Autotren cuprins de flăcări într-o parcare din Lehliu Gară

incendiu autotren
incendiu autotren

Pompierii militari au intervenit în această dimineață, în jurul orei 6:00, la un incendiu izbucnit la un cap tractor al a unui autotren staţionat într-o parcare din Lehliu Gară, relatează realitateadecalarasi.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Mai mulți bani pentru acești români, Iohannis a promulgat legea. 3.500 de lei în fiecare lună

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Caracatița lui Coldea și-a întins tentaculele până la Victor Ponta Exclusiv
Noi înregistrări-bombă la Culisele Statului Paralel, cad pionii de pe masa generalilor. Legăturile dintre Ponta și mafia măștilor din pandemie
Continuă dezvăluirile secolului în România. Statul Subteran care a sufocat țara în ultimele decenii este dezgropat numai la Realitatea PLUS. Marele păpușar din umbră, Florian Coldea, este demascat complet de Anca Alexandrescu, cu tot cu rețeaua sa de infractori din Sănătate și din compania Romprest. Noi înregistrări bombă cu discuții între omul de afaceri Cătălin Hideg și Dan Tocaci de la Romprest sugerează că nici fostul premier Victor Ponta nu era strain de aceste combinații.

Ce efecte adverse are vaccinul anti-Covid de la Astra Zeneca / Foto: Profi Media
Vaccinul anti-COVID al AstraZeneca, retras de la comercializare de către Comisia Europeană
Comisia Europeană a retras, la cererea gigantului farmaceutic AstraZeneca, autorizația de comercializare în statele membre a vaccinului împotriva COVID-19 cunocut sub denumirea comercială „Vaxzevria”, folosit inclusiv în România. Decizia se aplică începând cu data de 7 mai. Anunțul vine în condițiile în care compania anglo-suedeză s-a confruntat cu tot mai multe critici leate de posibile efecte adverse ale tratamentului.

Armata israeliană efectuează luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah. Foto/Profimedia
Război Gaza. Israelul a declanșat ofensiva armată asupra orașului Rafah
Israelul a declanșat atacul armat asupra orașului Rafah, din Fâșia Gaza. Loviturile sunt necontenite de aproximativ 30 de minute, a precizat această corespondentă cu puțin înainte de orele 19.00 GMT.

Cătălin Hideg a continuat sirul dezvăluirilor în emsiunea Ancăi Alexandrescu Exclusiv
Noi dezvăluiri bombă despre caracatița măștilor din pandemie. Cătălin Hideg demască presiunile, firele duc la Ponta
Omul de afaceri Cătălin Hideg a făcut noi dezvăluiri-bombă despre dedesubturile unuia dintre cele mai mari scandaluri din perioada pandemiei, cel legat de achiziția măștilor. Hideg a relatat cum a ajuns să plătească din banii lui livrările, dar să fie transformat într-un adversar public și atacat pe toate căile inclusiv în presă, pentru că ar fi deranjat interesele unor oameni care aveau legături cu fostul premier Victor Ponta. Într-o intervenție în emisiunea Culisele Statului Paralel, omul de afaceri i-a relatat Ancăi Alexandrescu cum era sunat de oameni din anturajul acestuia pentru a preda "la cheie" o licitație de măști pe care tocmai o câștigase.

Social

Hristos a înviat!
Cât timp se urează „Hristos a Înviat!” Ce rugăciune se rostește în a doua zi de Paște
După ce au luat Lumină și Paște de la biserică, credincioșii încep să se salute cu ”Hristos a înviat!”, la care se răspunde cu ”Adevărat a înviat!”. Această urare se folosește timp de 40 de zile, mai exact până la Înălţarea Mântuitorului Iisus Hristos. Ulterior, oamenii se salută cu ”Hristos S-a Înălţat!”

Saptamana luminata
Săptămâna Luminată: LUNEA ALBĂ. Ce trebuie să faci azi pentru sporul casei
Creștinii ortodocși și greco-catolici sărbătoresc, luni, doua zi de Paște. În biserici se oficiază aceeași slujbă care a avut loc în noaptea Învierii și Sfânta Liturghie. Prin Învierea Domnului Iisus Hristos din morţi, cei din popor cred că Raiul se deschide tuturor sufletelor reţinute în prinsoarea iadului începând de la Adam şi până la venirea Mântuitorului şi rămâne deschis de la Înviere până la Duminica Tomei.

