Articolele autorului Mihaela Ivancica:

Zeci de imigranți morți în Texas / Foto: Profi Media
Zeci de imigranți morți, găsiți într-un camion din Texas. Supraviețuitorii erau "fierbinți la atingere" - VIDEO&FOTO
Scene șocante în Texas. Polițiștii au găsit în remorca unui camion 46 de oameni morți și încă 16 în stare gravă, printre care 4 copii. Alerta a fost dată de o persoană care se afla în zonă și a auzit strigăte de ajutor. Camionul a fost localizat la 250 kilometri de granița dintre SUA și Mexic, pe o rută importantă de tranzit pentru traficanții de persoane
Vladimir Putin / Foto: Profi Media
Cine este femeia puternică din spatele lui Putin. Opiniile decisive ale femeii pe care liderul rus o ascultă
Șefa Băncii Centrale a Rusiei este femeia puternică din spatele lui Vladimir Putin. În cercul de putere al liderului de la Kremlin femeile sunt rare, însă Elvira Nabiullina este o excepție. Opinia ei este decisiva, mai ales ca sancțiunile Occidentului au lovit puternic Rusia dupa invadarea Ucrainei. Din aceasta cauza, timp de mai multe săptămâni, Bursa de la Moscova nu a mai fost deschisă. Șefa Băncii Centrale din Rusia și-a dorit să demisioneze, însă Vladimir Putin nu i-a permis acest lucru. 
Sursa foto: Pixabay
Vacanțe de vis fără restricții în Grecia. Anunțul ministrul elen al Turismului
Mai sunt doar câteva zile până la redeschiderea sezonului estival într-una din țările preferate ale românilor atunci când vine vorba de vacanțe: Grecia. Ministrul elen al Turismului dă asigurări românilor care vor să meargă în concedii pe tărâmul grec că toate restricțiile vor fi ridicate. Și, deși prețurile vor fi ceva mai piperate decât în anii trecuți, Grecia rămâne o destinație potrivită pentru toate buzunarele. 
Sediul PNL din Capitală, grădiniță și creșă pentru copiii refugiaților
Sediul PNL din Capitală, grădiniță și creșă pentru copiii refugiaților
Sediul PNL din Capitală, vecin cu Ambasada Ucrainei, a devenit grădiniță și creșă pentru copiii refugiaților.  Obosiți și înfrigurați, ucrainenii caută vești despre cei rămași în bătaia gloanțelor rusești sau așteaptă acte fără de care nu pot pleca în Vest, acolo unde o parte dintre ei vor să ajungă. Cât timp părinții stau la coadă, micuții se pot uita la desene animate și se pot juca în sediul din Aleea Modrogan.
Biserica sare în ajutorul refugiaților / Foto: Profi Media
Biserica sare în ajutorul refugiaților. Două TIR-uri cu materiale necesare au fost încărcate de voluntari
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se implică în ajutorul ucrainenilor care fug din calea războiului și organizează campania umanitară „Împreună pentru refugiații ucraineni". Imediat după izbucnirea conflictului de la graniță, Biserica Ortodoxă Română a fost alături de refugiații veniți în România, dar și în Republica Moldova. Oamenii au primit hrană și ajutoare materiale, servicii de transport și spații de cazare. 
Cei 8 militari morți în tragedia aviatică de la Constanța vor fi înmormântați astăzi
Cei 8 militari morți în tragedia aviatică de la Constanța vor fi înmormântați astăzi
Cei opt militari care au căzut la datorie în accidentele aviatice din județul Constanța vor fi înmormântați astăzi cu onoruri militare. Aceștia au fost înaintați în grad, post-mortem, de ministrul apărării naționale și au fost decorați de Președintele României. Trupurile neînsuflețite a șase dintre ei au fost depuse la muzeul Marinei din Constanța, iar eroii de la forțele Aeriene au plecat spre București și Argeș.