Autoutilitară răsturnată la intrare în Râmnicu Sărat. Sute de sticle de suc împrăștiate pe carosabil

  Autoutilitară răsturnată la intrare în Râmnicu Sărat. Sute de sticle de suc împrăștiate pe carosabil
Autoutilitară răsturnată la intrare în Râmnicu Sărat. Sute de sticle de suc împrăștiate pe carosabil

Un accident rutier s-a produs, în această dimineață, la intrarea în Râmnicu Sărat dinspre Buzău. Este vorba despre o autoutilitară care s-a răstrurnat după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers. În urma impactului, marfa transportată, constând în sute de sticle de suc, a fost împrăștiată pe carosabil, blocând traficul în zonă, informează realitateadebuzau.net

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Locul de lângă Sibiu în care te simţi ca în Stăpânul Inelelor. Căsuţele, aleile şi peisajul din zonă sunt de basm

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră…”/ FOTO

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Actual

Culisele Statului Paralel
Interceptarea care aruncă în aer gașca generalilor, publicată la Culisele Statului Paralel - De cine se tem șmecherii care "optimizau" dosare
Discuție-bombă între denunțător și omul lui Dumbravă. Înregistrarea explozivă a fost publicată de Anca Alexandrescu în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS.

Un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă
Scene ca în filmele cu gangsteri în Capitală: Un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă
O scenă demnă de filmele cu gangsteri a avut loc în Capitală, unde un bărbat a fost luat cu forța de pe stradă și sechestrat într-o dubă. Incidentul a stârnit panică printre trecători, iar martorii oculari spun că indivizii implicați în răpire au acționat rapid și fără nicio ezitare.

Toxiinfectie alimentara
Mai mulţi elevi care au participat la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital după ce au mâncat la un restaurant
Cel puţin şapte elevi, din mai multe judeţe, care au participat la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital după ce au mâncat într-un restaurant din Codlea, scrie Edupedu.ro. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov a deschis o anchetă în acest caz, însă nu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, pe motiv că nu a primit vreo plângere oficială.

Marș pe litoral în memoria tinerilor ucişi în accidentul de la 2 Mai. Foto: Facebook
Marș pe litoral în memoria tinerilor ucişi în accidentul de la 2 Mai. Oamenii cer să se facă dreptate. ”Vom face tot posibilul să ne audă cineva''
Joi după-amiază, un val de solidaritate a cuprins Vama Veche, unde zeci de tineri s-au adunat pentru a participa la un marș în memoria celor doi studenți uciși în tragicul accident provocat de șoferul drogat Vlad Pascu în 2 Mai. 

Social

Florin Piersic
Răsturnare de situație: Florin Piersic NU ar fi contactat nicio infecție nosocomială din spital. Ce anunță instituția unde a fost internat
Spitalul din care s-a zvonit în presă că Florin Piersic ar fi contactat o infecție nosocomială a anunțat că informația este falsă.

Escrocheria prin metoda „pomana” a lăsat o femeie fără bijuteriile de aur
Escrocheria prin metoda „pomana” a lăsat o femeie fără bijuteriile de aur. Cum funcționează
Escrocheria prin metoda „pomana” a început să fie din nou folosită din ce în ce mai des. Recent, o femeie din Dâmbovița a păcălit mai multe femei sub pretextul că vrea să dea de pomană. Femeile au fost convinse să ofere bijuteriile de aur și argint escroacei, care a profitat de un moment de neatenție, le-a înlocuit cu obiecte fără valoare și apoi a dispărut fără nicio urmă.

Costurile imense pentru a locui în Londra, la limita supraviețuirii
Costurile imense pentru a locui în Londra, la limita supraviețuirii. Concluzia unui român: „Mai bine într-un share house decât înapoi în România”
Costurile de trai exorbitante din Londra sunt binecunoscute, iar pentru cei care locuiesc singuri, acestea pot fi coplesitoare. O analiză a cheltuielilor lunare ale unui abonat al publicației Anuntul UK a dezvăluit cât de dificil poate fi să supraviețuiești în capitala britanică, chiar și atunci când trăiești în condiții de minimă decență.

