Articolele din categoria SOCIAL:

RADET, la un pas de faliment. Bucureştiul riscă să rămână fără apă caldă
Distrigaz Sud pune poprire pe conturile ELCEN. Bucureştenii, de sâmbătă fără apă caldă? UPDATE
Distrigaz Sud Rețele a instituit poprire pe toate conturile bancare ale societății Electrocentrale București (ELCEN), pentru suma de 11,67 milioane de lei și potrivit unui comunicat ELCEN, remis, joi, Agerpres, există riscul major ca, începând din data de 10 septembrie, producția de energie electrică și termică să fie sistată. UPDATE: Distrigaz Sud Reţele acceptă ridicarea popririi asupra conturilor ELCEN dacă este achitată imediat o tranșă de 5,8 milioane lei, adică jumătate din suma datorată.
Incident la mall-ul din Focşani. Plafonul unui cinematograf s-a prăbuşit din cauza unui intrus
Incident la mall-ul din Focşani. Plafonul unui cinematograf s-a prăbuşit din cauza unui intrus
Un incident a avut loc într-un centru comercial din Focşani. O singură persoană a fost rănită, este vorba despre un bărbat de 30 de ani. Din primele informaţii, bărbatul s-a urcat în spaţiul dintre plafonul fals şi tubulatură, iar tavanul s-a prăbuşit. Mai mult, directorul Serviciului de Ambulanţă Vrancea declară că bărbatul rănit la mall-ul din Focşani nu are arsuri, ceea ce înseamnă că ”nu ar fi fost o explozie” în centrul comercial.
50 de mineri, în direct la "Jocuri de Putere": Guvernul urmăreşte închiderea minei de uraniu Exclusiv
50 de mineri, în direct la "Jocuri de Putere": Guvernul urmăreşte închiderea minei de uraniu
În jur de 200 de mineri care îşi caută dreptate au venit, miercuri seară, în Bucureşti. 50 din aceştia au ajuns în platoul emisiunii "Jocuri de Putere". Minerii de la Exploatarea de Uraniu de la Crucea sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit avansul la salariu pentru luna august şi norma de hrană pe ultimele cinci luni. Aceştia acuză Guvernul că urmăreşte închiderea minei de la Crucea şi transformarea lor în şomeri.
Mesaje Sfânta MARIA. Cel mai frumos mod în care le poţi spune LA MULŢI ANI celor dragi
Mesaje Sfânta MARIA. Cel mai frumos mod în care le poţi spune LA MULŢI ANI celor dragi
Mesaje Sfânta MARIA. LA MULŢI ANI. Pe 8 septembrie peste 2,2 milioane de români îşi serbează onomatica. Realitatea.net vă oferă cele mai frumoase mesaje de LA MULŢI ANI de SFÂNTA MARIE! În calendarul popular, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului marchează hotarul astronomic dintre vară şi toamnă. Bătrânii spun că în această zi, rândunelele pleacă spre ţările calde, insectele încep să se ascundă în pământ iar frigul îşi face simţită prezenţa. De aici şi proverbul: "O trecut Sântămaria, leapădă şi pălăria!". Este vremea în care au loc târguri şi iarmaroace. Din această zi începe culesul viilor, al unor fructe şi plante medicinale, bătutul nucilor, recoltarea ogoarelor, semănatul cerealelor de toamnă
SFÂNTA MARIA Tradiţii. Ce trebuie să faci pe 8 septembrie să ai noroc până la finele anului
SFÂNTA MARIA Tradiţii. Ce trebuie să faci pe 8 septembrie să ai noroc până la finele anului
SFÂNTA MARIA Tradiţii şi obiceiuri. Pe 8 septembrie este sărbătorită nașterea Maicii Domnului, una dintre cele mai emblematice şi îndrăgite figuri feminine ale creștinătății. Cunoscută şi drept Sfânta Maria Mică, aceasta este prima sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie şi, în acelaşi timp, cea mai mare sărbătoare a toamnei. În această zi, credincioşii merg la biserică, de dimineaţa, pentru a asculta slujba şi pentru a se închina la icoana Maicii Domnului.
SFÂNTA MARIA Tradiţii. Ce trebuie să faci pe 8 septembrie să ai noroc până la finele anului
SFANTA MARIA MICA. Tradiţii şi superstiţii. Ce să nu faci pe 8 septembrie, sub nicio formă
SFANTA MARIA MICA. Pe data de 8 septembrie, creştinii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului, cunoscută şi drept Sfânta Maria Mică. Sfânta Maria este prima sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie şi, în acelaşi timp, cea mai mare sărbătoare a toamnei. În această zi, credincioşii merg la biserică, de dimineaţa, pentru a asculta slujba şi pentru a se închina la icoana Maicii Domnului.
Poza care a şocat internetul. Şi-a închis copilul într-un frigider. Explicaţia tatălui e halucinantă
Poza care a şocat internetul. Şi-a închis copilul într-un frigider. Explicaţia tatălui e halucinantă
O imagine cu un băieţel de doi ani închis într-un frigider plin cu băuturi a făcut tot internetul să se revolte. În dreptul imaginilor scria: “Nu îmi permit să îl cresc. Preţul lui porneşte de la 0 yuani”. Imediat toată lumea a luat foc şi a vrut să afle ce se întâmplă cu puştiul taiwanez. Tatăl a fost acuzat că îşi abuzează copilul, s-au spus vorbe urâte şi s-au făcut acuzaţii grave.