Articolele din categoria ACTUAL:

7 alimente care alunga insomnia
7 alimente care alungă insomnia
Fie ca avem copii mici, sau mari, probleme la job sau in familie, dificultati financiare sau in relatii, toti am trait acele nesfarsite minute de cosmar cand nu poti sa adormi oricat de obosit ai fi, si te foiesti de pe o parte pe alta in bezna ore in sir calculand cate minute de somn ai mai prinde daca ai adormi CHIAR ACUM. Ca sa nu mai treci prin asa ceva, expertii de la Woman’s Day iti recomanda cateva alimente care alunga insomnia si o sa-ti aduca un somn odihnitor.
Camerele de supraveghere sunt de vină pentru dezastrul de la Bacalaureat, spune un fost ministru al Educaţie. Exclusiv
ŞCOALA DUPĂ 25 DE ANI. Ministru al Educaţiei: CAMERELE VIDEO, DE VINĂ pentru DEZASTRUL DE LA BAC
BACALAUREAT 2014 Mihai Golu a fost ministru al Educaţiei între anii 1991-1992, în Guvernul Stolojan. Profesorul universitar a vorbit într-un interviu serial acordat în exclusivitate pentru REALITATEA.NET despre dezastrul din învăţământul românesc, precizând că, încercând să scape de trecutul comunist, românii au distrus şi valorile. "Odată cu apa arunci şi copilul din copaie". Legat de dezastrul de la examenul de BACALAUREAT, fostul ministru spune că de vină este sistemul de supraveghere: "Este poliţienesc!". "Camerele video creează un stres şi o stare de frustrare".
BACALAUREAT 2014
BACALAUREAT 2014. Declaraţie BOMBĂ a unui inspector şcolar despre prima probă la BACALAUREAT
BACALAUREAT 2014. Ieri a început prima probă a bacalaureatului, proba A, de evaluare a compe­ten­ţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, însă elevii ieşeni nu sunt încântaţi de faptul că aceasta nu are o miză foarte mare. Prof.dr. Camelia Gavrilă, inspector şcolar general spune că "există o lejeritate a evaluării, mai ales că nu există într-adevăr nicio miză imediată" a acestei probe, scrie ziaruldeiaşi.ro.