Război Mondial, că aduce omagiul său militarilor români care au luptat în al Doilea Război Mondial şi le transmit veteranilor aprecierea şi respectul pentru tot ceea ce au făcut pentru ţară.

Tiramisu din cozonac rămas de la Paște. Rețeta rapidă și delicioasă din doar câteva ingrediente
Tiramisu din cozonac rămas de la Paște. Rețeta rapidă și delicioasă din doar câteva ingrediente
Sărbătorile de Paște sunt despre bucuria de a petrece timp în familie, dar și despre preparatele gustoase pe care le punem pe masă. Gospodinele s-au întrecut în fiecare an în rețete gustoase. Vedeta mesei de Paște este, desigur, cozonacul. Dacă ți-a rămas prea mult cozonac, atunci nu-l arunca. Descoperă și tu o rețetă de tiramisu din cozonac rămas de la Paște.



Vezi emisiunile Realitatea Plus