Dan Istratie, jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presa online, dar și social media. A lucrat la publicații de top din presa românească și a debutat în print imediat după terminarea facultății. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, secția de Jurnalism, și a urmat cursurile unui masterat în Managementul Instituțiilor Media. Actualmente, este atât redactor, cât și administratorul conturilor social media Realitatea PLUS.

Articolele autorului Dan Istratie:

Bataie PSD
Cele două femei care s-au bătut la sediul PSD din Cluj au fost excluse din partid - Alte două membre ale filialei, sancționate
PSD Cluj Napoca a decis, duminică, excluderea din partid a celor două membre ale organizaţiei care vineri s-au bătut la sediul PSD Cluj, ambele ajungând la spital. Alte două membre ale PSD Cluj care au fost de faţă la altercaţie au fost sancţionate cu avertisment, printre ele numărându-se şi preşedintele organizaţiei de tineret al PSD Cluj, Evelina Milea. 
Sistemul bancar
UBS cumpără Credit Suisse cu două miliarde de dolari - Cutremurul din piața bancară, evitat la limită
UBS a fost de acord să cumpere Credit Suisse după ce şi-a majorat oferta la peste 2 miliarde de dolari, autorităţile elveţiene fiind pregătite să modifice legislaţia ţării pentru a evita un vot al acţionarilor, scrie Ziarul Financiar, care citează publicaţia britanică Financial Times. Negocierile din acest weekend au fost contracronometru, autoritățile elvețiene grăbindu-se să anunțe o tranzacție înainte de debutul burselor de luni. 
Virgil Popescu
Ministrul Energiei, despre investiţiile în energie nucleară: Avem un parteneriat strategic cu SUA
Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat duminică seara, la Prima News, despre investiţiile în energie nucleară că avem un parteneriat strategic cu SUA, ne ţinem de el dar întregul program nuclear civil al României este într-un consorţiu de ţări şi aici vorbim de Canada, Franţa, Italia, Coreea de Nord. El a arătat că se aşteaptă ca în următoarele luni să avem aceste anunţuri, în cascadă privind finanţarea pentru unităţile de la Cernavodă. 
Virgil Popescu / Foto: Inquam Photos
Virgil Popescu: România şi-a asumat, fără tăgadă, anul 2032 pentru scoaterea cărbunelui - Termenul pentru trecerea în conservare a celor două unități de la Rovinari, în luna iunie
Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat duminică seara, la Prima News, că România şi-a asumat, fără tăgadă, anul 2032 pentru închiderea producţiei pe cărbune, iar termenul pentru trecerea în conservare a celor două unităţi de la Rovinari a fost devansat în luna iunie, el dând asigurări că nu vorbim de niciun fel de disponibilizare. Potrivit ministrului, anul 2032 este un termen suficient de lung pentru a nu periclita sistemul energetic naţional şi pentru ca forţa de muncă de acolo să meargă în altă zonă. 
Turisti ruși și ucraineni
Țara care interzice intrarea ucrainenilor și rușilor: "Au comportamente neadecvate" - Ucrainenii dau vina pe ruși
Autorităţile din Bali au cerut guvernului Indoneziei să nu mai acorde vize la sosire pentru cetăţenii Rusiei şi Ucrainei. Totul vine după ce un numar mare de turiști ruși și ucraineni au populat insula odată cu începerea invaziei în Ucraina. [OFF] Consulatul onorific al Ucrainei din Bali a declarat că numai luna trecută erau aproximativ 9.000 de cetăţeni ucraineni pe insulă, care deţin diverse permise de viză temporare şi permanente. Autoritățile au invocat o serie de motive pentru care vizele nu mai sunt permise, cum ar fi comportamente neadecvate și lucrători ilegali în mai multe domenii. 
Pret benzina
Scade prețul la pompă - Ce cauzează căderea prețurilor pentru combustibili
Dezastrul din sectorul bancar scade prețurile la pompă! Petrolul s-a ieftinit cu mai bine de 3 dolari la sfârșitul săptămânii și, spre bucuria șoferilor, asta a dus la o ieftinire a carburanților. Economiștii avertizează, însă, că semnalele nu sunt optimiste și că nu ar trebui să ne bucurăm prea mult. Ieftinirea bruscă a barilului de petrol ar putea fi semnalul că se apropie o criză financiară puternică. 
Medici
Câți medici mai sunt în România - Statisticile îngrijorătoare anunțate de Colegiul Medicilor
Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Daniel Coriu, afirmă că peste jumătate dintre medicii din România sunt concentraţi în Capitală şi în cinci judeţe ale ţării, în timp ce în restul judeţelor profesează doar 27.000 din totalul de 55.000 de medici cu drept de liberă practică. Conform datelor oficiale, sunt trei judeţe în ţară care au mai puţin de 300 de medici.