Articolele din categoria SĂNĂTATE:

Ce se întâmplă cu silicoanele unei femei după ce moare? Nu îţi imaginai aşa ceva
SILICOANE pe banii statului. Un medic a adunat în conturi 700.000 de EURO
Se prelungeşte suspansul în dosarul operaţiilor estetice ilegale de la Spitalul de Arşi. Cei 9 medici şi asistenta acuzaţi de luare de mită şi fals intelectual au părăsit aseară arestul Poliţiei Capitalei, după ce le-au expirat ordonanţele de reţinere. Azi însă, la ora 12:00, sunt aşteptaţi în faţa instanţei care judecă cererea procurorilor de arestare preventivă. Între timp, continuă să apară noi informaţii incredibile din anchetă. Unul dintre medici reuşise să adune, în numai câteva luni, aproape 1 milion de euro de pe urma operaţiilor ilegale.
SILICOANE DE LA STAT. Medicii de la Spitalul de Arşi, ÎN LIBERTATE
SILICOANE DE LA STAT. Medicii de la Spitalul de Arşi, ÎN LIBERTATE
Tribunalul Capitalei a hotărât să se pronunţe duminică în privinţa propunerilor de arestare din dosarul operaţiilor estetice, astfel că cei vizaţi în acest caz, între care nouă medici de la Spitalul de Arşi din Bucureşti, au fost eliberaţi sâmbătă seară, după expirarea ordonanţelor de reţinere. Decizia pe care o va anunţa duminică Tribunalul Capitalei nu va fi definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.
Campanie de conștientizare a vaccinării
Campanie de conștientizare a vaccinării
Un simplu vaccin poate ține departe numeroase boli ce ne amenință viața, fiind totodată și unul dintre cele mai ieftine şi de succes tratamente pentru sănătate. Pentru toți cei care nu sunt convinși de acest lucru, dar și pentru cei care cred în această soluție, dar vor să afle mai multe informații, Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF), în parteneriat cu Oameni și Companii, organizează o campanie specială de conștientizare a importanței vaccinării.
Cei mai mulţi români care merg la oncolog au cancer de plămâni sau de prostată
Cea mai temută boală a secolului XXI, depistată prea târziu
76 de mii de români se îmbolnăvesc de cancer în fiecare an. Jumătate dintre ei pierd lupta pentru viaţă. Unii, pentru că sunt diagnosticaţi târziu. De altfel, un studiu GFK arată că, de obicei, în ţara noastră, această boală este depistată când e deja într-un stadiu avansat. De exemplu, peste 70 la sută dintre pacienţii nou diagnosticaţi cu cancer de plămâni şi peste 60 la sută dintre cei diagnosticaţi cu cancer renal sunt în ultimele stadii ale bolii.