24 de persoane reținute în dosarul de înșelăciune cu locuri de muncă FICTIVE în străinătate

dosar inselaciune locuri de munca fictive
dosar inselaciune locuri de munca fictive

24 de persoane au fost reținue și alte trei sunt cercetate sub control judiciar, în urma audierilor de ieri, în cazul grupului infracțional care a înșelat peste 4.000 de oameni cu locuri de muncă fictive în străinătate, informează realitateadesibiu.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Scandalul ANULUI! De când se iubeşte Halep cu milionarul BĂTRÂN? Detalii ȘOC din mariajul cu Iuruc

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi: Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Actual

Cei 2 piloți din avion s-au autoevacuat în siguranță (foto: Vlad Ștefan Orjan/ Puterea)
Accident aviatic la Buzău. Un avion AN-2 a fost implicat într-un incident produs pe aerodromul Spătaru
Un accident aviatic, în care a fost implicat un avion AN-2 a avut loc la Buzău. Potrivit primelor informații, este vorba despre o aeronavă scoasă din uz de mai bine de 10 ani, dar care era folosită pentru zborurile de antrenament ale parașutiștilor.

Macovei a încercat să îngreuneze permanent mersul anchetei
Monica Macovei, probleme tot mai mari. Bărbatul pe care l-a accidentat grav îi cere 500 de mii de euro despăgubiri
Probleme tot mai mari pentru Monica Macovei, fost ministru al Justiției. Motociclistul pe care l-a accidentat grav îi cere daune morale în valoare de o jumătate de milion de euro, de zece ori mai mult decât i-a oferit compania de asigurări în timpul procesului.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Florin Piersic cât timp a fost internat la Cluj Napoca
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Florin Piersic cât timp a fost internat la Cluj Napoca. Spitalul Militar răspunde acuzațiilor
În timpul internării lui Florin Piersic la Spitalul Militar din Cluj-Napoca au apărut în spațiul public o serie de speculații, informații contradictorii și incomplete despre starea sănătății sale și tratamentul pe care îl primea, ceea ce a determinat unitatea sanitară să vină cu  precizări cu privire la îngrijirea și tratamentul medical de care a avut parte marele actor în inima Ardealului.

Anchetatorii au avut din prima clipă suspiciuni legate de autorul crimei
Răsturnare de situație șocantă după o crimă sângeroasă din Bihor. Ce a ascuns femeia care și-a asumat uciderea propriului fiu?
Răsturnare de situație șocantă după ce o femeie din Bihor a fost acuzată că și-ar fi ucis propriul fiu, cu un cuțit. În cursul cercetărilor, oamenii legii au descoperit că femeia a încercat să-l protejeze pe adevăratul criminal. 

Social

Pe ce dată expiră cardurile de energie. Informații pentru românii care vor să scoată banii de pe ele
Pe ce dată expiră cardurile de energie. Informații pentru românii care vor să scoată banii de pe ele
Cardurile de energie, emise ca măsură socială pentru a sprijini cetățenii în plata facturilor de energie, vor expira în luna mai a acestui an. Românii trebuie să se grăbească să folosească sau să retragă banii de pe aceste carduri pentru a evita pierderea fondurilor neutilizate. Iată cum pot proceda pentru a scoate banii și detaliile legate de expirarea cardurilor!

Au apărut containerele anti-urs. Foto: Agerpres
Au apărut containerele anti-urs. Unde au fost montate, pentru prima dată în România
Mai multe containere anti-urs, unice în România, au fost date în folosinţă, vineri, la Băile Tuşnad, acestea fiind achiziţionate în cadrul unui proiect pilot ce vizează convieţuirea dintre om şi urs.

Daniel Băluță, la lansarea studiului pentru proiectul aeroportului din sudul Bucureştiului
Aeroportul București-Sud, noua poartă de acces către Europa, va deservi peste 11 milioane de pasageri și va permite transportul a minimum 30.000 de tone de mărfuri în fiecare an
Aeroportul București-Sud, ce urmează a fi construit la sud de Capitală, în urma unui parteneriat ce va reuni autorități locale și centrale cu atribuții în domeniu, va fi dimensionat astfel încât să poată deservi peste 11 milioane de pasageri, într-o primă fază, cu posibilitatea de extindere pentru a acomoda peste 20 de milioane de pasageri în etapa a doua și să permită transportul pe cale aeriană a cel puțin 30.000 de tone de mărfuri.

Marii comercianți se opun plafonării adaosului comercial la produsele românești
Marii comercianți se opun plafonării adaosului comercial la produsele românești. „Nu putem susține o astfel de abordare”
Administratorii marilor supermarketuri și hypermarketuri au reacționat la declarațiile ministrului Agriculturi, Florin Barbu, conform căruia executivul lucrează la proiectul privind limitarea adaosului comercial la toate produsele procesate în România. 

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din lume.

Aceste alimente nu trebuie consumate la cină. Riști să rămâi treaz toată noaptea
Aceste alimente nu trebuie consumate la cină. Riști să rămâi treaz toată noaptea
Cauzele insomniei pot avea legătură cu alimentele pe care le consumăm. Există anumite produse pe care specialiștii le consideră „dușmanii somnului”. Aceștia spun că trebuie să stai departe de ele, înainte de culcare. Iată ce alimente te pot ține treaz toată noaptea dacă le consumi la cină.

Foto arhivă
Conducerea Jandarmeriei, în control la Vaslui. Șefii sunt vizați, după plângeri depuse de subalterni
Corpul de Control al Jandarmeriei Române a descins, miercuri dimineața, la Inspectoratul Județean de Jandarmi Vaslui, după ce mai mulți jandarmi s-au plâns că în timpul unei ședințe, un șef i-ar fi făcut “flămânzi” și “tâmpiți”.

Premierul slovac a fost operat din nou și se zbate între viață și moarte. Foto: Profimedia
Premierul slovac a fost operat din nou și se zbate între viață și moarte. Directoarea spitalului: „Starea sa se menţine foarte gravă”
Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine gravă, potrivit declaraţiilor directoarei spitalului unde este internat şi ale ministrului de interne Robert Kalinak.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus