Caz ȘOCANT: Pacient de la Spitalul Județean Sibiu, depistat pozitiv cu coronavirus, găsit spânzurat în toaletă

coronavirus
coronavirus

Un pacient al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu a fost găsit spânzurat în toaleta unității sanitare. Conform unor surse neoficiale, bărbatul era diagnosticat pozitiv cu coronavirus și internat la secția de Boli Infecțioase a unității medicale, informează realitateadeasibiu.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Nou cutremur în zona Gorj, chiar de Florii. Zona s-a reactivat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Printul Paul de Romania
Dosarul Ferma Băneasa. Paul de România, depistat într-un resort din Malta! Acesta are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 4 luni
Este informația momentului! Paul de România, condamnat definitiv la închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa” pentru fapte de corupție, a fost localizat în Malta, au anunțat surse citate de Realitatea PLUS. Potrivit surselor citate, stabilirea locației acestuia a fost posibilă în urma cooperării dintre poliția română și cea malteză.

Dan Voinea, fost procuror / Arhivă foto
Fostul procuror Dan Voinea, informații-bombă despre Mineriadă: 1.000 de soldați au fost îmbrăcați în hainele minerilor. Planul secret scris în creion: Roman l-a semnat, Iliescu a dat ordinul
Dan Voinea, fost procuror-șef al Parchetului Militar și magistratul care a investigat dosarul Mineriadei, a făcut dezvăluiri uluitoare în exclusivitate la Realitatea PLUS despre mișcările făcute de Ion Iliescu în creion, dar și de oamenii din spate, care au făcut pas cu pas ceea ce a cerut fostul președinte. Dan Voinea a amintit și de presiunile politice, de modul în care s-a acționat în baia de sânge organizată, dar și de planul de luptă cu manifestanții. 

Razboi în Ucraina / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 795: Forţele ucrainene anunţă că au respins 59 de atacuri - LIVE TEXT
Forţele de apărare ucrainene au respins 59 de atacuri inamice în cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka, relatează ukrinform.net.

Ce amendă plătesc şoferii care au un far defect la maşină
Atenție, șoferi! Dacă vă urcați la volan fără acest act puteți lua AMENDĂ și PUNCTE DE PENALIZARE
Este esențial să ai asupra ta anumite documente atunci când te afli la volan, pentru a evita eventualele sancțiuni în cazul unui control rutier.

Social

Șeful contrabandiştilor de ţigări din Arad, reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins drogat la volan/ Arhivă foto
Șeful contrabandiştilor de ţigări din Arad, reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins drogat la volan
Șeful contrabandiştilor de ţigări din Arad a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins drogat la volan. 

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei / (Inquam Photos/Octav Ganea)
A început aplicarea tratamentelor împotriva ţânţarilor în Capitală. Nicușor Dan: Nu reprezintă un pericol pentru oameni şi animale
Primarul Nicuşor Dan a anunţat că a început aplicarea tratementelor pentru ţânţari de către Compania Municipală Eco Igienizare. Tratamentele, care nu reprezintă un pericol pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor, vor fi desfăşurate zilnic, în intervalul orar 22.00 – 5.00, pe întreg teritoriul oraşului, în funcţie de condiţiile meteorologice, iar în fiecare seară de joi au loc în toate parcurile din Bucureşti, a subliniat edilul.

pensii speciale
Deși Legea "specialilor" a fost schimbată, veniturile rămân în continuare nesimțite. Umilință maximă pentru pensionarii de rând!
Speciali până la moarte, conform legii. În loc să elimine pensiile speciale, așa cum promiteau aleșii în urmă cu 5 ani, aceștia le-au salvat pentru următorii 40 de ani. Asta în timp ce pensionarii care au muncit o viață întreagă de abia își duc traiul de pe o zi pe alta.

Şofer depistat de poliţişti cu 143 km/h pe DN2 - E85. Bărbatul era băut: cum l-au sancționat agenții/ Foto: Inquam Photos
Şofer depistat de poliţişti cu 143 km/h pe DN2 - E85. Bărbatul era băut: cum l-au sancționat agenții
Un şofer sub influenţa băuturilor alcoolice a fost prins de poliţişti conducând cu viteza de 143 kilometri pe oră pe DN2 - E85.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Gabriela Firea/ Facebook
Cum își caracterizează Firea contracandidații la Capitală: Nicuşor Dan - inteligent, dar ineficient ca primar, Sebastian Burduja - un om politic de viitor. Ce spune despre Piedone
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, şi-a caracterizat pe principalii săi contracandidaţi în această cursă electorală. Astfel, ea a afirmat despre Nicuşor Dan că este inteligent, dar ineficient ca primar. Despre Sebastian Burduja a spus că este un om politic de viitor, iar despre Cristian Popescu Piedone a declarat că a lansat cuvinte urâte despre ea, dar crede că le-a spus la supărare şi l-a iertat.

Fenechiu: Basescu n-a facut desemnarea cu placere, ci constrans
Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Opinia tranșantă a lui Traian Băsescu
Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că şeful statului Klasu Iohannis nu are nicio şansă să ajungă secretar general al NATO. El a mai spus, referitor la şefia Comisiei, a Consiliului sau a Parlamentului European, că cea de preşedinte al PE este exclusă. Cum și-a argumentat opinia.

Rareș Bogdan
Cum vede Rareș Bogdan cel mai nou sondaj privind procentele la Capitală: "3 candidați principali vor fi umăr la umăr". Nicio șansă pentru Piedone
Rareș Bogdan aruncă bomba! Prim-vicepreședintele PNL a declarat, duminică, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că Nicușor Dan scade în sondaje, și astfel, alături de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, duce o luptă acerbă pentru scaunul de la Primăria Capitalei. Mai mullt, Rareș Bogdan l-a desființat pe Cristian Popescu Piedone și a spus că „s-a născut speranță și a murit talent”. 

Începe Săptămâna Patimilor. Ce reprezintă fiecare zi în parte: sfaturi utile pentru toți credincioșii / Arhivă foto
Începe Săptămâna Patimilor. Ce reprezintă fiecare zi în parte: sfaturi utile pentru toți credincioșii
Săptămâna Patimilor, cunoscută și sub denumirea de Săptămâna Mare, reprezintă ultima săptămână a Postului Mare și este perioada în care creștinii comemorează ultimele zile din viața lui Iisus Hristos pe pământ, inclusiv patimile, moartea și învierea Sa.



Vezi emisiunile Realitatea Plus