Articolele autorului Ioana Stanescu:

Anunț cutremurător al unui medic din Timișoara despre bolnavii nevaccinați din ATI care au murit

Anunț cutremurător al unui medic din Timișoara despre bolnavii nevaccinați din ATI care au murit după forme severe de COVID-19

Mărturie cutremurătoare a unui medic din Timișoara. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, spune că toți bolnavii de COVID-19 care au ajuns în Terapie Intensivă au fost nevaccinați sau incomplet imunizați. Printre cei care au ajuns la ATI și au pierdut lupta cu virusul au fost numeroși tineri fără afecțiuni dar nevaccinați, a spus medicul în mesajul postat pe RO Vaccinare, platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței Exclusiv

Bogdan Chirițoiu: Prețul energiei nu va scădea, pentru ca este tot mai mare taxa pe poluare - Cum se aplică Legea consumatorului vulnerabil

Milioane de români sunt la un pas de faliment personal din cauza facturilor uriașe la energie electrică. Specialiștii au vești proaste și avertizează însă că urmează o iarna rece pentru popor. De ce? Din cauza rezervelor scăzute de gaze ale țării. Dependența de importurile din Rusia și Europa ne va îndatora și mai mult, a spus în exclusivitate pentru Realitatea PLUS - Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. Acesta consideră că prețul energiei nu va mai scădea, din cauza taxelor mari impuse de UE pentru companiile care poluează. 

Corina Chiriac Video

Corina Chiriac a donat sute de piese de patrimoniu - Colecția de artă a artistei, admirată de fani la Muzeul de Istorie

Sute de obiecte de patrimoniu din colecția personală a marii artiste Corina Chiriac au fost donate Muzeului Național de Istorie a României, potrivit Realitatea PLUS. Colecția cuprinde obiecte de suflet printre care și trofeul Cerbul de Aur câștigat de cântăreață în 1971, dar și rochii și instrumente muzicale. Exponatele vor putea fi văzute de luna viitoare în cadrul muzeului. 

Explozia cazurilor din valul 4 duce România pe locul 2 în Europa

EXPLOZIA infectărilor pune România pe locul 2 în Europa! Alexandru Rafila: Avem o problemă majoră, peste jumătate din populație este vulnerabilă

Varianta Delta provoacă o adevărată explozie de cazuri în România în ultimele zile! Țara noastră se află în acest moment pe locul al doilea în Europa la rata de infectare coronavirus, după Slovacia, potrivit datelor Centrului European al Bolilor (ECDC). Și medicul Alexandru Rafila, deputat PSD, a avertizat că România are o problemă majoră în acest moment în raport cu celelalte ţări, pentru că rata de vaccinare este foarte mică în raport cu restul statelor europene.

Noi REGULI pentru studenți, la revenirea în facultăți - certificatul COVID-19, obligatoriu Video

Noi REGULI pentru studenți, la revenirea în facultăți - În ce condiții va fi OBLIGATORIU certificatul COVID-19

Apar noi reguli pentru studenți cu doar două săptămâni înaintea deschiderii anului universitar. Cazarea şi participarea la cursuri vor fi permise doar cu certificatul verde digital, iar masca de protecție rămâne obligatorie atât pentru cadrele didactice, cât și pentru studenți. Cei care vor să stea în cămine trebuie să fie vaccinați sau să fi trecut prin boală. În caz contrar, vor fi testați pe banii facultăți. 

Legea protecției consumatorului vulnerabil. CÂT este ajutorul de încălzire pentru români

Legea consumatorului vulnerabil. CÂT este ajutorul de încălzire pentru români și când vor fi compensate facturile uriașe

Legea consumatorului vulnerabil a primit undă verde din partea președintelui Klaus Iohannis și merge la promulgare. Milioane de familii așteaptă să beneficieze  de ajutorul de la stat promis de premierul Florin Cîțu pentru plata facturilor la gaze și energie. Ajutor de la stat care înseamnă, de fapt, că fiecare dintre noi va contribui la aceste compensații, anunță Realitatea PLUS.

Ludovic Orban, președintele PNL Foto: Inquam Photos / George Calin

Ludovic Orban, susținut de filialele PNL Sector 3 și Sector 5 pentru congresul din 25 septembrie - Moțiunea, aprobată cu majoritate de voturi

Moţiunea lui Ludovic Orban pentru congresul din 25 septembrie este susţinută de organizaţiile PNL  din Sectorul 3 şi Sectorul 5. Miercuri, PNL Sector 3 a aprobat moţiunea lui Ludovic Orban cu 45 de voturi "pentru", în timp ce moţiunea premierului Florin Cîţu a primit 5 voturi. PNL Sector 5 a aprobat moţiunea lui Ludovic Orban cu 35 de voturi "pentru", iar moțiunea premierului a primit doar 3 voturi.

România, în TOPUL scumpirilor de combustibil în Europa Video

România, în TOPUL scumpirilor de combustibil în Europa - Țara noastră are cel mai mare preț, raportat la salarii

Preţurile carburanţilor au explodat în ultimul an. Am ajuns să avem cel mai scump combustibil din Europa, raportat la salariul mediu. Ieri, pe piețele internaționale a fost înregistrat un preț record al petrolului, peste toate estimările specialiștilor. Asta înseamnă că este posibil ca benzina și motorina să fie și mai scumpe în următoarea perioadă. Astăzi, lăsăm, ori de câte ori facem plinul, cu 70-80 de lei mai mult decât vara trecută. Această diferență s-ar putea dubla în viitorul foarte apropiat.