EFECT în lanț după COVID-19: Moderna va folosi tehnologia ARNmesager și la vaccinuri, tratamente pentru gripă, Zika, HIV sau cancer

EFECT în lanț după COVID-19: Moderna va folosi tehnologia ARNmesager și la vaccinuri, tratamente pentru gripă, Zika, HIV sau cancer
EFECT în lanț după COVID-19: Moderna va folosi tehnologia ARNmesager și la vaccinuri, tratamente pentru gripă, Zika, HIV sau cancer

Compania americană Moderna face un nou pas pentru extinderea tehnologiei ARN mesager și la vaccinurile și tratamentele pentru gripă, Zika, HIV și chiar cancer.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Liderul PSD i-a sugerat lui Piedone să rămână primar la S5
Ciolacu s-a spălat pe mâini de Piedone: Am încetat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone
Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a anunțat că s-au încheiat dialogul și ofertele pentru Cristian Popescu Piedone, candidatul PPSUL la Primăria Generală a Capitalei.

Procedura este asemănătoare cu cea a compensării vaccinurilor pentru adulți
Rafila vrea să compenseze anticoncepționalele. În ce condiții ar urma să se distribuie pentru minore?
Ministrul Sănătăţii a anunțat că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru. Alexandru Rafila a explicat că proiectul este similar cu cel care a stat la baza compensării vaccinurilor pentru adulți.

Ciolacu a afirmat că a încheiat orice dialog cu Piedone
Piedone îi transmite lui Ciolacu, din nou, că nu se retrage din cursa pentru Primărie și "merge până la capăt"
Cristian Popescu Piedone i-a dat replica lui Marcel Ciolacu în exclusivitate la Realitatea PLUS, și a spus că nu se retrage, merge până la capăt. Candidatul la Primăria Generală a Capitalei a recunoscut că se cunoaște cu liderul PSD, dar nu a vorbit și nici nu care de gând să vorbească cu el.

La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Foto: Profimedia
La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Pericolele care ne pândesc în magazine - atenționări de la ANPC
Într-o lume în care sănătatea și siguranța alimentară sunt tot mai importante, cumpărarea de pește de calitate devine o preocupare majoră pentru mulți consumatori. Cu toate acestea, pericolele ascunse pot fi întâlnite chiar și în magazinele aparent de încredere. În preajma Sărbătorii Floriilor, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ne atenționează asupra unor aspecte esențiale de care ar trebui să ținem cont atunci când alegem să cumpărăm pește, pentru a ne proteja sănătatea și a ne asigura că produsele pe care le achiziționăm sunt de cea mai bună calitate.

Extern

Un gigant farmaceutic a dat în judecată Pfizer-BioNTech. Foto: Profimedia
Un gigant farmaceutic a dat în judecată Pfizer-BioNTech pentru tehnologia vaccinurilor anti-COVID-19
Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat în judecată alianţa Pfizer-BioNTech într-un tribunal federal din statul american Delaware, joi, acuzând cele două companii că au încălcat patentele sale asociate tehnologiei ARN mesager atunci când au creat vaccinul lor împotriva COVID-19.

Criza umanitară lovește în palestinienii de rând. Foto/Profimedia
Criza din Orientul Mijlociu. Egiptul avertizează asupra unor „consecinţe catastrofale”
Egiptul este îngrijorat de faptul că ofensiva israeliană planificată în oraşul de frontieră Rafah, ultimul bastion al grupării islamiste Hamas rămas în Fâşia Gaza, ar putea declanşa un exod în masă al palestinienilor în Peninsula Sinai din Egipt.

Macron, discurs anti SUA. Foto/PRofimedia
Apocalipsa după Emmanuel Macron: „Europa ar putea muri!”. Ce l-a speriat pe președintele Franței
Într-un discurs în fața studenților de la prestigioasa universitate Sorbona, președintele Franței a făcut apologia unei Uniuni Europene complet independente față de Statele Unite. 

Chinezii au fabricat bateria de 1.000 de km. Foto/Profimedia
Anunțul care revoluționează piața mașinilor electrice. A apărut bateria cu autonomie de 1.000 de km
Chinezii au luat cu asalt piața de autovehicule electrice, în decurs de doar câțiva ani devenind liderii acestui segment auto. Mai nou, au lansat pe piața bateria care are o autonomie reală de 1.000 de kilometri.

Ultimele stiri

Plata pensiilor înainte de Paște
Plata pensiilor inaintea Paștelui, o mutare de forță a PSD. Când intră banii, de fapt
Guvernul condus de Marcel Ciolacu vine în sprijinul pensionarilor. Printr-o Hotărâre de Guvern adoptată joi, Executivul a decis ca pensiile aferente lunii mai 2024 să se plătească înaintea Sărbătorilor Pascale. Este vorba despre aproape cinci milioane de pensionari, iar jumătate dintre aceștia ar fi trebuit să primească banii pe card, după Sărbători, abia pe 12 mai.

Costi Ioniță este popular și datorită comentariilor sale controversate
Costi Ioniță, scenariu șocant despre praful saharian. "Nu este pesticid pentru găini!" -VIDEO
Muzicianul Costi Ioniță, cunoscut drept promotor al unor idei și scenarii controversate, a comentat și apariția valului de praf saharian în România. 

Tradiții și obiceiuri în Săptămâna Patimilor. În ce zile ai voie să speli rufe
Tradiții și obiceiuri în Săptămâna Patimilor. În ce zile ai voie să speli rufe
Săptămâna Patimilor, cunoscută și sub denumirea de Săptămâna Mare, marchează ultima săptămână a Postului Mare și pregătirea pentru sărbătoarea Paștelui. Este o perioadă profundă pentru credincioșii creștini, plină de obiceiuri și tradiții specifice menite să aducă aminte de ultimele zile din viața lui Iisus Hristos. Iată cum trebuie să te organizezi în această perioadă și ce zile sunt destinate spălării rufelor, conform tradiției ortodoxe.

Campania prevede consumarea unor substanțe la volan
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR susține și se alătură campaniei de informare publică „Fii curat la volan!”
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR – susține și se alătură campaniei de informare publică „Fii curat la volan!”, bazată pe textul Legii 213/2023, numită informal "Legea Anastasia". Campania urmărește să atragă atenția celor care aleg să conducă sub influența alcoolului, drogurilor sau fără permis de conducere auto și au produs accidente rutiere soldate cu decesul victimei că pedeapsa este condamnarea la închisoare cu executare.



Vezi emisiunile Realitatea Plus