Accident în judeţul Olt. Trei persoane, printre care un copil de doi ani, la spital

smurd
smurd

Trei persoane, printre care un copil de doi ani, au ajuns la spital, în această dimineaţa, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Mărunţei, informează realitateadeolt.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ți se rupe sufletul! Cum a fost surprins Florin Piersic înainte să se prăbușească pe scenă. Greu de privit

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România! Angajații care vor beneficia de bani în plus

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Termoenergetica: 100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Termoenergetica: 100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai

Actual

Cristian Marian Minae, inculpat în dosarul Kreiner
Crima de la Sibiu. Al doilea inculpat în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, adus în ţară
Al doilea inculpat în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost adus în ţară, în noaptea de marți spre miercuri, din Irlanda. Cristian Marian Minae este acuzat de omor calificat. Bărbatul nu a scos niciun cuvânt în fața jurnaliștilor care l-au așteptat pe aeroportul din Otopeni. 

Alertă în piețe! Cum sunt păcăliți românii la raft cu carnea de miel: trucul ștampilei cu cartof
Alertă în piețe! Cum sunt păcăliți românii la raft cu carnea de miel: trucul ștampilei cu cartof
Cum se apropie sărbătorile Pascale, unii comercianți încearcă să păcălească clienții. Așa că, dacă vreți să cumpărați carne de miel, verificați înainte dacă produsul este marcat cu o ștampilă ovală. Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare anunță controale ample pentru a impiedica vânzarea cărnii neconforme. 

Accidentul de la Mangalia, suprins de camerele de supraveghere
Accidentul de la Mangalia, suprins de camerele de supraveghere: un mort și un rănit grav, cu brațul amputat, după ce s-au răsturnat cu un BMW - VIDEO
Au apărut primele imagini cu accidentul de la 2 Mai în care, marți, un tânăr de 27 de ani a murit. El se mai afla în mașină cu un alt tânăr care acum este internat, în stare gravă, la spital, cu o mână amputată. Urmează imagini și informații cu impact emoțional!

Omul lui Coldea, NOI ÎNREGISTRĂRI ȘOCANTE: Televizorul și ce vorbește Anca Alexandrescu nu contează. Cu OMV s-a rezolvat ceva?
Omul lui Coldea, NOI ÎNREGISTRĂRI ȘOCANTE: Televizorul și ce vorbește Anca Alexandrescu nu contează. Cu OMV s-a rezolvat ceva?
O nouă înregistrare-bombă zguduie din temelii gruparea manevrată de generalii statului paralel. Dan Tocaci, omul lui Dumitru Dumbravă, cel care se arăta îngrozit că înregistrările vor ajunge la Realitatea Plus, spune acum că anchetele jurnalistice nu îi încurcă planurile. Totodată, el susține că știa de afacerea cu criptomonede, de mai mult timp. 

Social

Sfantul Proroc Ieremia
Sărbătoare 1 mai. Zi de mare importanță pentru credincioși: ce sfânt este sărbătorit astăzi
Sfantul Proroc Ieremia, alaturi de Isaia, Ezechiel si Daniel, face parte dintre marii profeti ai Vechiului Testament. Sfantul Proroc Ieremia este cinstit pe 1 mai. A trait in jurul anului 600 i.d.Hr., cand evreii au fost luati in robia babilonica sau persana de catre imparatul Nabucodonosor. Numele sau inseamna "Iahve inalta", era preot, iar profetia sa a fost trecuta in scris de Sfantul Proroc Baruh. A fost supranumit profet al lacrimilor sau al plangerilor, deoarece a plans pentru poporul iudeu care se departase de Dumnezeu si slujea idolilor si care a atras astfel pedeapsa divina.

Tot mai mulți părinți îi lasă pe cei mici cu telefonul în brațe. Foto/Profimedia
Țara UE care ar putea interzicele telefoanele pentru copiii sub 11 ani
Telefoanele sunt nocive! Este concluzia scurtă, dar dură, a specialiștilor francezi. Franţa ar trebui să limiteze utilizarea smartphone-urilor şi a reţelelor de socializare de către copii şi adolescenţi, a recomandat marţi un grup de experţi numit de preşedintele Emmanuel Macron.

