Irina Chirtoc este redactor la site-ul de știri Realitatea.net din 2020. A absolvit cursurile universitare de Jurnalism și și-a început cariera în 2008, în trustul Realitatea Media, unde a mai lucrat ca redactor la Realitatea TV si The Money Channel. De atunci, și-a mai întreținut pasiunea pentru scris colaborând cu o revistă și alte două site-uri unde a semnat articole pe domeniile politic, mediu, ecologie, lifestyle și carieră. Adevarata provocare a rămas la Realitatea, unde s-a dezvoltat din punct de vedere profesional și continuă să o facă și astăzi în mijlocul unei echipe care are în comun aceeași pasiune. Este locul unde a conștientizat rolul-cheie al presei în modelarea societății, a învățat să aprecieze importanța unei informații curate și necesitatea de a-i fi trimisă cititorului interesat cât mai rapid. Urmărește noutățile din domeniile politic, social, educație, economic, extern, evenimentele din țară, dar cel mai mult îi plac știrile pozitive și cele care pot produce schimbări. "În Realitatea suntem mai buni!"

Articolele autorului Irina Chirtoc:

George Simion Exclusiv

George Simion: Florin Cîțu, susținut de sistemul subteran din România. Planul AUR pentru dărâmarea Guvernului

George Simion a făcut acuzații dure la adresa premierului Florin Cîțu, sâmbătă, în emisiunea ”Raport de zi” de la Realitatea Plus. Copreședintele AUR susține că șeful Executivului mai este în funcție doar pentru că este susținut de ”sistemul subteran care conduce România”, cel care permite și ”mimarea democrației” de 30 de ani. ”La felul în care a fost condusă România, trebuie să fim radicali”, a explicat acesta.

Adrian Marinescu Exclusiv

Medicul Adrian Marinescu: Restricțiile sunt necesare pentru protejarea populației care nu s-a imunizat împotriva Covid. Sfaturi pentru persoanele vaccinate

Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului ”Matei Balș” din București, a vorbit sâmbătă, în emisiunea ”Sănătatea de control” de la Realitatea Plus, despre necesitatea introducerii unor noi măsuri anti-Covid și a respectării lor, în contexul în care rata de vaccinare este la un nivel scăzut. Medicul a subliniat că cei mai mulți pacienți care ajung la spital cu forme severe nu au schema completă de vaccinare. 

Alexandru Rafila. Foto: Inquam/Ilona Andrei

Alexandru Rafila: Valul 4 ar putea fi cel mai dificil, numărul cazurilor zilnice de Covid-19 va depăși 12.000

Anunț îngrijorător al medicului Alexandru Rafila. Acesta a avertizat că valul 4 al pandemiei ar putea fi cel mai dificil de până acum, în condițiile în care țara noastră are a doua cea mai mare rată de reproducere a infecției din Europa și sistemul de sănătate esre suprasolicitat. Deputatul PSD a precizat că numărul cazurilor zilnice de Covid-19 ar putea atinge pragul de 15.000. 

Copii la ATI, cu Covid-19

Numărul copiilor cu Covid-19 internați la ATI va CREȘTE după redeschiderea școlilor. Avertismentul lui Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a declarat că, odată cu redeschiderea școlilor, numărul copiilor și adolescenților infectați cu Sars-Cov-2 va crește, din cauza variantei Delta. Proporțional, și numărul celor care vor ajunge în spitale și la ATI va fi mai mare, ținând cont că unii dintre aceștia au probleme de sănătate, a precizat medicul.