Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Articolele autorului Monica Vasilescu:

Patru șefi de la Ocolul Silvic, ARESTAȚI la domiciliu. Ei sunt acuzați că ar fi luat mită peste 4 milioane de lei
Patru șefi de la Ocolul Silvic, ARESTAȚI la domiciliu. Ei sunt acuzați că ar fi luat mită peste 4 milioane de lei
La solicitarea procurorilor din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău, judecătorii Curții de Apel Bacău au dispus măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile (cu începere de la 31 iulie 2020), pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, față de fiecare dintre următorii inculpați: PÂSLARU AUREL, la data faptei șeful Ocolului Silvic Comănești (Bacău) din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, COMĂNECI SORIN–VELU, la data faptei șef district I Asău, ȘTEFANCU CONSTANTIN, la data faptei șef district III Nogea, CORBU LIVIU, la data faptei șef district VI Ghimeș-Palanca, COLPOȘ COSTEL, șef district V Camenca, toți cei patru din cadrul Ocolului Silvic Comănești (Bacău).
Se anunță proteste în Centrul Vechi, după reducerea programului teraselor. Viceprimarul Aurelian Bădulescu: ”Angajații se tem că își pierd locul de muncă” / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Se anunță proteste în Centrul Vechi, după reducerea programului teraselor. Viceprimarul Aurelian Bădulescu: ”Angajații se tem că își pierd locul de muncă”
Românii din București și alte șapte județe s-au distrat cu porția noaptea trecută, după ce terasele și barurile și-au închis porțile la ora 23.00! Polițiștii au făcut controale de amploare în zonele în care până aseară oamenii se distrau fără să țină cont de reguli. Măsura nu este acceptată de toată lumea, unii angajați au anunțat proteste.
Violeta Alexandru a anunțat un pachet de măsuri pentru angajaţi şi angajatori cu impact bugetar estimat la 2,5 miliarde de lei
Violeta Alexandru a anunțat un pachet de măsuri pentru angajaţi şi angajatori cu impact bugetar estimat la 2,5 miliarde de lei
Guvernul a adoptat, în şedinţa de vineri, un pachet de măsuri care se adresează angajaţilor şi angajatorilor care se confruntă cu situaţii de diminuare a contractelor, respectiv a cifrei de afaceri, prin care, printre altele, este sprijinită reducerea cu până la 50% a timpului de lucru al salariaţilor, cu acoperirea a jumătate din salariu de către angajator şi cu diferenţa de 75% de către stat, a anunţat vineri seara, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la Palatul Victoria.
Florin Cîțu a anunțat măsurile economice luate de Guvern: Companiile din România ar putea primi bonificaţii dacă îşi majorează capitalurile
Florin Cîțu a anunțat măsurile economice luate de Guvern: Companiile din România ar putea primi bonificaţii dacă îşi majorează capitalurile
Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a anunțat noi ajutoare de stat pentru firmele afectate de pandemie, după ședința de Guvern. Vineri seara, la Palatul Victoria a avut loc un briefing de presă susținut de șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, de ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.
alocatii copii
Guvernul a adoptat majorarea alocațiilor. Ele vor fi DUBLATE în 2022. Impactul bugetar ajunge la 500.000.000 lei
Alocațiile copiilor cresc din septembrie. Guvernul a adoptat în ședința de azi ordonanța de urgență care prevede majorarea etapizată a acestora. O primă etapă are loc în toamnă și va fi de 20 la sută. Executivul vrea dublarea alocațiilor abia din 2022. PSD a anunțat, însă, că va modifica ordonanța în Parlament, astfel încât dublarea să aibă loc cât mai repede.
Dragnea și Sevil Shhaideh
Audieri în dosarul BELINA: Martorii nu își recunosc implicarea în transferul insulei din proprietatea statului
Dosarul Belina a revenit, marți, pe masa instanței de la Tribunalul București, după o perioadă în care procesele au fost suspendate din cauza stării de urgență. Trei martori au fost audiați de judecătorul Bogdan Alexandru Dari, toți aducându-și parțial aminte de cum au decurs lucrurile în perioada în care insula Belina și brațul Pavel au fost transferate de la stat, la firma TelDrum, apropiată lui Liviu Dragnea.