Articolele din categoria POLITICĂ:

Gorghiu: Investițiile străine au de suferit pentru că Ponta nu ține cont de prioritățile din România
Gorghiu: Investițiile străine au de suferit pentru că Ponta nu ține cont de prioritățile din România
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a criticat joi, în cadrul unei postări pe pagina personală de Facebook, declarațiile premierului Victor Ponta, cu privire la mitingul organizat de angajații Dacia Renault, subliniind că "investițiile străine au de suferit nu pentru că ies oamenii în stradă împotriva Guvernului, ci pentru că Victor Ponta nu ține cont de prioritățile din România".
Preşedintele Klaus Iohannis cheamă partidele la consultări după Paşte
Iohannis, avertisment către Parlament: Trebuie să ne asigurăm că va colabora cu Justiția
Președintele Klaus Ioahnnis a scris pe pagina sa de facebook că la consultările de luni, se va dezbare și finanțarea partidelor și a campaniilor electorale, care trebuie să se facă într-un mod transparent, adăugând că reforma sistemului electoral trebuie să garanteze prezența unor candidați preocupați de buna gestionare a banilor publici și care într-adevăr să-i reprezinte pe cetățeni. Mai mult, Iohannis a scris că rebuie să ne asigurăm că viitorul Parlament va coopera pe deplin cu justiția. 
Traian Băsescu, mesaj dur pentru ”propagandiștii mincinoși”
Traian Băsescu, mesaj dur pentru ”propagandiștii mincinoși”
Fostul președinte Traian Băsescu a postat pe pagina sa de facebook, un mesaj pe care îl transmite ”propagandiștilor mincinoși” care susțin că el nu a vrut să se construiască autostrăzi în România. Băsescu a postat textul unei ordonanțe de urgență din 1990, în care din funcția de ministru al Transporturilor, a iniţiat primul program de construcţie autostrăzi în România aşa cum el a fost aprobat de PM Radu Vasile în ianuarie 1999.
Preşedintele Klaus Iohannis cheamă partidele la consultări după Paşte
Iohannis, consultări cu partidele luni, pe tema legislației electorale și cererilor de arestare
Președintele Klaus Ioahnnis va avea consultări cu partidele, luni, 20 aprilie, între orele 10.00- 17.00, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale. Pe agenda consultărilor se vor  afla discuții referitoare la procedurile parlamentare de încuviințare a cererilor de urmărire penală, reținere, arestare sau percheziție a membrilor Parlamentului, precum și alte teme de interes public, se mai arată în comunicat.