Articolele din categoria ACTUAL:

SĂRBĂTOARE MARE! Ce nu ai voie să faci de Sfânta Cuvioasă Parascheva. E mare PĂCAT!
SFÂNTA PARASCHEVA. Ce nu ai voie să faci pe 14 octombrie. E mare PĂCAT!
SFÂNTA PARASCHEVA 2016. Sfânta Parascheva de la Iași se bucură la noi în țară de un cult deosebit și este extrem de apreciată de credincioși pentru minunile sale. Moaștele Cuvioasei se află la Iași, iar sărbătoarea din 14 octombrie are o însemnătate aparte pentru români. În zilele de sărbătoare, în zilele de post și în fiecare vineri, considerată ziua Cuvioasei Parascheva, credincioșii se adună la racla Sfintei, aducând flori, daruri și îmbrăcăminte. Se spune că atâtea minuni a săvârşit Sfânta Parascheva, mai multe chiar decât numărul stelelor şi nisipul mării. Sfânta vindecă şchiopi, surzi, ciungi, ologi şi tot felul de boli, chiar şi cele mortale; depărtează toată neputinţa nevindecată, numai cu atingerea raclei.
Adrian Sârbu: LIVE din frizerie, cu Liviu
Adrian Sârbu: LIVE din frizerie, cu Liviu
De când se ştie, Liviu n-a dat briciul din mână. S-a bărbierit singur, pe stil vechi: săpunit cu pămătuful, solingenul pe curea de cinci ori, încercat pe antebraţ, apoi de jos în sus pe obraz, apa rece din lighean, prosopul, ultimul retuş la mustaţă, odicolonul care trezeşte cartierul. Totul în cinci-şase minute, Ca un exerciţiu de intrare în scenă la romanii au talent, când te cureţi de frici şi te încarci cu puterea încrederii în tine. Ca să dai lovitura vieţii.
GALERIE FOTO. Satele din judeţul Galaţi, sub ape. Sute de gospodării, inundate
GALERIE FOTO. Satele din judeţul Galaţi, sub ape. Sute de gospodării, inundate
Hidrologii au emis o avertizare COD ROȘU de indundații, valabilă în județul Galați, miercuri, între orele 11:30 și 21:00. Ploile torenţiale căzute în cursul nopţii şi în această dimineaţă au produs inundaţii în localităţile Cudalbi, Valea Mărului, Costache Negri şi Pechea, dar şi în Corod. În cele mai multe cazuri, apa a pătruns în gospodării după ce sistemul de drenare nu a mai făcut faţă, însă au început să iasă din matcă şi râurile. Adevarul a publicat mai multe fotografii care arată dezastrl din gospodării.