Articolele din categoria HOROSCOP:

HOROSCOP 2017. Topul zodiilor care îşi vor schimba radical viaţa anul viitor
HOROSCOP 2017. Aceste zodii îşi vor schimba radical viaţa în 2017
Horoscop 2017. Ce a pregătit noul an zodiilor. Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2017 și căror nativi nu le vor surâde astrele. Horoscop 2017 vă va oferi o perspectivă clară asupra modului în fiecare zodie va evolua anul următor.Vă vom prezenta previziuni detaliate ale horoscopului 2017 și veți putea vedea în ce măsură să vă planificați dorințele în viață. În acest mod, veți putea să vă concrentrați mai mult asupra atingerii scopurilor, mai degrabă decât consumarea energiei pe eșecuri, scrie Huff.ro.
Cele mai norocoase 4 zodii din această iarnă. În schimb, două zodii au parte de zile de COŞMAR
Cele mai norocoase 4 zodii din această iarnă. În schimb, două au parte de zile de COŞMAR
Cum 2016 este aproape de sfârșit, trebuie să profităm de ultima lună din an pentru a ne bucura de beneficiile pe care Anul Maimuței ni le aduce pe plan profesional, personal, financiar și în ceea ce privește sănătatea. Potrivit calendarului chinezesc, 2016, Anul Maimuței, este anul care împrumută din calitățile acestui animal. Așadar, ca să fii norocos în ultima lună din an, trebuie să fii curios, creativ, să îți asumi riscuri și să gândești pozitiv.
Ce merită zodiile să primească de Moș Nicolae. Zodia care trebuie să uite de cadouri scumpe
Ce merită zodiile să primească de Moș Nicolae. Zodia care trebuie să uite de cadouri scumpe
În noaptea dintre 5 și 6 decembrie, Moș Nicolae ne vizitează în fiecare an și ne lasă în ghete, bocanci ori cizme ceea ce merităm. Te-ai obișnuit încă din copilărie să fii răsfățată cu bunătăți, dacă erai cuminte, ori să primești câte o nuielușă sugestivă pentru nebuniile pe care le făceai. Oare în acest an cu ce va fi încărcată încălțămintea ta lăsată lângă ușă? Semnul tău zodiacal lasă multe indicii despre ceea ce meriți să primești de Moș Nicolae.