Accident grav in Giurgiu
Accident grav în Giurgiu: Trei persoane grav rănite, o femeie a rămas încarcerată
Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce s-a produs, luni noapte, pe DJ 401, în localitatea Hotarele, din judeţul Giurgiu.

Întârzieri la voucherele sărăciei! Unii oameni nu au primit banii care ar fi trebuit livrați până la finalul lui aprilie
Întârzieri la voucherele sărăciei! Unii oameni nu au primit banii care ar fi trebuit livrați până la finalul lui aprilie
Întârzieri la voucherele sărăciei! Oamenii nu au primit banii, deși, în mod normal, trebuiau să primească până la sfârșitul lunii aprilie 250 de lei. Concret, o dată la două luni, românii cu venituri reduse primesc acești bani pe cardurile sociale, cu care pot cumpăra alimente. E revoltă totală în rândul românilor.

Local

Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD / Sursa foto - ISU Giurgiu
Grav accident rutier cu 3 victime în Giurgiu. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD
Pompierii din Giurgiu au fost solicitați să intervină într-un tragic accident rutier care a avut loc pe DJ 701, în apropierea localității Gratia din județul Teleorman. Incidentul s-a soldat cu trei victime, iar situația a fost atât de gravă încât a fost necesară intervenția elicopterului SMURD.

Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său
Andrei a avut parte de un destin cumplit la 19 ani. Tânărul a decedat într-un accident rutier alături de vărul său
O tragedie a avut loc cu doar o zi înainte de sărbătorile de Paște, în Argeș. Andrei, în vârstă de 19 ani, și vărul său, de 16 ani, au murit într-un accident de mașină, lăsând în urmă o familie îndurerată și o comunitate șocată.

Accident de ultim moment în Giurgiu. Coliziune violentă între două mașini
Tragedie în Vinerea Mare, în Giurgiu: o victimă, după ce mașina s-a răsturnat. Impactul, deosebit de violent
Un accident rutier devastator a avut loc în această dimineață în municipiul Giurgiu, la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu B-dul Academician Miron Nicolescu. Două autoturisme s-au ciocnit într-un impact puternic, rezultând răsturnarea unuia dintre vehicule și rănirea unei femei în vârstă de 78 de ani.

Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranță”
Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Perimetrul de siguranță a fost extins. Anunțul lui Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus noi evacuări la Slănic Prahova, luând în considerare situația actuală și deciziile recente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

Ultimele stiri

Autoritățile se tem că bilanțul ar putea fi mai dramatic (Profimedia)
Un mort şi aproape 50 de muncitori prinși sub dărâmături, după prăbușirea unui mall în construcție, în Africa de Sud
Un om a murit, iar alţi 47 de muncitori erau blocaţi luni sub dărâmături, în urma surpării unui imobil aflat în construcţie, într-un oraș din Africa de Sud. 

Foto arhivă Profimedia
Război Ucraina. Estonia se pregătește activ pentru un posibil atac din partea Rusiei
Estonia își consolidează capacitățile de apărare terestră și antiaeriană, achiziționarea de muniție de calibru mare este în curs, transportoare blindate de personal, sisteme de apărare aeriană cu rază medie și sisteme de lansare multiplă vor fi puse în funcțiune în termen de doi ani.

Pompierii au scos afară şase persoane, însă au putut reanima doar una. Foto/Profimedia
Sfârșit tragic pentru 5 muncitori din Italia. A murit intoxicați în stația de epurare a orașului
Cinci muncitori au murit luni în Sicilia după ce au inhalat gaze toxice în timp ce efectuau lucrări de mentenanţă într-o staţie de epurare.

Discuțiile vor viza situația din zonă în contextul războiului din Ucraina (Profimedia)
Klaus Iohannis va fi primit de Joe Biden la Casa Albă
Preşedintele Klaus Iohannis se va afla, marți și miercuri, într-o vizită de lucru la Washington, prilej cu care va fi primit, marţi, la Casa Albă, de preşedintele SUA, Joe Biden.



Vezi emisiunile Realitatea Plus