Cazuri de COVID-19 și la Spitalul Județean Brăila. Șapte cadre medicale, confirmate pozitiv

Șapte cazuri de COVID-19 în rândul personalului de la SJ Brăila
Șapte cazuri de COVID-19 în rândul personalului de la SJ Brăila

Șapte cadre medicale sunt din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila au fost confirmate cu coronavirus. Este vorba despre doi medici cardiologi, cinci asistente medicale, de pe secțiile de Cardiologie, Medicină internă 2 - compartiment Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice, și o infirmieră, relatează realitateadebraila.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Gadgeturile la preţuri mici care intră în oferta Lidl. Orice român le caută, ofertele pleacă de la 49 de lei

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

La locul accidentului au fost trimise  ambulante si unități de descarcerare (foto arhivă)
Accident rutier grav în Bistrița Năsăud, cu 6 copii implicați. S-a activat Planul Roșu de Intervenție
Pompierii militari intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Petriș, județul Bistrița-Năsăud, accident în care sunt implicate opt persoane, dintre care șase sunt copii. Din cauza gravității evenimentului, s-a declanșat Planul Roșu de Intervenție.

Angajatii din numeroase instituții bugetare au protestat pentru a cere majorarea salariilor
Bugetarii vor primi 10% în plus la salariu, în două tranșe. Guvernul încearcă să stingă nemulțumirile cu majorări
Guvernul stinge revolta bugetarilor cu noi majorări. Salariile din mai multe domenii vor crește cu 10 la sută, 5% în iunie, 5% în septembrie. Proiectul de lege a fost finalizat și pus deja în transparență publică. 

Judecătoare a sfidat în nenumărate rânduri durerea familiilor victimelor
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu a fost recuzată, după ce i s-a aprobat transferul. Dosarul tragediei cu doi morți se reia de la ZERO
Dosarul drogatului criminal din 2 Mai va fi reluat de la zero. Asta după ce judecătoarea care și-a bătut joc de familiile victimelor lui Vlad Pascu a fost recuzată și transferată de la Mangalia la Constanța. Asta înseamnă că un alt magistrat va prelua dosarul beizadelei drogate care a ucis doi tineri. Controversatul magistrat a stârnit un val de furie după ce, la una dintre ședințe, a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți de șoferul drogat este în sala, iar la ultima confruntare cu presa pur și simplu nu a vrut să scoată niciun cuvânt.

Discuții între Marcel Ciolacu cu Recep Tayyip Erdogan
Ce a discutat Marcel Ciolacu cu Recep Tayyip Erdogan. Declarațiile premierului la finalul întâlnirilor oficiale
Şeful Executivului de la Bucureşti a susţinut, marţi, declaraţii comune alături de preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, la finalul întâlnirilor oficiale care au avut loc la Palatul Prezidenţial de la Ankara.

Social

„Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural
„Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural
În ultimii 4 ani, comunitatea Sectorului 4 a implementat proiecte de regenerare urbană a spațiilor publice, utilizând fonduri nerambursabile, atât guvernamentale, cât și accesate prin programele și inițiativele europene, menite să accelereze procesul de recuperare a decalajului de dezvoltare pe care Sectorul 4 o înregistrează față de zona de nord a Bucureștiului și care să aducă, implicit, noi locuri de muncă bine plătite, precum și condiții de viață mult mai bune pentru oameni.

Succesul Suediei, reprezentativ pentru reducerea efectelor fumatului în toată lumea
Succesul Suediei, reprezentativ pentru reducerea efectelor fumatului în toată lumea
Într-o lume care se confruntă cu consecințele devastatoare ale fumatului, strategiile inovatoare sunt esențiale pentru a atenua impactul acestor consecințe în mod eficient. În rândul comunității globale, Suedia se remarcă ca un barometru al succesului în reducerea efectelor asociate fumatului, demonstrând eficacitatea abordării de diminuare a riscului, prin adoptarea produselor alternative care nu implică ardere.

Foto ilustrativ (Profimedia)
Cât de inteligent ești, în funcție de marca mașinii pe care o conduci. O marcă foarte populară în România, preferată de șoferii cu IQ mai scăzut
Un sondaj online, interpretat de specialiști, ar oferi legătura între inteligența șoferului și marca de autoturism pe care îl conduce. Este vorba de aceeași echipă care a analizat și cât de "psihopați" sunt conducătorii auto, în funcție de mașina pe care o dețin. 

 Doi tâlhari, prinși într-o singură zi de polițiștii timișoreni. Victimele sunt o fată de 24 de ani și o bătrână: cum au acționat hoții/ Foto: Inquam Photos
Doi tâlhari, prinși într-o singură zi de polițiștii timișoreni. Victimele sunt o fată de 24 de ani și o bătrână: cum au acționat hoții
Poliţiştii din Timişoara au reţinut doi bărbaţi, suspectaţi de tâlhărie. Primul a ameninţat o fată de 24 ani pe stradă, iar al doilea a convins o femeie, pe care o cunoştea din vedere, să-l primească în casă, de unde i-a furat suma de 1.400 de lei.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Guvernele României şi Turciei au ținut prima şedinţă comună
Guvernele României şi Turciei au ținut prima şedinţă comună. Ciolacu: „Va apropia statele noastre strategic, economic şi social”
Prima şedinţă comună a guvernelor României şi Turciei reprezintă un mare pas înainte, un pas care va apropia şi mai mult cele două state atât în plan strategic, cât şi economic şi social, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea: Apreciez curajul jurnalistei și să atrag atenția asupra acestui caz
Gabriela Firea, mesaj emoționant după ce o jurnalistă a făcut public faptul că a fost agresată sexual. Societatea trebuie să învețe că "NU este NU"
Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj emoționant după ce o jurnalistă a avut curajul să facă public faptul că ar fi fost agresată sexual, cu ani în urmă, de un șef din redacție.  Dezvăluirea a fost făcută după ce victima și-a văzut presupusul agresor primind un premiu la un eveniment dedicat proiectelor jurnalistice. Nu aș fi intervenit, cu atât mai mult în campanie electorală, dar societatea românească trebuie să învețe un lucru simplu: „nu înseamnă nu”, violența domestică este inacceptabilă, iar egalitatea de șanse este încă o problemă gravă a societății noastre", a scris Gabriela Firea într-o postare pe FB.

Horoscop miercuri, 22 mai 2024
Horoscop miercuri, 22 mai 2024. Pasiunea și intensitatea, cuvintele zilei. Trei zodii vor avea succes în tot ceea ce fac
Astrele ne îndeamnă să facem ordine în haos cu horoscopul zilei de mâine, 22 mai 2024. Soarele în Gemeni formează un trigon potent cu Pluto în Vărsător, iar, ca urmare a acestui aspect, semnele astrologice se vor simți puternice, gata să preia controlul asupra propriei vieți

Fotografii realizate de paparazzi MediaFLUX
Matei Paun, sponsorul lui Nicușor Dan, întâlnire cu Florin Cîțu. La masă era și Dan Vîlceanu. S-a băut și s-a mâncat pe săturate FOTO/VIDEO
Matei Păun, omul de casă al lui Nicușor Dan, despre care MediaFlux a dezvăluit că este în continuare apropiat de actualul edil, ar fi avut o discuție amicală cu fostul premier Florin Cîțu și cu Dan Vîlceanu, la o terasă de fițe din nordul Capitalei. Ulterior, Păun s-a îndreptat spre sediul de campanie al lui Nicușor Dan, aflat la câțiva pași distanță de locul de întâlnire al oamenilor politic.



Vezi emisiunile Realitatea Plus