Articolele din categoria POLITICĂ:

Băsescu atacă SRI: Se dă o luptă pentru cine e tatăl anticorupției și SRI s-a simțit umilit de DNA
Băsescu atacă SRI: Se dă o luptă pentru cine e tatăl anticorupției și SRI s-a simțit umilit de DNA
Fostul președinte Traian Băsescu a lansat, joi seara, în cadrul unei intervenții telefonice la postul B1Tv, un alt atac la adresa SRI, declarând că în ultima perioadă se dă o luptă pentru cine este tatăl anticorupției, iar SRI se simte umilit pentru că nu mai e parte a atenției publice majore, până acum era ”DNA și SRI și dintr-odată a rămas doar DNA stăpânul anticorupției”.
Cozmin Guşă: Cea mai mare vulnerabiliatea a ţării este Victor Ponta. Relaţia cu SUA este în pericol Exclusiv
Cozmin Guşă, despre propunerile de ambasadori: Iohannis ia în serios rolul de preşedinte neamţ
Preşedintele Klaus Iohannis a retras, joi, 10 ambasadori din funcţii şi a aprobat 14 nume propuse pentru a reprezenta ţara noastră peste hotare. Pe lista aprobată prin consultarea cu premierul Ponta şi ministrul de Externe se numără fostul şef al SRI George Maior, fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu şi jurnalistul Emil Hurezeanu, propus pentru ambasada de la Berlin. Într-o intervenţie la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Guşă a declarat că această "baterie de propuneri de ambasadori" îl caracterizează în primul rând pe Klaus Iohannis ca fiind "un tip serios, care ţine la expertiza celor pe care-i nominalizează".
Cristian Bîgiu a recunoscut că a primit bani de la șeful RA-PPS, pentru a face trafic de influență
Cristian Bîgiu a recunoscut că a primit bani de la șeful RA-PPS, pentru a face trafic de influență
Cristinel Bîgiu, președintele suspendat al Consiliului Județean (CJ) Buzău, a recunoscut că a primit în anul 2013 o sumă importantă de bani de la Gabriel Surdu, pentru a ajuta o firmă controlată de acesta să obțină un contract de lucrări publice în comuna Ghergheasa, potrivit referatului prin care procurorii DNA cer joi arestarea preventivă a directorului Regiei Autonome - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).
Adrian Năstase critică răspunsul SUA, privind salvarea de la arestare a deputatului Ion Ochi
Adrian Năstase critică răspunsul SUA, privind salvarea de la arestare a deputatului Ion Ochi
Adrian Năstase a publicat pe blogul său un text, în care critică Mediafax pentru solicitarea înaintată Ambasadei SUA, privind salvarea de la arestare a deputatului Ion Ochi, acesta aducând reproșuri și pentru comunicatul care cuprinde clișee: ”Reprezentantul Ambasadei poate fi chemat de presedintele Camerei Deputatilor sau de către directorul de spatiu din MAE pentru a i se atrage atentia că aceste chestiuni tin de jurisdictia internă iar dacă există unele preocupări ale guvernului american in aceste chestiuni, ele trebuie transmise direct la MAE, la guvern sau la Parlament, nu prin presă. Cred că asa procedează si ambasada noastră atunci când are anumite preocupări legate de unele situatii din Statele Unite„ a scris Năstase. Mai mult, ”in relatia cu Statele Unite, noi trebuie să dovedim loialitate, nu umilintă”, a mai scris fostul premier.