Caz ȘOCANT: O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Județean din Timișoara

timisoara
timisoara

Scene șocante la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde o femeie de 45 de ani și-a pierdut viața după ce s-a aruncat de la etajul VI al clădirii. Femeia era internată din data de 3 iunie și se pare că primise un diagnostic crunt: tumoare la creier, relateaza realitateadetimis.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bătaie de joc! Judecătoarea lui Vlad Pascu, gest IREAL în public. Românii au rămas mască

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Premierul Marcel Ciolacu a cerut tuturor factorilor de decizie să rezolve problema
Plata pensiilor înainte de Paște va fi mâine pe masa Guvernului. Există toate avizele - SURSE
Plata pensiilor înainte de Paște va fi mâine pe masa Guvernului. Hotărârea de guvern în acest sens are toate avizele, au indicat surse pentru Realitatea Plus. În exclusivitate la Realitatea Plus, șeful Casei de Pensii a precizat că primele plăți către Poșta Română se vor face chiar de vineri.

Cătălin Hideg alături de Anca Alexandrescu. Exclusiv
Culisele Statului Paralel, ediție incendiară. Cătălin Hideg, omul care a denunțat caracatița generalilor SRI, dă totul în vileag
Cătălin Hideg a stat de vorbă cu Anca Alexandrescu despre tertipurile prin care generalii SRI, Coldea și Dumbravă, au depus absolut toate eforturile pentru ca afacerile unui om să fie puse la pământ. Și asta doar pentru că a spus NU oamenilor statului paralel.

Ancuța Popoviciu
Cazul 2 Mai: Judecătoarea care a întrebat dacă victimele șoferului drogat sunt în sală a scăpat de suspendarea din funcție. Cum justifică CSM decizia
Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care soluţionează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.

Revoltă pe internet din cauza unei reclame Sephora
Revoltă pe internet din cauza unei reclame Sephora care jignește victimele Experimentului Pitești
Recent, Sephora România, filială a celebrului lanț francez de produse de înfrumusețare și parfumuri, a stârnit controverse după ce a postat pe pagina de Facebook și Instagram o reclamă jignitoare asociată cu închisoarea Pitești, cunoscută pentru atrocitățile comise asupra deținuților în perioada regimului comunist. Confruntată cu reacțiile internauților, echipa companiei a șters postarea după câteva ore.

Social

Primele norme ale UE privind combaterea violenţei împotriva femeilor, adoptate de Parlamentul European. Foto: Profimedia
Este oficial: Primele norme ale UE privind combaterea violenţei împotriva femeilor, adoptate de Parlamentul European
Miercuri, Parlamentul European a adoptat primele norme menite să combată violența de gen și să ofere protecție victimelor, în special femeile şi victimele violenţei domestice, informează un comunicat al instituţiei legislative de la Strasbourg.

Mașină de poliție, făcută „acordeon” în centrul Capitalei. Foto: Facebook
Mașină de poliție, făcută „acordeon” în centrul Capitalei. Accidentul care a surprins trecătorii din Piața Unirii
Trecătorii din Piața Unirii, București au fost surprinși să vadă o mașină de poliție în mijlocul intersecției, grav avariată în urma unui accident.  Cu capota atârnând pe jos și polițiștii depunând eforturi pentru a limita pagubele, scena s-a dovedit a fi una mai puțin obișnuită pentru cei care tranzitau zona. 

Loteria Română va lansa un nou loz pentru cei care vor să își încerce norocul
Loteria Română va lansa un nou loz pentru cei care se simt norocoși. Cât va costa „Lozul Team Romania”
Compania Loteria Română a anunțat lansarea lozului "Team Romania", menit să susțină sportivii români care au atins performanțe remarcabile și care vor reprezenta România la cea de-a XXXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice Paris 2024

Alertă în București: Droguri sub formă de ursuleți, confiscate de polițiști
Alertă în București: Droguri sub formă de ursuleți, confiscate de polițiști
Polițiștii din Capitală au descoperit și confiscat droguri ascunse sub formă inofensivă de ursuleți gumați, în cadrul unei operațiuni de flagrant desfășurată recent. Această descoperire subliniază o nouă metodă alarmantă folosită de traficanți pentru a ascunde substanțele interzise.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Gabriela Firea a stat de vorbă cu muncitorii de la Termoenergetica
Gabriela Firea, mesaj ironic pentru Nicușor Dan de la locul avariei care a lăsat jumătate de București fără apă caldă: Poate e la tribunal, cu vreun așa-zis rechin imobiliar - VIDEO
Proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea a inspectat zona unde s-a produs avaria rețelei de termoficare din cauza căreia jumătate din București a rămas fără apă caldă. Candidata PSD n-a ratat ocazia să-l ironizeze pe actualul edil general, Nicușor Dan, pentru că nu a venit să verifice ce s-a întâmplat.

Secretul grădinarilor: cu ce trebuie să stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari
Secretul grădinarilor: cu ce trebuie să stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari
Grădinarii experimentați cunosc un secret pentru a obține roșii suculente și gustoase chiar din „spatele casei”. Acest procedeu simplu, aplicat la momentul potrivit, poate transforma o recoltă obișnuită într-una excepțională.

Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera
Imagine emoționantă cu Gigi Becali chiar de ziua numelui său. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera
Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al echipei de fotbal FCSB, a ales să își sărbătorească ziua de nume într-un mod profund personal și spiritual, petrecând peste patru ore la Mănăstirea Cernica. Ziua de Sfântul Gheorghe a fost marcată de Becali prin rugăciune și cântece bisericești, alături de preoți și alți enoriași, demonstrând încă o dată angajamentul său față de credință.

Cea mai bună băutură care poate înlocui cafeaua
Cea mai bună băutură care poate înlocui cafeaua. Ușor de preparat, are ingrediente care îți vor da energie pe tot parcursul zilei
În căutarea unei alternative sănătoase și energizante la cafea, există o băutură care îți poate oferi exact această combinație perfectă. Ușor de preparat și cu ingrediente benefice pentru organism, această băutură promite să îți ofere energia necesară pentru a te bucura de o zi productivă și plină de vitalitate.



Vezi emisiunile Realitatea Plus