Deputat USR:"Ministrul Sănătății a cumpărat un vaccin care nu acoperă vârsta 6 luni-3 ani"

Deputat USR:"Ministrul Sănătății a cumpărat un vaccin care nu acoperă vârsta 6 luni-3 ani"
Deputat USR:"Ministrul Sănătății a cumpărat un vaccin care nu acoperă vârsta 6 luni-3 ani"

Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză Ministerul Sănătăţii că a cheltuit 700.000 de euro pentru un vaccin antigripal care nu acoperă grupa de vârstă 6 luni- 3 ani, fiind deja livrate 50.000 de doze din acest vaccin. Deputatul anunţă că va sesiza DNA în acest caz. În replică, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, susține că 10.000 de doze de vaccin antigripal vor fi destinate și pentru grupele de vârstă cuprinse între șase luni și trei ani.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cel mai GRAV accident rutier petrecut vreodată în România! Tragedia i-a îngrozit pe români

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Bătaie cu săbii și macete, în Constanța, după petrecerea de Florii: o victimă
Bătaie cu săbii și macete, în Constanța, după petrecerea de Florii: o victimă
Bătaie cu săbii și macete, într-un cartier din Constanța. Mai mulți indivizi au făcut un scandal de amploare după ce au consumat prea mult alcool la petrecerea de Florii, iar o persoană a ajuns în stare gravă la spital. 

Români arestați în Franța, după ce au jefuit sute de morminte: pagube de 175.000 de euro
Români arestați în Franța, după ce au jefuit sute de morminte: pagube de 175.000 de euro. Metoda prin care acționau
Trei români au fost arestați în Franța, după ce au furat din zeci de cimitire. Faptele acestora au început în vara anului trecut, iar pagubele ajung la 175.000 de euro. 

Printul Paul de Romania
Dosarul Ferma Băneasa. Paul de România, depistat într-un resort din Malta! Acesta are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 4 luni
Este informația momentului! Paul de România, condamnat definitiv la închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa” pentru fapte de corupție, a fost localizat în Malta, au anunțat surse citate de Realitatea PLUS. Potrivit surselor citate, stabilirea locației acestuia a fost posibilă în urma cooperării dintre poliția română și cea malteză.

S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49
S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49. Cine a luat premiul de peste 725.000 de euro cu un bilet de 10.50 lei
Rezultate loto 28 aprilie 2024. Premiul la categoria I, la Loto 6/49, a fost câștigat în duminica Floriilor cu un bilet în valoare de 10.50 de lei.

Sănătate

Femeie gravida, Foto/Profimedia
Femeile ar putea să iasă la pensie mai repede, în funcție de numărul copiilor pe care i-au născut
Mai mulţi parlamentari de la PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea art.51 alin.(1) din Legea nr.360/2023 privind sistemul public de pensii. Iniţiativa legislativă prevede că femeile vor putea iesi la pensie mai devreme, în funcţie de numărul copiilor pe care i-au născut. Astfel, femeile care au realizat stagiul minim de cotizare contributiv şi care au născut şi crescut copii până la vârsta de 16 ani beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare astfel: pentru un copil - cu un an, pentru doi copii - cu un an şi şase luni, pentru trei copii - cu doi ani, pentru patru copii - cu doi ani şi şase luni, pentru cinci copii - cu trei ani, iar pentru şase copii sau mai mulţi - cu trei ani şi şase luni.

Mititei
Avertismentul dur lansat de ANPC pentru cei care mănâncă de 1 Mai mititei: refuzați produsele pentru care există îndoieli privind calitatea
Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea şi care nu au înscrisă, pe etichetă, data limită de consum sau dacă aceasta este modificată sau depăşită, transmite directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, având în vedere că în această perioadă din an românii sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici şi bere.

Țânțarii care răspândesc malaria au fost descoperiți și pe teritoriul României. Ce spun autoritățile
Țânțarii care răspândesc malaria au fost descoperiți și pe teritoriul României. Ce spun autoritățile
România se confruntă cu o nouă provocare de sănătate publică: prezența țânțarilor care pot transmite malaria. Această situație alarmantă a determinat autoritățile și specialiștii în sănătate să intensifice măsurile de prevenție și să informeze publicul despre riscurile asociate.

Foto/Arhivă
Întrebarea care se află pe buzele tuturor: Cum îți dai seama dacă mănânci de foame sau din plictiseală?
Reglarea biologică și psihologică a apetitului și modul în care afectează sănătatea metabolică sunt incredibil de complexe, iar cercetătorii încă încearcă să înțeleagă cum anume reglează creierul senzația de foame.

Ultimele stiri

Primarul din Botoșani care a umplut orașul de flori pentru amantă vrea un nou mandat
Primarul din Botoșani care a umplut orașul de flori pentru amantă vrea un nou mandat. Andrei Cosmin, acuzat că a fraudat concursuri de angajare
Primarul devenit celebru după ce a umplut orașul cu florile preferate ale amantei vrea un nou mandat la conducerea municipiului Botoșani! Social-democratul Andrei Cosmin și-a depus candidatura, deși încă se află sub control judiciar. Totul după ce, în urmă cu doar două luni, DNA Suceava a descoperit că și-ar fi angajat amanta pe un post de consilier cu grad profesional superior, deși aceasta nu avea expertiza necesară. 

Prognoza meteo 29 aprilie
Prognoza meteo 29 aprilie. Zonele lovite de furtuni. Cum va fi vremea în București
Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă și în general mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii aprilie, mai ales în regiunile vestice. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 796. Zelenski, un nou apel la comunitatea internațională pentru discuții oficiale privind intrarea Ucrainei în UE - LIVE TEXT
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a adresat comunității internaționale un nou apel să se grăbească și să ofere mai multe sisteme de apărare antiaeriană, să înceapă discuții oficiale pentru ca țara sa să intre în Uniunea Europeană și să invite Ucraina să adere la NATO. Ucraina a intrat în ziua 796 a războiului.

Lecția de drept. Consumatorii pot fi puși sub executare dacă nu plătesc facturile
Lecția de drept. Consumatorii pot fi puși sub executare dacă nu plătesc facturile
Facturile de utilitate publică au caracter de titlu executoriu. Astfel, cei care nu plătesc la timp aceste datorii pot fi puși sub executare silită pentru recuperarea sumelor. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus