Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Directori din cadrul Primăriei Sectorului 1, reținuți pentru luare de mită
Directori din cadrul Primăriei Sectorului 1, reținuți pentru luare de mită
Doi directori din cadrul Primăriei Sectorului 1 au fost reținuți, joi, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiești, sub acuzația că au cerut și primit mită, în mai multe rânduri, sume de bani cuprinse între 15.000 euro și 70.000 euro de la oameni de afaceri, în perioada 2006 — 2010. Banii au fost ceruți, pentru ca, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cei doi să dispună întocmirea și semnarea proceselor verbale de recepție a unor lucrări de construcție.
Traian Băsescu şi Vasile Blaga
Traian Băsescu şi Vasile Blaga, citaţi la Curtea Supremă în dosarul răpirii jurnaliştilor
Vasile Blaga a ajuns în această dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, el fiind citat în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak. De asemenea, Traian Băsescu a ajuns la Curtea Supremă, acestea urmând să dea explicaţii, după plângerea depusă de Corneliu Vadim Tudor. Fostul şef de stat şi Vasile Blaga sunt acuzaţi de acesta că ar fi oprit o parte din banii oferiţi drept răscumpărare pentru jurnaliştii răpiţi în Irak, în anul 2005.
Omul de afaceri turc care a accidendat grav un poliţist, dus la Penitenciarul Rahova Alt tip
Omul de afaceri turc care a accidentat un poliţist avea o alcoolemie mare.Poliţistul, în stare gravă
Omul de afaceri turc, care a accidentat grav un poliţist duminică noapte, a fost arestat preventiv. Abdullah Atas a fost dus la spitalul Penitenciarului Rahova, la doar câteva ore după ce a fost externat cu scandal din Spitalul de Urgenţă Floreasca. Turcul a avut o alcoolemie mare, de 1,65%, la două ore după producerea accidentului, conform anchetatorilor. Poliţistul rănit este în continuare în stare critică.