Bărbat, cercetat pentru contrabandă cu arme, după ce a fost prins cu un pistol în vama Nădlac II

arma vama badlac
arma vama badlac

Un bărbat de 27 de ani a fost reținut pentru contrabandă cu arme și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dupăce a fost prins la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, în timp ce încerca să introducă în România un pistol pe care îl deținea ilegal, relatează realitateadearad.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

10 orașe mai puțin cunoscute din Bulgaria pentru o vacanță de vară memorabilă

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

O jurnalistă susține că a fost violată de un fost coleg. El spune că „noi am avut o relație”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Expoziție în aer liber: povestea Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu, în imagini

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Expoziție în aer liber: povestea Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu, în imagini

Actual

Şedinţa de guvern de joi, 23 mai
Şedinţa de guvern de joi, 23 mai: Lista proiectelor aflate pe masa executivului
Guvernul se va întruni joi, 23 mai, în ședință, iar o serie de acte cum ar fi Strategia Naţională pentru Tineret 2024-2027, măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2023 sau  finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist se află pe masa de lucru.

Ce reacții au avut familiile tinerilor morți în accidentul de la 2 Mai după schimbarea judecătoarei. Ancuța Popoviciu a fost înlocuită
Ce reacții au avut familiile tinerilor morți în accidentul de la 2 Mai după schimbarea judecătoarei. Ancuța Popoviciu a fost înlocuită
Un verdict neașteptat în cazul tragediei din 2 Mai a adus un val de reacții după ce judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost schimbată. Aceasta a fost înlocuită cu câteva zile înainte de ultimul termen al procesului accidentului din 2 Mai și transferată la Judecătoria Constanța, unde va începe activitatea din 1 iunie.

Noi detalii în cazul dispariției Mădălinei Cojacari. Mama copilei a fost eliberată după 520 de zile de arest
Noi detalii în cazul dispariției Mădălinei Cojacari. Mama copilei a fost eliberată după 520 de zile de arest
Verdict surprinzător în cazul Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord! Diana Cojocari, mama fetiței, a fost eliberată după 520 de zile petrecute în arest. Femeia și-a recunoscut faptele și a pledat vinovată în fața instanței.

Disputa privind adaosul s-a declanșat în urma sesizării unui cunoscut producător român de magiun
Guvernul vrea să plafoneze adaosurile comerciale pentru toate produsele românești. Când va fi luată decizia?
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că o nouă ordonanță privind plafonarea adaosului comercial va viza toate alimentele produse în România. Actul normativ ar urma să fie finalizat în două săptămâni. Schimbarea este necesară, a precizat Barbu, pentru că o serie de mari comercianți sunt suspectați că prin politia adaosurilor comerciale discriminau produse românești.

Social

Ialomița, transformat într-un râu de nămol în zona Târgoviştei
Ialomița, transformat într-un râu de nămol în zona Târgoviştei. Decolmatarea barajului de la Pucioasa a făcut prăpăd în jur
Râul Ialomiţa a devenit un râu de nămol în zona Târgoviştei, provoacă probleme sistemelor de irigaţii şi blochează canalele de aducţiune pentru lacurile din Târgovişte, a precizat, miercuri, într-o declaraţie de presă, primarul Daniel Cristian Stan.

Șoferi se pot aștepta la timpi de așteptare mari
Podul Giurgiu-Ruse, închis pe un sens în partea bulgară, fix când începe sezonul vacanțelor de vară
Circulaţia rutieră pe podul peste Dunăre de la Giurgiu la Ruse se va desfăşura pe o singură bandă, timp de doi ani, începând din iulie, din cauza unor reparaţii pe care le va face partea bulgară. Anunțul a fost făcut de postul naţional de radio din țara vecină. 

Protest in Piața Victoriei. Foto: Inquam
Angajaţi de la Protecţia Mediului, ONRC, Arhivele Naţionale, CNCD şi Sport şi Tineret protestează joi la ușa guvernului
Angajaţii din Agenţiile Judeţene pentru Protecţia Mediului, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Arhivele Naţionale ale României, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi Sport şi Tineret vor organiza joi, în Piaţa Victoriei, un miting de protest faţă de inechităţile şi discriminările salariale existente în domeniile de activitate reprezentate.

Primăria Sectorului 4 a reclamat situația la poliție încă din decembrie 2023
Ministrul Familiei și şeful ANPDCA trimit un control la DGASPC Sector 4, după acuzaţiile privind existenţa unei reţele de prostituţie
Ministrul Familiei, Natalia Intotero şi şeful ANPDCA au trimis corpului de control la Direcția pentru Protecția Copilului din sectorul 4, după sesizările făcute chiar de primărie privind existența unei rețele de prostituție în sector.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Cea mai scumpă pană din istorie. Pana unei păsări dispărute a fost vândută la un preț exorbitant
Cea mai scumpă pană din istorie. Pana unei păsări dispărute a fost vândută la un preț exorbitant
O singură pană a păsării huia, dispărută din Noua Zeelandă, a fost vândută recent la licitație pentru suma impresionantă de peste 26.000 de euro, stabilind astfel un nou record mondial pentru cea mai scumpă pană vândută vreodată.

Pe când era primar în sectorul 4, a semnat acte pe banda rulantă pentru copiii săi
Condamnarea pe care Piedone o vrea uitată. Cum a încălcat legea pentru a-și favoriza copiii în afaceri
Printre numeroasele scandaluri de care se leagă numele lui Cristian Popescu Piedone se află și condamnarea cu suspendare din anul 2018, primită ca urmare a favorizării firmelor fiilor săi, Vlad și Ana-Maria. Într-o singură zi, Piedone a emis acte ce, în mod normal, durau două săptămâni! Mai exact, a semnat acorduri și autorizații de funcționare pentru un restaurant și o pistă de karting în Parcul "Lumea Copiilor".

Ce preț are o casă veche situată în inima Bucureștiului. Nu oricine își poate permite o astfel de locuință
Ce preț are o casă veche situată în inima Bucureștiului. Nu oricine își poate permite o astfel de locuință
Piața imobiliară din București, deși caracterizată de prețuri ridicate, oferă oportunități interesante pentru investitorii dispuși să își asume riscuri. Casele interbelice din centrul Capitalei, deși necesită renovări costisitoare, pot fi achiziționate la prețuri atractive și revândute la valori mult mai mari după recondiționare.

Procedura presupune mutarea unui cap sănătos de un corp afectat pe altul funcțional (BrainBridge)
Transplantul de CAP ar putea deveni realitate. O echipă de specialiști a prezentat un scenariu care dă fiori - VIDEO
Un startup de cercetare din Statele Unite a dezvăluit că lucrează la primul sistem de transplant de cap, folosidn atât inteligența artificială, cât și cele mai noi cuceriri în domeniul roboticii. Practic, scopul este acela de a muta un cap uman de pe un corp bolnav pe altul funcțional.



Vezi emisiunile Realitatea Plus