Dan Istratie, jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presa online, dar și social media. A lucrat la publicații de top din presa românească și a debutat în print imediat după terminarea facultății. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, secția de Jurnalism, și a urmat cursurile unui masterat în Managementul Instituțiilor Media. Actualmente, este atât redactor, cât și administratorul conturilor social media Realitatea PLUS.

Articolele autorului Dan Istratie:

Donald Trump
Răsturnare de situație - Starea de sănătate a lui Trump nu este bună. Următoarele 48 de ore sunt critice
Vești contradictorii privind sănătatea lui Donald Trump. Președintele american se află într-o stare foarte bună, se poate plimba și nu este conectat la oxigen, anunță medicul său personal, care menționează că nu există motive de îngrijorare. Dar, surse de la Casa Albă citate de presa britanică și franceză spun că există mari temeri în privința sănătății liderului american și că următoarele 48 de ore vor fi critice. Asta după ce vineri, Trump a fost depistat pozitiv și dus la spital. 
Medicul Emilian Imbri
Emilian Imbri, avertisment grav: "Sunt cazuri în care am dat schema maximă de medicamentație și pacientul tot a pierdut lupta cu boala"
Tot mai mulți medici atrag atenția asupra problemelor tot mai mari care apar din cauza cazurilor numeroase de coronavirus. Medicul Emilian Imbri atrage atenția că în acest moment medicamentele care ajută pacienții în lupta cu boala nu sunt suficiente în România și nici nu sunt o garanție pentru salvarea pacienților care ajung într-o stare mai gravă.