Budușan Iulian, jurnalist cu aproape 20 de ani de experiență în presă, a fost atras în timpul liceului de jurnalele de știri de la TV. Motiv pentru care a hotărât că jurnalismul va fi viitoare lui carieră. Iar de pe băncile facultății asta a făcut. A trecut prin redacții de știri ale televiziunilor, a "schimbat macazul" către presa scrisă, iar de aproape 10 ani este dedicat în totalitate jurnalismului online. Domeniile de competență sunt economic, IT&C și industria auto. La Realitatea a lucrat în două perioade, prima fiind 2003-2005, iar "reîntoarcerea acasă" producându-se în toamna anului 2019. De atunci, este parte integrantă a colectivului redacțional din online.

Articolele autorului Iulian Budușan:

Zeci de tone de deșeuri sunt arse zilnic în comuna de lângă București. Foto/Arhivă
Descindere de amploare în Sintești, polul incendierilor ilegale și al mașinilor dezmembrate
Peste 120 de reprezentanţi ai Gărzii de Mediu (GNM), Jandarmeriei, Poliţiei, Consiliului Judeţean Ilfov şi ai companiei Enel au mers vineri la Sinteşti în încercarea de a opri arderile şi infracţionalitatea economică, anunţă Garda de Mediu pe pagina sa de Facebook. În urma acţiunii de vineri au fost aplicate amenzi în valoare de 350.000 de lei şi au fost confiscate peste 12 tone de metale şi 3 tone de cauciucuri.
Bursele, lovite în plin de ultimele anunțuri din zona medicală. Foto/Profimedia
Bursele internaționale, la cea mai slabă cotație din ultimul an. Care sunt cele mai afectate acțiuni
Bursele au scăzut vineri la nivel global, iar preţurile petrolului au consemnat cea mai slabă evoluţie zilnică din ultimul an, în urma informaţiilor privind varianta africană a noului coronavirus. Indicele MSCI al acţiunilor globale a scăzut cu 0,8%, fiind pe care să înregistreze cea mai slabă evoluţie zilnică din septembrie 2020, cele mai afectate fiind titlurile companiilor din sectorul călătoriilor şi turismului.
Rafila îl tolerează pe Arafat, dar nu prea. Foto/Inquam
Alexandru Rafila îl tolerează pe Raed Arafat, dar nu prea: „Suntem în stare de alertă, nu de urgență. Măsurile medicale trebuie implementate de Ministerul Sănătății”
Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru Ministerul Sănătății, contrazice zvonurile potrivit cărora se încearcă marginalizarea șefului DSU, Raded Arafat, prin mutarea multor decizii către minister. Totuși, Rafila este ferm pe poziții și reiterează că toate deciziile medicale vor aparție strict de Ministerul Sănătății.