Turiști polonezi, blocați în zăpadă pe Valea Cerbului. Foto: Facebook
Turiști polonezi, blocați în zăpadă pe Valea Cerbului. Echipajele Salvamont intervin într-o cursă contracronometru
Trei turişti polonezi au rămas blocaţi în zăpadă pe Valea Cerbului, o echipă de salvatori montani plecând pe munte pentru a-i recupera.

Local

Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranță”
Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Perimetrul de siguranță a fost extins. Anunțul lui Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus noi evacuări la Slănic Prahova, luând în considerare situația actuală și deciziile recente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

El este tânărul de 27 de ani mort la Suceava. Familia și prietenii îi aduc un ultim omagiu
El este tânărul de 27 de ani mort la Suceava. Familia și prietenii îi aduc un ultim omagiu
În urma tragicului incident petrecut pe o stradă din Suceava, un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit mortal de o mașină condusă de un bărbat de 21 de ani. Însă povestea din spatele acestei tragedii este plină de întrebări și suspans.

Figurinele de Paște din târg, distruse de vizitatori. Amenzi usturătoare
Figurinele de Paște din târg, distruse de vizitatori. Amenzi usturătoare
Situație revoltătoare în Drobeta-Turnu Severin. Figurinele de Paște din târgul organizat în Parcul Central au fost distruse la doar câteva zile de la deschidere. Autoritățile locale trag un semnal de alarmă și îi roagă pe vizitatori să fie mai atenți. Altfel, vor fi nevoite să ia măsuri legale. 

Un cuplu de români a trăit spaima vieții! Un șarpe și-a făcut culcuș în dormitorul lor
Un cuplu de români a trăit spaima vieții! Un șarpe și-a făcut culcuș în dormitorul lor
O familie din comuna Eșelnița, județul Mehedinți, a trăit clipe de coșmar seara trecută atunci când a avut parte de o întâmplare neașteptată în propria locuință. Descoperirea unui șarpe în dormitor a declanșat panică și necesitatea unei intervenții imediate. Oamenii legii au fost alertați și au intervenit rapid pentru a gestiona situația.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 799 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 799. SUA acuză Rusia că a folosit un agent chimic în Ucraina - LIVE TEXT
Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat dat publicităţii miercuri. Ucraina se află în ziua 799 a războiului.

Samburi de masline
Ce se întâmplă în corp dacă înghiți sâmburi de măsline în fiecare zi, timp de o lună - Medicii au fost uimiți
Măslinele sunt un aliment popular în bucătăria mediteraneană și sunt apreciate pentru gustul lor unic și pentru aportul lor nutritiv. Cu toate acestea, mulți oameni obișnuiesc să îndepărteze sâmburii înainte de a consuma măslinele. Dar ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măslină în fiecare zi timp de o lună? Această întrebare merită o analiză mai atentă.

Rețeta de cozonac cu aluat opărit de la Jamila. Foto: Captură YouTube
Rețeta de cozonac cu aluat opărit de la Jamila. Ingredientul secret care îi dă un gust delicios și un aspect foarte pufos
Bucătăria este un loc plin de secrete și magie, iar atunci când vine vorba de rețete tradiționale, fiecare ingredient și fiecare pas este important. Jamila, cunoscută pentru talentele sale culinare, vine acum cu o rețetă spectaculoasă de cozonac cu aluat opărit. Acest cozonac, care te duce cu gândul la sărbători și la momentele dulci petrecute alături de cei dragi, are un ingredient secret care face minuni în ceea ce privește textura și pufoșenia sa.

Care este legătura între durere şi schimbarea vremii
Care este legătura între durere şi schimbarea vremii. Explicațiile doctorilor pentru junghiurile simțite atunci când se răcește afară
Căutând un model care să lege schimbările climatice de dureri, cercetătorii au publicat primele rezultate ale studiilor lor. Potrivit raportului, 9.000 de persoane au participat la experiment şi au relatat zilnic despre durerile cronice de care suferă.  



Vezi emisiunile Realitatea Plus