Dan Istratie, jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presa online, dar și social media. A lucrat la publicații de top din presa românească și a debutat în print imediat după terminarea facultății. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, secția de Jurnalism, și a urmat cursurile unui masterat în Managementul Instituțiilor Media. Actualmente, este atât redactor, cât și administratorul conturilor social media Realitatea PLUS.

Articolele autorului Dan Istratie:

Ludovic Orban și Florin Cîțu

VIDEO - Suspiciuni de fraudă la Congresul PNL - Atacuri în rafală între Orban și Cîțu

Au fost atacuri în rafală la Consiliul Național al PNL. Ludovic Orban a vorbit despre tentative de fraudare a votului la congresul din 25 septembrie, când urmează să se aleagă noul șef de partid. Evenimentul care ar trebui să aibă loc la Romexpo este, însă, pus sub semnul întrebării. Și asta pentru că incidența în Capitală riscă să treacă de 3 la mia de locuitori până săptămâna viitoare, fapt ce nu permite organizarea de evenimente mari. 

Accidente grave

Două accidente groaznice au avut loc sâmbătă - Un tânăr a murit după ce a căzut cu mașina într-o râpă. Un alt șofer s-a răsturnat într-un canal de irigații

O cauză frecventă a accidentelor rutiere este pierderea controlului volanului. Un tânăr de 26 de ani din județul Constanța a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal de irigații. Pasagerul care se afla cu el în mașină a ajuns în stare gravă la spital. O tragedie similară a avut loc și în județul Maramureș, unde un bărbat a fost găsit fără suflare în mașina căzută în râpă. Și în acest caz, pasagerul a suferit răni grave. 

George Simion

George Simion acuză mafia pădurilor: "Nu are nimeni voie să vorbească despre furtul din păduri din echipa câștigătoare"

George Simion acuză că sunt multe nereguli legate de furtul din păduri. Co-președintele AUR susține că mulți activiști de mediu au reclamat aceste lucruri, însă au fost bătuți groaznic. Implicate ar fi inclusiv companiile austriece. Declarația a fost făcută în exclusivitate la Realitatea Plus, în emisiunea Raport de zi, moderată de Ana-Maria Păcuraru.