Articolele din categoria EXTERN:

Atenționare de călătorie MAE: Cum se circulă acum în Ucraina?
Atenționare de călătorie MAE: Cum se circulă acum în Ucraina?
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regiunea Transcarpatia din Ucraina că, în conformitate cu datele puse la dispoziție de autoritățile din regiune, în perioada 13 - 14 ianuarie regiunea Transcarpatia și orașul Ujgorod se vor confrunta cu condiții meteorologice severe, cu puternice căderi de zăpadă și, pe alocuri, lapoviță, existând riscul formării de polei.
Consilierul lui Trump pentru securitate naţională va efectua o vizită în România
Consilierul lui Trump pentru securitate naţională va efectua o vizită în România
Se pregăteşte o vizită oficială a unui reprezentant al lui Trump, la Bucureşti. Ambasada României la Washington a anunţat, joi seară, că ambasadorul George Maior l-a felicitat telefonic pe generalul american Michael T. Flynn pentru nominalizarea la funcţia de consilier pentru securitate naţională în viitoare administraţie a preşedintelui-ales Donald Trump. Flynn a acceptat invitaţia ambasadorului român de a face o vizită în România, scrie Adevarul. 
Putin, prin ochii unui prieten american. Ce am aflat de la Rex Tillerson despre Rusia, în era Trump Alt tip
Putin, prin ochii unui prieten american. Ce am aflat de la Rex Tillerson despre Rusia, în era Trump
Ales de Trump pentru că este un bun negociator (dealmaker), Rex Tillerson nu i-a convins pe senatorii americani că înțelege pe deplin diferența între diplomație și afaceri. Că uneori, în diplomație, nu primești ceva la schimb, și că drepturile omului nu sunt note de subsol. O audiere de lungă de nouă ore și puține concluzii clare despre cum va arăta politica externă a Administrației Trump. Rex Tillerson, decorat cu Ordinul Prieteniei de către Vladimir Putin, a spus că nici măcar nu a vorbit cu șeful său despre Rusia, principalul subiect discutat în Comisia de Politică Externă a Senatului SUA.