Articolele autorului Ioana Stanescu:

Ludovic Orban, președintele PNL Foto: Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban, susținut de filialele PNL Sector 3 și Sector 5 pentru congresul din 25 septembrie - Moțiunea, aprobată cu majoritate de voturi
Moţiunea lui Ludovic Orban pentru congresul din 25 septembrie este susţinută de organizaţiile PNL  din Sectorul 3 şi Sectorul 5. Miercuri, PNL Sector 3 a aprobat moţiunea lui Ludovic Orban cu 45 de voturi "pentru", în timp ce moţiunea premierului Florin Cîţu a primit 5 voturi. PNL Sector 5 a aprobat moţiunea lui Ludovic Orban cu 35 de voturi "pentru", iar moțiunea premierului a primit doar 3 voturi.
România, în TOPUL scumpirilor de combustibil în Europa Video
România, în TOPUL scumpirilor de combustibil în Europa - Țara noastră are cel mai mare preț, raportat la salarii
Preţurile carburanţilor au explodat în ultimul an. Am ajuns să avem cel mai scump combustibil din Europa, raportat la salariul mediu. Ieri, pe piețele internaționale a fost înregistrat un preț record al petrolului, peste toate estimările specialiștilor. Asta înseamnă că este posibil ca benzina și motorina să fie și mai scumpe în următoarea perioadă. Astăzi, lăsăm, ori de câte ori facem plinul, cu 70-80 de lei mai mult decât vara trecută. Această diferență s-ar putea dubla în viitorul foarte apropiat. 
Scandalul din Parlament continuă pe moțiunea de cenzură Foto: INQUAM/George Călin Video
SCANDALUL pe moțiunea de cenzură continuă - PNL și PSD sesizează CCR, în timp ce USR acuză un abuz și AUR amenință cu proteste
Scandalul pe moțiunea de cenzură capătă noi valențe înaintea dezbaterii și votului pro sau contra guvernului Cîțu. Parlamentarii au protestat marți, nemulțumiți că PSD și PNL blochează dezbaterea și votul moțiunii. Mai mult, liberalii alături de social-democrați au reușit să se impună și au trimis Curții Constituționale un punct de vedere în favoarea lui Florin Cîțu, cu toate că acesta trebuia formulat de președinții celor două Camere ale Parlamentului. În acest context, USR acuză un abuz fără precedent, iar AUR amenință cu proteste atât în Legislativ, cât și in stradă, transmite Realitatea PLUS. 
UDMR cere înghețarea prețurilor la energie pentru 6 luni Exclusiv
UDMR cere înghețarea prețurilor la energie pentru 6 luni - Ce prevede proiectul din Parlament
UDMR va depune un proiect pentru înghețarea prețurilor la energie. Soluția la explozia facturilor va fi, însă, una temporară, pe o perioadă de maximum 6 luni, susține senatorul UDMR Antal Lorant.  Acesta spune că legea consumatorului vulnerabil nu rezolvă problema și există și alte variante care pot veni în ajutorul oamenilor. Anunțul a fost făcut, în exclusivitate, la Realitatea PLUS. În același timp, premierul Florin Cîțu a anunțat deja de săptămâna trecută că nu ia în calcul această variantă.
Valeriu Gheorghiță, despre cât de RAPID se transmite varianta Delta
Valeriu Gheorghiță, avertisment sever: 1 din 2 români NU au niciun fel de protecție COVID-19. Un singur caz DELTA duce la peste 399.000 de infectări
Medicul militar Valeriu Gheorghiță a anunțat marți cât de gravă este situația îmbolnăvirilor COVID-19 în România. Coordonatorul campaniei de vaccinare spune că 1 din 2 români NU este protejat în acest moment în niciun fel împotriva COVID-19. În plus, medicul a explicat și cât de repede se transmite tulpina Delta față de celelalte tipuri SARS-CoV-2: de la un singur caz de infectare cu varianta Delta se ajunge la aproape 400.000 de îmbolnăviri în două luni. În acest timp, campania de vaccinare s-a redus mult și chiar stagnează, chiar din momentul anunțării relaxărilor din 15 mai. Numărul românilor care aleg să se imunizeze nu depășește decât rar 5.000 de persoane în ultimele zile.
Virgil Guran, senator PNL, președinte PNL Dâmbovița Exclusiv
Florin Cîțu, amenințat de Virgil Guran: O să am o reacție foarte virulentă dacă primarii din Dâmbovița sunt săriți pentru că-l susțin pe Orban
Virgil Guran, lider PNL Dâmbovița, îl amenință pe Florin Cîțu dacă primarii din județ nu vor primi bani pentru proiectele urgente locale doar pentru că îl sprijină pe Ludovic Orban în cursa pentru șefia partidului. Senatorul a spus că va veni alături de primarii supărați în fața Guvernului, dar speră „să-i dea gândul cel bun lui Florin Cîțu și să se rezolve problemele”.
Valeriu Gheorghiță, șeful CNCAV
Valeriu Gheorghiță laudă vaccinarea progresivă anti-COVID-19 la copii - Ce spune despre tinerii cu boli cronice
Medicul Valeriu Gheorghiță laudă creșterea „progresivă” a vaccinării la copii și tineri în această perioadă. În același timp, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 menționează că în acest moment este „insuficient” procentul de imunizare în rândul copiilor: 15% care au primit prima doză, în comparație cu cei din țările din vestul Europei - 50% cu prima doză. 
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19
Valeriu Gheorghiță avertizează: Va creşte numărul de copii internaţi cu COVID-19 în spitale, inclusiv în Terapie Intensivă - este o realitate...
Medicul militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, avertizează că în zilele și perioada următoarre va crește numărul copiilor infectați și mulți vor ajunge la Terapie Intensivă cu forme grave. Anunțul medicului infecționist vine în contextul deschiderii școlii cu prezență fizică și al vaccinării reduse în rândul copiilor mai mari de 12 ani. Medicul face un nou apel către părinți și bunici să se vaccineze, „pentru a evita apariția cazurilor secundare și a formelor severe”.
Bolnavi COVID-19 în secțiile ATI Foto: INQUAM/Octav Ganea Video
Semnal de alarmă al medicilor! Situația este CRITICĂ în secțiile de Terapie Intensivă din România, ASALTATE de bolnavi COVID-19
Spitalele sunt sufocate de numărul mare de pacienți diagnosticați cu COVID-19, iar în secțiile de terapie intensivă din Capitală nu se mai găsesc paturi libere. În întreaga țară, 633 de pacienți, printre care și copii luptă pentru viață la ATI. Din cauza lipsei de locuri, medicii sunt nevoiți să-i intubeze pe pacienți pe holuri. Numărul infectărilor se menține ridicat: alți 1.849 de oameni au fost confirmați luni cu COVID-19, după ce săptămâna trecută au fost peste 2.000 aproape în fiecare zi. 
Cel mai mic bolnav de COVID-19 de la ATI are doar 13 zile
Valul 4 lovește cumplit în copii și tineri, în România: Cel mai mic bolnav de COVID-19 de la ATI are doar 13 zile
Valul Delta de COVID-19 lovește în cei mai tineri! Avertismentele medicilor se văd în aceste zile, din păcate, în spitalele din România. Luni, exact în prima zi de școală, la nivel național, 10 copii erau internați cu forme grave de COVID-19 în secțiile de Terapie Intensivă. Cel mai mic pacient infectat care se află la ATI în aceste zile este un copil de numai 13 zile.