Controale la sânge pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov: Amenzi de 140.000 de lei. Ce au descoperit inspectorii ANSVSA
Controale la sânge, de 1 Mai: Amenzi de peste 2 milioane de lei. Ce au descoperit inspectorii ANSVSA
Inspectorii sanitari veterinari au controlat în ultima săptămână din luna aprilie peste 3.200 de unităţi din industria alimentară, din zonele turistice.

Foto/Arhivă/Profimedia
Românul, frate cu micii, de 1 Mai. Ziua Internațională a Muncii deţine recordul pentru cele mai multe comenzi de mici din an
Micii la grătar au devenit un fel de simbol al celebrării de 1 Mai. Ziua Internațională a Muncii deține recordul pentru cele mai multe comenzi de mici din an.

Local

Alertă de pestă porcină înainte de Paște. 11.500 de animale, sacrificate
Alertă de pestă porcină înainte de Paște. 11.500 de animale, sacrificate
O alertă de pestă porcină a fost declanșată în județul Olt, după ce au fost confirmate primele cazuri ale bolii în localitatea Negreni, parte a orașului Scornicești. Proprietarii unei ferme au observat cu îngrijorare că animalele lor mor și au alertat imediat autoritățile.

Alertă la Ghimpați! Autoritățile au descoperit prezența unui urs brun
Alertă la Ghimpați! Autoritățile au descoperit un urs brun
Jandarmii și autoritățile locale din Ghimpați, județul Giurgiu, sunt în alertă după ce a fost semnalată prezența unui urs brun în extravilanul localității, generând îngrijorare în comunitatea locală.

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Ultimele stiri

Victor Ponta / Foto: Inquam Photos
Dosarul Turceni-Rovinari. Victor Ponta a dat statul român în judecată, inclusiv DNA și pe procurorul Uncheșelu: cere daune de 1,5 milioane de lei
Victor Ponta iese la atac și se judecă cu instituțiile statului! Fostul premier a dat în judecată Direcția Națională Anticorupție și cere daune de 1,5 milioane de lei! 

 Jens Stoltenberg și Volodimir Zelenski/ Profimedia
Război în Ucraina, ziua 798: Concluziile lui Stoltenberg, după vizita de la Kiev: „Încrederea Ucrainei a fost afectată”. Soluția șefului NATO - LIVE TEXT
Încrederea Ucrainei în aliaţii săi din NATO „a suferit o lovitură” din cauza întârzierilor şi eşecurilor în livrarea de arme pentru războiul împotriva invaziei ruse, a declarat şeful NATO, Jens Stoltenberg, într-o discuţie cu agenția Reuters avută în timp ce părăsea Ucraina, luni seară, cu trenul, după o vizită de o zi la Kiev. Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 798 de război. 

Acuzații de fraudare a unui concurs de angajare la Penitenciarul Arad: toți candidații testați psihologic, declarați inapți
Acuzații de fraudare a unui concurs de angajare la Penitenciarul Arad: toți candidații testați psihologic, declarați inapți
Sunt acuzații grave de fraudare la Penitenciarul Arad. O anchetă a scos la iveală faptul că niciun candidat testat psihologic pentru postul de consilier juridic nu ar fi trecut proba. Mai mult, toţi cei şapte candidaţi care au participat la testarea psihologică au fost declaraţi inapţi. Doar unul dintre ei care își făcuse o testare anterioara ar fi fost promovat. 

Sebastian Burduja/ Facebook
Sebastian Burduja, mărturie emoționantă despre pierderea fetiței: "Au fost multe zile și nopți în care am dat vina pe Dumnezeu"
În urmă cu câțiva ani, candidatul la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a trecut printr-un moment cumplit după ce fetița sa în vârstă de doar 3 ani s-a stins din viață. Totul a avut loc în vara anului 2018, moment care a coincis și cu protestele din 10 august. Cu toate acestea, Burduja a fost în stradă, la manifestațiile din Piața Victoriei. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus